Hvala, sad bi bas nesto popila da se lijepse osijećam
Pozz
Hvala, sad bi bas nesto popila da se lijepse osijećam
Pozz
Pozdrav seneka.E,molio bi da se ovdje u bircu ne djele thumbovi,
makar ne za ovako beznačajne postove poput mojeg predhodnog.
Druga stvar ako se baš nešto konkretno dogodi u smislu pomoći
nekom vezano uz konkretan problem iz kategorije informatike.
Jednostavno,ovo nije tema koja bi se trebala koristit
za ocjenjivanje postova,ma...razumiješ što sam mislio.
Btw,znaš kako će reagirati "ozbiljni forumaši" na to
kužim..to je u redu
kužim..to je u redu
kužim..to je u redu
kužim..to je u redu
ma aki se šali a i ja naravno..biće onih koji će reć "zašto ne stavljate thumbove nego spamate"..to ti je tak..
Ma,kužim ja šalu,ali moramo pazit.Sjećaš se i sam da su vrištali na ove dvije teme,čak tražili da se ukinu.
dobro jutro
sve stoji ali mislim da i modovi kuže da u potforumima,pogotovo u bircu i naspavalicama moraju malo smekšat kriterije(po prirodi stvari)
dobro jutro
Dečki, svima po krigla, zamislite brand po želji, danas sam saznao da sam po tko-zna-koji-put preživio recidiv raka, u ponedjeljak je bila uzbuna na UZV limfnih čvorova, danas kažu da su nalazi čisti. Pa se stoga poslužite na moj račun...
PS. da ste u mom timu u firmi jeli bi kolače, a ovako... bolje išta nego ništa
Ooooo di ste pijanci? Pozdrav svima.
pozz to everyone ja sam bio u selcima na ekskurziji pa me nije bilo hehe evo me opet i kake su ove zvijezdice umjesto moljca? i drugih statusa?
ja imam samo pola zvijezdice zezam se nije meni do zvjezdica nego da se pomaze i druzi
sad ce Anshika past u trans
Dobro jutro svima!
Ne znam sad dal da idem u školu il ne....
ja imam samo pola zvijezdice zezam se nije meni do zvjezdica nego da se pomaze i druzi
sad ce Anshika past u trans
Dobro jutro svima!
Dobro jutro svima!
gle,pripremi novce za 3-4 kave i svaki drugi sat odi na kavu...to je to :D
Djeco ajte u školu, šta visite po forumu, nema štrajka.
gle,pripremi novce za 3-4 kave i svaki drugi sat odi na kavu...to je to :D
molim da se pročita moj potpis i postupi na opisani način ←ovo nije aureola već posljedice udaraca
Evo i mene, došao iz teretane (samo išao po potpis, ja sam na piva i odojak dijeti) i pogledao finale House-a i Fringe-a. Fringe me malo razočarao, ali House oduševio.
molim da se pročita moj potpis i postupi na opisani način ←ovo nije aureola već posljedice udaraca
Pazite se kartona jer će vam to oduzet zvjezdice.
Djeco ajte u školu, šta visite po forumu, nema štrajka.