Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 10.340.674
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
16 godina
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :)
fromcelltohell kaže...
 Ja n e znam i ne igram,ustvari otkako sam kupio novu grafu u Ve-milu ,
samo gubim živce na benchmarkanju,instalaciji i reinstalaciji Catalysta,
zvanju i objašnjavanju s moronima iz Ve-mila.
Sutra popodne opet nosim "novu" grafu
(ovu koju sam dobio kao zamjenu za prošlu)
tamo i ostavljam na testiranju.
Ma dosta mi je svega...
 Koja grafička i što ti je sa njom?
17 godina
fromcelltohell kaže...
 Ja n e znam i ne igram,ustvari otkako sam kupio novu grafu u Ve-milu ,
samo gubim živce na benchmarkanju,instalaciji i reinstalaciji Catalysta,
zvanju i objašnjavanju s moronima iz Ve-mila.
Sutra popodne opet nosim "novu" grafu
(ovu koju sam dobio kao zamjenu za prošlu)
tamo i ostavljam na testiranju.
Ma dosta mi je svega...
 A kaj ti tocno bude sa grafom boje polude ili ?

EDIT: @ Ivan M imas rubriku moj pc tamo vidisCool
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.4.2009 17:04 (BORG).
16 godina
neaktivan
Veseli kutak - BUG forum birc :)

kakav pass?

wifi je super... stalno hvatam po kaficima :D upises normalno wep wpa i ostale sifre

touch screen super

aplikacije super

karte super, sve super

pitaj konkretno sto te zanima.

16 godina
Ivan M. kaže...
 Koja grafička i što ti je sa njom?

BORG kaže...
 A kaj ti tocno bude sa grafom boje polude ili ?

Uh....grafu sam kupio u 1.mjesecu.Gygabite HD4850 512 Mb DDR3,256 bit.
Porblemi počeli istog momenta po instalaciji Catalysta 8.9 koje sam dobio s njom.
Isprobao sam sve Catalyste od tih naovamo i uvijek ista stvar:
Ruši se driver i kod benchmarkanja i kod igranja bilo kakve igre.
Bilo je i artefakata.Onda sam nedavno odnio u Ve-mil i nakon 2 tjedna dobijem "novu"...
Ista stvar i s njom.Koji me vrag tjerao da kupim tu Radeonku....
dok sam kupovao grafu gledao sam i nVidiu 9800 GTS i odlučio se za ovu.
http://s2.ba.bitefight.org/c.php?uid=94118
16 godina
neaktivan

aj pozz ljudi idem se vozat...!!!"

16 godina
neaktivan

pozzz

ja cu biti tu povremeno

16 godina
fromcelltohell kaže...
 Uh....grafu sam kupio u 1.mjesecu.Gygabite HD4850 512 Mb DDR3,256 bit.
Porblemi počeli istog momenta po instalaciji Catalysta 8.9 koje sam dobio s njom.
Isprobao sam sve Catalyste od tih naovamo i uvijek ista stvar:
Ruši se driver i kod benchmarkanja i kod igranja bilo kakve igre.
Bilo je i artefakata.Onda sam nedavno odnio u Ve-mil i nakon 2 tjedna dobijem "novu"...
Ista stvar i s njom.Koji me vrag tjerao da kupim tu Radeonku....
dok sam kupovao grafu gledao sam i nVidiu 9800 GTS i odlučio se za ovu.
 Koje napajanje imaš, mom frendu se rušilo jer nije imao dovoljno jako napajanje.
16 godina
neaktivan

Evo ja na Gainwardici (4870) i Sapphirici (3650) instaliram drivere bez pol muke i grafe rade kao sat

Olympus 4 life :)
16 godina
Ivan M. kaže...
 Koje napajanje imaš, mom frendu se rušilo jer nije imao dovoljno jako napajanje.
 Gle,napajanje je Fortron Blue Storm II 500 W i mislim da nije do njega. Vrijednosti na railovima su sasvim normalne,nema odstupanja,ukratko stabilno je.
Oly_E3 kaže...

Evo ja na Gainwardici (4870) i Sapphirici (3650) instaliram drivere bez pol muke i grafe rade kao sat

Drago mi je zbog tebe,eh...da hoće bar meni tako delat.Ma,ide grafa opet na reklamaciju,pa što bude...
17 godina
neaktivan

Ljudi, evo nisam bio dva dana na forumu, i vidim neke cudne nadogradnje. Moze li mi netko objasnit o cemu se radi?

Intel Core 2 Duo E8500 @ 3.5 GHz i SCYTHE Mine, ATi Radeon HD3870 x2, DDR2 4Gb (2x2Gb) Corsair 1066 MHz, Gigabyte EP35C-DS3R, Corsair HX 520w, Creative Labs X-Fi Xtreme Game
17 godina
neaktivan
Sonny kaže...

Ljudi, evo nisam bio dva dana na forumu, i vidim neke cudne nadogradnje. Moze li mi netko objasnit o cemu se radi?

Baš ono što si i naveo sam - bila je veća nadogradnja foruma.
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali balkan nikako iz čovjeka.
17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
Sonny kaže...

Baš ono što si i naveo sam - bila je veća nadogradnja foruma.
 Ma vidim i ja da je nadogradnja, ali nemogu naci temu gdje pisu objašnjenja za sve ove nove funkcije? :D
Intel Core 2 Duo E8500 @ 3.5 GHz i SCYTHE Mine, ATi Radeon HD3870 x2, DDR2 4Gb (2x2Gb) Corsair 1066 MHz, Gigabyte EP35C-DS3R, Corsair HX 520w, Creative Labs X-Fi Xtreme Game
16 godina
Sonny kaže...
 Ma vidim i ja da je nadogradnja, ali nemogu naci temu gdje pisu objašnjenja za sve ove nove funkcije? :D

Za  sad pročitaj ovo.
17 godina
neaktivan
fromcelltohell kaže...
Sonny kaže...

Za  sad pročitaj ovo.
 Puno hvala Sramim se
16 godina
neaktivan
fromcelltohell kaže...
Ivan M. kaže...
 Gle,napajanje je Fortron Blue Storm II 500 W i mislim da nije do njega. Vrijednosti na railovima su sasvim normalne,nema odstupanja,ukratko stabilno je.
Oly_E3 kaže...

Drago mi je zbog tebe,eh...da hoće bar meni tako delat.Ma,ide grafa opet na reklamaciju,pa što bude...
 Probaj na reklamaciji zatražiti neku drugu marku
16 godina
neaktivan
Sonny kaže...
fromcelltohell kaže...
Sonny kaže...

Za  sad pročitaj ovo.
 Puno hvala Sramim se
 zato sada nemoras pisati puno hvala nego kliknes na Hvala ispod njegovog postaNamigiva
Potpis nije nužan kada si tužan...:P
17 godina
neaktivan
Jebasu123 kaže...
Sonny kaže...
fromcelltohell kaže...
Sonny kaže...

Za  sad pročitaj ovo.
 Puno hvala Sramim se
 zato sada nemoras pisati puno hvala nego kliknes na Hvala ispod njegovog postaNamigiva
 Joj trebat ce se sada naviknut na ove nove sisteme. Uf, bit ce tesko.. xD
17 godina

fromcelltohell tebe kod HD 4850 zezaju driveri a ne graficka kartica nazalost, sama graficka je ispravna ali driveri od ati su boli glava takvih slucajeva ima koliko hoces preko glave po internetu nemas srece. I ja imam nekih sitnih problema s driverima na HD 3650 usporavaju startap windowsa za deset sekundi pa sad ti vidi a kad sam stavio nvidiu za pokus sve stima ne usporava se nista sve radi bez frke i kaj cemo sad!!!Cool

Athlon 64 LE-1620 (3.0ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (960mhz) - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.4.2009 19:06 (rambox).
16 godina
neaktivan

E kakav je CF sa 3650-kama

17 godina

E rambox, ispuni moj pc i makni konfu iz potpisa da ne dobijes bijeli karton ko jaNamigiva

17 godina

Pa Crosfire sa dvije HD 3650 radi normalno nema problema mozes igrat na 1680- 1050 brz frke iako ja ne igram zapravo na kompu igrice bas a ovu drugu HD 3650 sam kupio zato jer ju je tip prodavao zbog loseg tvornickog hladnjaka za 200 kuna kad je kostala nova 500 i ja sam sredio taj šrot hladnjak na njoj  pa sam onda slozio Crosfire da vidim kako to radi i ok je nema problema s tim!!!Cool

Athlon 64 LE-1620 (3.0ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (960mhz) - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
16 godina
Oly_E3 kaže...
 Probaj na reklamaciji zatražiti neku drugu marku
 Je,već sam jučer razgovarao s tipom iz Ve-mila dok sam prijavljivao nered s grafom i rekel mi je da za sad ništa od toga,ako imaju na lageru još tih Gigabyte-ica.
Mislio sam ,ako  se ponovi slučaj još jednom,nek mi daju nVidiu 9800 GTX+.
rambox kaže...

fromcelltohell tebe kod HD 4850 zezaju driveri a ne graficka kartica nazalost, sama graficka je ispravna ali driveri od ati su boli glava takvih slucajeva ima koliko hoces preko glave po internetu nemas srece. I ja imam nekih sitnih problema s driverima na HD 3650 usporavaju startap windowsa za deset sekundi pa sad ti vidi a kad sam stavio nvidiu za pokus sve stima ne usporava se nista sve radi bez frke i kaj cemo sad!!!Cool

Ne,nije to to.Prošla grafa je bila zbilja pokvarena.Rušila se svakih 10 minuta na testiranju,bar mi je tako rekao tip iz Ve-mila.
Ništa,sutra nosim na reklamaciju i kad se vratim s terena budem znao što dalje.
17 godina

Ovim serviserima u vemilu nije za vjerovat bas ko zna kaj su oni napravili i kaj je zapravo kvar no da driveri zezaju debelo to je ziva istina to je poznato!!!Cool

17 godina
neaktivan

ja sam došwa iz škowe Izlanuo se

ako mi maknete nespavalice i birc moj lajf više nema sens! (kmeee)
16 godina
neaktivan
BORG kaže...

E rambox, ispuni moj pc i makni konfu iz potpisa da ne dobijes bijeli karton ko jaNamigiva

šta je postav Moj PC postao obavezan!?
16 godina
rambox kaže...

Ovim serviserima u vemilu nije za vjerovat bas ko zna kaj su oni napravili i kaj je zapravo kvar no da driveri zezaju debelo to je ziva istina to je poznato!!!Cool

A,znam...i meni su mutni.No,briga me...hoću ispravnu grafu i s njima ću se fightat sve dok ne istjeram u svoju korist.ma,trebalo bi ih utužit....pošteno sam skeširao 1200 kuna,a od grafe već 3 mjeseca nikakve koristi.
anshika05 kaže...

ja sam došwa iz škowe Izlanuo se

E,nek si nam došwa iz škowe,baš nam je dwagoPoljubacCool
17 godina
seneka kaže...
BORG kaže...

Ma nije, nego ne zele vise konfiguracije u potpisima kad sada postoji nova opcija.
16 godina
seneka kaže...
 Nije,seneka.Nego,treba ga uklonit iz potpisa ako imaš.Što ne vrijedi za tebe koliko vidimCool
17 godina
neaktivan

weć mi je dosta škowe Plač

sutwa pišem matematiku....idem ja ubit oko....Neodlučan

ako mi maknete nespavalice i birc moj lajf više nema sens! (kmeee)
16 godina
anshika05 kaže...

weć mi je dosta škowe Plač

sutwa pišem matematiku....idem ja ubit oko....Neodlučan

Ajd,dobwo se odmowiBelji seCool
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice