Moja radost dana.
Ljudi kao "Zoharbizo" (koji je pomogao) ce skontati o cemu se radi 

Dizan napon? Inače fin oc..
Moja radost dana.
Ljudi kao "Zoharbizo" (koji je pomogao) ce skontati o cemu se radi 

Dizan napon? Inače fin oc..
Stock napon.
Niceeee.
Frendova na 1.3GHz ide jedva sa dignutim naponom...
Ja sam prezadovoljan.
U Unigine Heaven 3.0 prije je bacalo 10-15 fps SVE na max, podrazumijeva se i tesellation na extreme.. a sada 30fps minimalno locka.. temperatura ostaje ista.. 
Dobar dan...
Dan svima.
Večer. 
Dobro veče. Došao sam da vidim kak ste mi? Šta ima novoga?
Pa gdje si Nello kućo stara?
Šta mai? 

Šta mai? 

Ma evo tu sam... Ma novog je tv crko pa odnesen na tv servis na popravak a pošto nisam siguran jer ove godine 6 puta pokvario isti tranzistor... Ak majstoru crkne tv onda će reć da neisplati popravak i morat ču nabavit novi led tv. A kod tebe?
Šta mai? 

Ma evo tu sam... Ma novog je tv crko pa odnesen na tv servis na popravak a pošto nisam siguran jer ove godine 6 puta pokvario isti tranzistor... Ak majstoru crkne tv onda će reć da neisplati popravak i morat ču nabavit novi led tv. A kod tebe?
Ja pravio kokice sinoc i kako sam isao da upalim tv posto su kokice bile vrele kao vrag, pistale su, a ja mislio da je riknuo kondenzator u tv-u.. i kod mene je isto led.. 
Ja pravio kokice sinoc i kako sam isao da upalim tv posto su kokice bile vrele kao vrag, pistale su, a ja mislio da je riknuo kondenzator u tv-u.. i kod mene je isto led.. 
Super, ja sam svojima dao moj tv vivax pa gledaju ali ja nemrem nikako gledat svoju na tv i satelitsku pa trpim nekoliko dana.
Super, ja sam svojima dao moj tv vivax pa gledaju ali ja nemrem nikako gledat svoju na tv i satelitsku pa trpim nekoliko dana.
Suti mene je moj cijenjeni provajder osakatio za 35 kanala.. sad ih imam 30tak.. 
Suti mene je moj cijenjeni provajder osakatio za 35 kanala.. sad ih imam 30tak.. 
Hahahahahaha 
Dobro veče svima!
Bok svim birtašima, ipak si tu znači onaj put na Havaje je otpal jel fučkaj ga.
Bok svim birtašima, ipak si tu znači onaj put na Havaje je otpal jel fučkaj ga.
Pa malo da malo ne... Zavisi kakav volje imam... 
Dobro jutro! U mene sunčeko sja!!!!!
Dobro jutro!
I ovdje granulo!
Dobar dan svima....
Ima netko da zna koje fileove trebam obristai nakon neuspjelog (prekinutog) windows update-a (Win 7 Professional).
Dobar dan svima....
Ima netko da zna koje fileove trebam obristai nakon neuspjelog (prekinutog) windows update-a (Win 7 Professional).
Delete c:\
Dobar dan svima....
Nađi u Windows (folderu) SoftwareDistribution folder i preimenuj ga u SoftwareDistribution.old i pokušaj ponovno sa updateom. Obično to radi bez problema. Eventualno ,napraviš logoff - logon.
Jel zna netko kolko kosta tisak vizitka?
Jel zna netko kolko kosta tisak vizitka?
Ovisi o tome je li obostrana, sjajni/mat papir... najbolje da odeš i informiraš se al neka okvirna cijena je 100kn maksimalno za prvih 100, kasnije što je veći broj vizitki cijena je manja
D. večer...
D. večer...
Večer i tebi :D
Šta se radi?
Večer i tebi :D
Šta se radi?
Malo odmaram dušicu i tjelo, treba još danas spakirati stvari za vikend sljede radne akcije na viksi.
Samo jedna riječ: drva...
a potom
oduzimanje...
Postoje dvije vrste ljudi; mi s Međimurja i oni koji nam se dive! // Apple♥
ljudi jel zna neko koja je aplikacija slicna onoj camwow ili camwow retro, al za android?