- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

kakav pass?
wifi je super... stalno hvatam po kaficima :D upises normalno wep wpa i ostale sifre
touch screen super
aplikacije super
karte super, sve super
pitaj konkretno sto te zanima.
aj pozz ljudi idem se vozat...!!!"
pozzz
ja cu biti tu povremeno
Evo ja na Gainwardici (4870) i Sapphirici (3650) instaliram drivere bez pol muke i grafe rade kao sat
Evo ja na Gainwardici (4870) i Sapphirici (3650) instaliram drivere bez pol muke i grafe rade kao sat
Ljudi, evo nisam bio dva dana na forumu, i vidim neke cudne nadogradnje. Moze li mi netko objasnit o cemu se radi?
Ljudi, evo nisam bio dva dana na forumu, i vidim neke cudne nadogradnje. Moze li mi netko objasnit o cemu se radi?

fromcelltohell tebe kod HD 4850 zezaju driveri a ne graficka kartica nazalost, sama graficka je ispravna ali driveri od ati su boli glava takvih slucajeva ima koliko hoces preko glave po internetu nemas srece. I ja imam nekih sitnih problema s driverima na HD 3650 usporavaju startap windowsa za deset sekundi pa sad ti vidi a kad sam stavio nvidiu za pokus sve stima ne usporava se nista sve radi bez frke i kaj cemo sad!!!
E kakav je CF sa 3650-kama
E rambox, ispuni moj pc i makni konfu iz potpisa da ne dobijes bijeli karton ko ja
Pa Crosfire sa dvije HD 3650 radi normalno nema problema mozes igrat na 1680- 1050 brz frke iako ja ne igram zapravo na kompu igrice bas a ovu drugu HD 3650 sam kupio zato jer ju je tip prodavao zbog loseg tvornickog hladnjaka za 200 kuna kad je kostala nova 500 i ja sam sredio taj šrot hladnjak na njoj pa sam onda slozio Crosfire da vidim kako to radi i ok je nema problema s tim!!!
fromcelltohell tebe kod HD 4850 zezaju driveri a ne graficka kartica nazalost, sama graficka je ispravna ali driveri od ati su boli glava takvih slucajeva ima koliko hoces preko glave po internetu nemas srece. I ja imam nekih sitnih problema s driverima na HD 3650 usporavaju startap windowsa za deset sekundi pa sad ti vidi a kad sam stavio nvidiu za pokus sve stima ne usporava se nista sve radi bez frke i kaj cemo sad!!!
Ovim serviserima u vemilu nije za vjerovat bas ko zna kaj su oni napravili i kaj je zapravo kvar no da driveri zezaju debelo to je ziva istina to je poznato!!!
ja sam došwa iz škowe
E rambox, ispuni moj pc i makni konfu iz potpisa da ne dobijes bijeli karton ko ja
Ovim serviserima u vemilu nije za vjerovat bas ko zna kaj su oni napravili i kaj je zapravo kvar no da driveri zezaju debelo to je ziva istina to je poznato!!!
ja sam došwa iz škowe

weć mi je dosta škowe
sutwa pišem matematiku....idem ja ubit oko....
weć mi je dosta škowe
sutwa pišem matematiku....idem ja ubit oko....