Ma ja sam već pojela dva komada mesa, sad su na redu kokice i cedevita;)

Ma ja sam već pojela dva komada mesa, sad su na redu kokice i cedevita;)
Dobar dan!
Evo me iz škole.
Yay, dali maglu, a još nam ostala 2 sata.
moze,, kak sam navalila na njih vise ih i ne mogu jesti..
joj daj
u subotu si pojela zdjelu u sekundi, nisi stigla ni trepnuti
haha, pa zato sam ja drzala zdijelu da ti manje uzimas....
Uh koja vrućina! Moram pod hitno napuniti klimu u automobilu!! Ima netko neki dobar recept za osvježenje?
Još pitaš? Pa, hladna piva - konačan odgovor!
Jel ostalo još kaj tih kokica?
Ma nebih ja pivo! Toga ima uvijek. Teba nešto egzotičnO! :D
Gin Tonic npr. lol :)
pozdrav ekipa... mislim da je vrijeme za jednu popodnevnu kavicu.. :))
Uh, da..i jel se još nekome događa da klikom na temu iz popisa "trenutno aktivnih tema" jednostavno otvori kao meni sada 77. stranicu od ukupno 121 ili 122 koliko ih već ima. Loš sustav linkanja nakon update-a foruma..
Di ste pijanci... Kako lijep dan za ić napit se
Što se sradi, pije, pjeva, pleše...
Ma,nemrem se nikak odljepit od neta...a imam još toliko posla oko systema.
I,da...opet se srušio driver za grafu i to na windows 7....
jedva čekam da se to ponovi i na XP-u,pa da odem onom
majmunu iz Ve-mila razbit glavu s grafom.
Da...malo sam ju clocknuo...čisto da vidim kak se ponaša a Win7....i prvo rušenje systema je bilo pri postavljanju WEI.
Ionda maloprije iz čista mira rušenje drivera pri nikakvom opterećenju.Otvoren browser i gtalk prozor sa strane.
Edit: Sad ću instalirat Crysis i Call of Duty4,jer je kao na te dvije igre radila dok je bila na testiranju.
Edit2: Ivo,imaš preporučit neku alatku za čišćenje i optimizaciju registry-ja u Win7????
TuneUp 2009 neće radit....i,da...mora bit free naravno....
Evo sad kopam po externom hardu da vidim koji radi na 7-ici pa ti javim kroz koju minutu.
Ok,hvala
Pa zašto nebi ovaj Glary Utilities. On je free a radi na sedmici! A također je i ovaj odličan Eusing Free Registry Cleaner
A i CCleaner ti radi na sedmici!!
Hvala Ivo,hvala i tebi Bellatrix. Molim sad mišljenja iz osobnog iskustva: koji je najbolji????
Pa zašto nebi ovaj Glary Utilities. On je free a radi na sedmici! A također je i ovaj odličan Eusing Free Registry Cleaner
A i CCleaner ti radi na sedmici!!
Cuj ja na XP-u koristim ili od Tuneup-a registry cleaner ili ovaj sto sam ti napisao gore.Naravno ima i ostalih i to dobrih ali ja sam navikao na njega.
I ja sam i na Visti i na Xp-u koristio jedino i uvijek TuneUp,
probao sam još i od UniBlue-a i CC cleaner...
no,TuneUp je allround alatka i zato mi se sviđa.
Nadam se da će i to uskoro riješit....taj compatibility s Win7.
Edit: Ok,idem sad na posao...čitamo se poslje.
Još jednom veliko hvala svima i pozz
fromcelltohell samo si ti uzmi CCleaner za svakodnevno pospremanje windowsa s njim ne mozes fulat nikak on je odlican i to se zna ne treba ti bolje nist a to isto vrijedi i za Glary Utilites!
Ja koristim sva tri programa! Točnije sva tri imam instalirana(CCleaner, GU, ERC) ! Nemam problema ni sa Glaryem ni sa ovim Eusing reg cleanerom.
Ali što se tiče registrya mislim da je ERC tu puno jači od svih drugih programa! Meni je nakon prvog čišćenja pronašao oko 300 grešaka u registryu!
Evo i sad sam napravio jedan scan i našao je 76 problema.! Uzmi njega i CCleaner i miran si!!
EDIT: nisam glaryu dozvolio scan do kraja jer mi se žurilo.. našao bi on još tih grešaka! :)
Hm,sad me stavljate u dvojbu....zar nije preporučljivo samo jedan takav alat koristit????
Jer,iz svojeg iskustva znadem da ako počistiš s jednim...npr CC-om i poslje toga ideš scanat s nekim drugim....
taj drugi pronađe još pogrešaka,onda počistiš s njime,pa scanaš opet s CC-om i ovaj ti pronađe opet.....
i tako u krug.....