- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pozdrav Drakon,nema te baš u zadnje vrijeme..
Aloha... imam jedno pitanjce, ne želim novu temu jer nije tako važno ali opet želim odgovor pa ako netko zna zašto mogu "nestajati" podaci s USB-a? Ja ih nabacim odspojim USB te ga nakon 5 min ponovno spojim no on je potpuno prazan. Nekog je nepoznatog proizvođača od 1GB.
Dali je to za smeća ili da ga formatiram u NTFS? bil to pomoglo?
pozdrav Drakon,nema te baš u zadnje vrijeme..

Aloha... imam jedno pitanjce, ne želim novu temu jer nije tako važno ali opet želim odgovor pa ako netko zna zašto mogu "nestajati" podaci s USB-a? Ja ih nabacim odspojim USB te ga nakon 5 min ponovno spojim no on je potpuno prazan. Nekog je nepoznatog proizvođača od 1GB.
Dali je to za smeća ili da ga formatiram u NTFS? bil to pomoglo?

Evo samo da vas pozdravim... Pozdrav.
Kako ide, šta se radi?
niš.sinoć si me uspio nasmijat..
niš.sinoć si me uspio nasmijat..

ma ne smije se pušit a mod Ivo je reko da nesmijemo tračat ..
gleee,nema nikog :D
Di ste ljudi, izgleda da me odavno nije bilo.
Imaju ljudi obveze...
Ajde daj brlju.
helou pipls :D
Od 8 sam na kompu, vec neznam kaj da delam, pogledal metastaze, batmana i mumiiju
ja sam optužena da navijam budilicu da me probudi pa da mogu zaključat nespavalice xD
presmiješno
ja sam optužena da navijam budilicu da me probudi pa da mogu zaključat nespavalice xD
presmiješno

Od 8 sam na kompu, vec neznam kaj da delam, pogledal metastaze, batmana i mumiiju
poz lludi ljudi. evo mene direkt iz skole. sta se radi?
ispija se homemade nescafe od čokolade....
presmiješno

E ljudi jel mi ko more rec koji je Intelov procesor najblizi po jacini AMD 920?
eh od sada..
samo da pozdravim i bjezim, guzva kod mene danas.. pozz
Pa šta radite tu?
Pozdrav.