Birc uopce nije prazan nek su svi pijani pa spavaju pod stolovima srusil ih alkohol kaj se moze tak to i je obicno!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
danas mi je najdosadniji dan u životuuu
Evo u potrazi za trolovima:)
Evo u potrazi za trolovima:)

Grrrrrrrrrrr,nemrem verovat...instalacija Win Xp Home edition SP2 mi poništila Windows 7 RC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hey pozdrav!
Kako će poništiti?? Misliš nemaš onog odabira koji windows da startaš??
Grrrrrrrrrrr,nemrem verovat...instalacija Win Xp Home edition SP2 mi poništila Windows 7 RC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hey pozdrav!
Kako će poništiti?? Misliš nemaš onog odabira koji windows da startaš??
WAAAAAAAAAGH!!!!! DOOOOOOOOOSAAAAADAAAAAA!!!!!!!!!!!!!! konobar, aj daj neš ljuto bar u ovom virtualnom bircu.....
WAAAAAAAAAGH!!!!! DOOOOOOOOOSAAAAADAAAAAA!!!!!!!!!!!!!! konobar, aj daj neš ljuto bar u ovom virtualnom bircu.....

Ne,zbilja...na kompu od klinaca sam....a,oni još nisu alkići poput mene...pa nema niti virtualne cuge
Ne,zbilja...na kompu od klinaca sam....a,oni još nisu alkići poput mene...pa nema niti virtualne cuge

Ok,drago mi je da se pojavio netko spreman pomoći čovjeku u nevolji
Idem se mučit dalje sa svojim kompom....koji sam ja mazohist...lololololol
Edit: Kak je sporo formatiranje particije iz install boota Xp-a,to je drama.
Bok,Bellatrix
Ma,nema veze...gotovo je sad.
Evo još malo pa je Xp gotov
(instalacija gola,ima tu još puno posla).
No,čim to zgotovim,idem na Win7 instalaciju.
Ma eto brzo će to onda. A i ne instaliraš velik broj programa? ili samo osnovne..
Ja taman maknuo onaj watermark! Do sad ga držao, jer nije bilo dobrog removera. Kad sam imao onaj build 7068 remover mi srušio BT otkrivanje u windowsu i nije radio BT.
Meni je dual boot zakon stvar!! Ako ti virus uleti nemože ništa! Jednostavno podigneš drugi OS skeniraš iz njega i gotovo... obrisan je da je neznam kakav! hehe :)
Lock za večeras
Dobro jutro forumaši bircaši! :)
Evo da otvorimo birtiju! Za danas ja pijem samo sok. Žestice mi je predosta bilo sinoć!