Ljudi moji, jel se to meni samo čini ili sve više članova ima u avataru zgodne seksipile žene? :P
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
a bas me zanima...sta ce ti reci....ovaj put
fcth i sta si naucija iz ovoga??
Daj da ti pomognem...
Nikad ne kupuj u vemila! Ne samo da im je usluga jako losa, nego su im i cijene previsoke, usporedi neku komponentu iz vemila i adm-a...
Ljudi moji, jel se to meni samo čini ili sve više članova ima u avataru zgodne seksipile žene? :P

zato sto je recesija....;):DDDDDDD
Hehe i ja sam htio staviti ali sam odlucio da nikada necu mjenjati avatar :D
a bas me zanima...sta ce ti reci....ovaj put

fcth i sta si naucija iz ovoga??
Daj da ti pomognem...
Nikad ne kupuj u vemila! Ne samo da im je usluga jako losa, nego su im i cijene previsoke, usporedi neku komponentu iz vemila i adm-a...

ej pozdrav ljudi,pijan ko majka,norijada traje,nemrem se kontrolirat,popojio previse.....puno...

ej pozdrav ljudi,pijan ko majka,norijada traje,nemrem se kontrolirat,popojio previse.....puno...

gazda...promjenioo si avatar....;)
FCTH ooOOOoo novi avatar.. odličan je! hehe

ja sam sebe uslikao ....pa sam se "zacrnio".....;).......da me nevidite...............:DDDDD

Jezus kristuš svi poceli stavljat curke na avatare ali ja ne bum mjenjal svojeg divljaka sa gitarom niti po razno on ostaje i gotovo pa kud puklo da puklo!
bum si ja napravio neki .....ali poslje,,,, ovaj me jos treba sluziti...;)
Edi van halen ? :D

E,vidi sad koja je Salma mačka KLIK
stavi zadnju.........:D
salim se ,,,,,,,,,,4