Vidio sam.Nemojte samo ovdje raspravljat o tome molim vas.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ima i dosta snimaka.
Ima i dosta snimaka.
Pozdrav, što se radi u birtiji dok je vani lijepo vrijeme ...
Pozdrav i od mene.
Šta je ovo danas ljudi, u svakoj temi neko sr*nje i prepucavanja!? Da nije svinjska gripa došla na forum? lol
Pozdrav i od mene.
Šta je ovo danas ljudi, u svakoj temi neko sr*nje i prepucavanja!? Da nije svinjska gripa došla na forum? lol
Pozdrav i od mene.

pozz ljudi ivane dobar potpis
Pozdrav i od mene.

Pozdrav i od mene.

Pozdrav i od mene.
:D
Pozdrav i od mene.
:D
sad je fajt u temi študenti štrajkaju..valjda ove promjene vremena

haha..uvrijeđenih sigurno.. i izvrijeđanih.
dobro jutro
odo ja na kavu
bokiććć
dobro jutro
odo ja na kavu
bokiććć
NEMA NIKOGGG
zabrinjavate me
zabrinjavate me
zabrinjavate me

Di ste pijanci Nešto se slabo pije...
pozdrav.
Vidjevši Ančin sig, sjetio sam se ovoga...
Pitanje je glasilo: "Je li pakao egzoterman (predaje toplinu) ili endoterman(apsorbira toplinu)?"
Vecina studenata je napisala svoje pretpostavke na osnovu Boil-Mariottovog zakona (plinovi se hlade kad se šire i zagrijavaju kad se skupljaju) ili neku drugu varijantu.
No jedan od studenata je napisao slijedece:
Prvo moramo znati volumen u kojem duše ulaze u pakao i izlaze iz njega. Smatram da odmah možemo pretpostaviti, da duša koja jednom ude u pakao više ne izlazi. Znaci, broj duša se povecava. Da bi dobili ideju o tome koliko je u paklu duša, osvrnimo se na razlicite vjere koje danas postoje na svijetu. Vecina tih vjera tvrdi da onaj tko nije pripadnik baš te odredene vjeroispovijesti ide u pakao.
Dakle, zakljucak je da ce sve duše završiti u paklu.
Ako tome dodamo odnos nataliteta i mortaliteta, možemo ocekivati da broj duša eksponencijalno raste. Dakle, obratimo pažnju na odnos promjene zapremine pakla, jer prema Boilovom zakonu za zadržavanje istog tlaka i topline zapremina mora rasti proporcionalno s brojem pristiglih duša.
To nam pruža 2 mogucnosti:
1)Ako se zapremina pakla povecava manje od potrebnog prosjecnog broja duša koje stignu u pakao, temperatura i tlak pakla ce toliko porasti da ce pakao eksplodirati.
2) Ako se pakao širi brže od prosjeka koji mu je potreban da primi sve duše, temperatura i tlak ce toliko opasti da ce se pakao smrznuti.
Koja od mogcnosti je ispravna?
Ako uzmemo u obzir izjavu, koju je prošli semestar kategorcki iznijela Ivana s cetvrte godine, a koja glasi: "Prije ce se pakao smrznuti nego što cu ja s tobom spavati" i s obzirom na to da je sa mnom spavala jucer, mora biti ispravna teorija br. 2, dakle pakao je sigurno egzoterman i smrznuo se.
Zakljucak ovog izlaganja je, da ako je pakao smrznut, ne prima više duše i preostalo je samo nebo, a to je dokaz postojanja Boga, a to objašnjava i zašto je Ivana sinoc vikala "Ah mojBože!.
pozz ljudovi sta radite pred zatvaranje??
evo ja skidam sve epizode bitange i princeze
Aloha... imam jedno pitanjce, ne želim novu temu jer nije tako važno ali opet želim odgovor pa ako netko zna zašto mogu "nestajati" podaci s USB-a? Ja ih nabacim odspojim USB te ga nakon 5 min ponovno spojim no on je potpuno prazan. Nekog je nepoznatog proizvođača od 1GB.
Dali je to za smeća ili da ga formatiram u NTFS? bil to pomoglo?
Aloha... imam jedno pitanjce, ne želim novu temu jer nije tako važno ali opet želim odgovor pa ako netko zna zašto mogu "nestajati" podaci s USB-a? Ja ih nabacim odspojim USB te ga nakon 5 min ponovno spojim no on je potpuno prazan. Nekog je nepoznatog proizvođača od 1GB.
Dali je to za smeća ili da ga formatiram u NTFS? bil to pomoglo?