dobro vam kišno jutro
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jutrorororoooo
Jutrorororoooo
al nisi još počeja radit? malo sam izvan toka sry
Jutrorororoooo
al nisi još počeja radit? malo sam izvan toka sry
Ma ubiti posa mi je na mahove, praktički 20 dana ništa i onda 4-5 dana radin, dok je brod u kalupima i dok se čitav ne spoji neman potribe stavljat struju na njega.
Dobar dan.
a lipo je tako radit, nadam se da ti plate ove dane dok ne dodjes na red na brodu?
a lipo je tako radit, nadam se da ti plate ove dane dok ne dodjes na red na brodu?
Plaća mi se kad napravin, a pošto san još uvik sa roditeljima u kući bude i više nego dovoljno.
Plaća mi se kad napravin, a pošto san još uvik sa roditeljima u kući bude i više nego dovoljno.
za pivu i ćevape 
Dobar dan ljudi.
Dobar dan, neka praznina u birtiji a bogami night club slobodno može staviti ključ u bravu.
Čim nema xxx s fotkama u NC praznina...
, netko se uozbiljio...
I birc i nespavalice postale obicna pustos...
Dobar dan, neka praznina u birtiji a bogami night club slobodno može staviti ključ u bravu.
Čim nema xxx s fotkama u NC praznina...
, netko se uozbiljio...
khm...
khm...
Hahahahhaha, kako se odmah reagira!! 
I tko kaže kako se majušna kritika ne isplati...
ima slika, nema se vremena :D
Stručnjak za odmaganje...
Pričaj mi najgluplja stvar koju sam kupio je android i vezao se 2 godine s T-lopovima joj gdje mi je bila pamet taj dan a još najgore trezan...
Rata za struju mi je porasla jer govno se treba puniti svaka 2 dana, a prije stari Samsung punio sam svakih 7-10 dana i brbljaj koliko želiš.
Ali ne stari jarac želi fini novi mobitel s velikim ekranom i velikim slovima a bolje bi bilo da sam išao oftalmologu na provjeru vida...
Pričaj mi najgluplja stvar koju sam kupio je android i vezao se 2 godine s T-lopovima joj gdje mi je bila pamet taj dan a još najgore trezan...
Rata za struju mi je porasla jer govno se treba puniti svaka 2 dana, a prije stari Samsung punio sam svakih 7-10 dana i brbljaj koliko želiš.
Ali ne stari jarac želi fini novi mobitel s velikim ekranom i velikim slovima a bolje bi bilo da sam išao oftalmologu na provjeru vida...
To prvo si djelimično upravu jer nitko te nije silio da se predaš "lopovu" 
To drugo si, nerado priznajem, potpuno upravu jer kreni od najjobicnijeg android mobitela npr - lg gw620 do samsung galaxy SII recimo.. ta 2 mobitela i jos njih milion dobili su android update.. update za sta? nista. Malo koga poznajem kome baterija drzi vise od 3 dana.
Stalno flasham android, tj. pravi sam custom rom freak, i iz iskustva kazem, flashaj mu Boga oca i možda dobiješ 7-10% poboljšanja. Android moje muke nije vrijedan..
Stalno flasham android, tj. pravi sam custom rom freak, i iz iskustva kazem, flashaj mu Boga oca i možda dobiješ 7-10% poboljšanja. Android moje muke nije vrijedan..
Kad ga ja flasham jedan dan niti u NASI ga ne budu sastavili više nikada...
Ma sve je to divno i krasno i internet i sve te đinđeminđe sve 5+ ali brate baterija to je strašno...
He he prije je bilo ovako: poziv nije moguće uspostaviti jer na računu imate 0,27 lipa a danas ne možeš uspostaviti poziv jer si baš malo prije morao malo surfati i baterija je 0,27%....
@prilika kad osmisle dobru bateriju za Iphone 9 i SGS 8 IV cijena uređaja bude 1350€ pa tko voli neka plati...
He he prije je bilo ovako: poziv nije moguće uspostaviti jer na računu imate 0,27 lipa a danas ne možeš uspostaviti poziv jer si baš malo prije morao malo surfati i baterija je 0,27%....
Old memories.. 
Svakodnevno pratim xda-developers i ne mogu sebi doći.. izdaju romove za nas(ovce) koji stavljamo brže bolje za pohvaliti se da imamo up to date ili nešto slično/ popravljeni sitni bugovi i tak to..
Meni se oči više ne mogu tako lako zamazati, imam svoju teoriju iz iskustva.. tko se upusti u custom romove, neka bude strpljiv i flasha jos 101 put taj isti rom(fixed verzija za ispravljenim bugovima) bar jedno godinu dana dok ROM ne bude "ispeglan"..
@Micek lopužo stara dolazi zavrtiti rundu v birtiju...
Jao ekipa scene.
Pravim kokice i brže bolje idem ka tv-u da gledam neki film.. naravno tv je bio ugašen(stand by)..
Kako nosim kokice u posudi čujem neko pistuckanje.. kao da je neki kondenzator nastradao.. primicem se tv-u.. postaje jezivo.. da nije tv otisao- wtf? Kad ono cujem kokice od "vreline" se cvrce 

Dobro jutro. :D
morgen
Haaaaaj