Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) izdvojena tema

poruka: 28.417
|
čitano: 3.386.553
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h), Za nespavalice (22h - 06h)
17 godina
neaktivan
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

dobro vam kišno jutro

CARPE DIEM
16 godina

Jutrorororoooo

Swedish latin super funk.
17 godina
neaktivan
Re: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
sirka666 kaže...

Jutrorororoooo

al nisi još počeja radit? malo sam izvan toka sry

CARPE DIEM
17 godina
neaktivan
Jutro momci i djevojke ako ih ima još.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
simeparanoja kaže...
sirka666 kaže...

Jutrorororoooo

al nisi još počeja radit? malo sam izvan toka sry

Ma ubiti posa mi je na mahove, praktički 20 dana ništa i onda 4-5 dana radin, dok je brod u kalupima i dok se čitav ne spoji neman potribe stavljat struju na njega.

13 godina
neaktivan

Dobar dan.

ŽIVOT je kao pozornica, dođeš, vidiš, odeš. .
17 godina
neaktivan

a lipo je tako radit, nadam se da ti plate ove dane dok ne dodjes na red na brodu?

CARPE DIEM
16 godina
simeparanoja kaže...

a lipo je tako radit, nadam se da ti plate ove dane dok ne dodjes na red na brodu?

Plaća mi se kad napravin, a pošto san još uvik sa roditeljima u kući bude i više nego dovoljno.

17 godina
neaktivan
sirka666 kaže...
simeparanoja kaže...

Plaća mi se kad napravin, a pošto san još uvik sa roditeljima u kući bude i više nego dovoljno.

za pivu i ćevape {#}

CARPE DIEM
15 godina
neaktivan

Dobar dan ljudi.

'Život je nekada čudan. Nekada je divan. Nekada je grozan. A nekad poželiš da nisi ni živ. Svakakva sranja se dešavaju. Ali opet, postoje i dobre stvari u životu za koje vrijedi živjeti.'
15 godina

Dobar dan, neka praznina u birtiji a bogami night club slobodno može staviti ključ u bravu.

Čim nema xxx s fotkama u NC praznina...{#}, netko se uozbiljio...{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.10.2012 17:45 (Tiby).
17 godina

I birc i nespavalice postale obicna pustos...

TrustNo1
16 godina
moderator
Tiby kaže...

Dobar dan, neka praznina u birtiji a bogami night club slobodno može staviti ključ u bravu.

Čim nema xxx s fotkama u NC praznina...{#}, netko se uozbiljio...{#}

khm...

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
17 godina
XXX-Man kaže...

khm...

Hahahahhaha, kako se odmah reagira!! {#}

TrustNo1
15 godina

I tko kaže kako se majušna kritika ne isplati...{#}

16 godina
moderator

ima slika, nema se vremena :D

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
15 godina
Dobar dan svima....@Tiby: okrenuo bi rundu ali ovo s(r)anje od iPhona me ubi, kad dođem doma okrenut ću jednu.
Stručnjak za odmaganje...
15 godina
mario.L_hr kaže...
Dobar dan svima....@Tiby: okrenuo bi rundu ali ovo s(r)anje od iPhona me ubi, kad dođem doma okrenut ću jednu.

Pričaj mi najgluplja stvar koju sam kupio je android i vezao se 2 godine s T-lopovima joj gdje mi je bila pamet taj dan a još najgore trezan...{#}

Rata za struju mi je porasla jer govno se treba puniti svaka 2 dana, a prije stari Samsung punio sam svakih 7-10 dana i brbljaj koliko želiš.

Ali ne stari jarac želi fini novi mobitel s velikim ekranom i velikim slovima a bolje bi bilo da sam išao oftalmologu na provjeru vida...{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.10.2012 18:33 (Tiby).
13 godina
neaktivan
Tiby kaže...
mario.L_hr kaže...

Pričaj mi najgluplja stvar koju sam kupio je android i vezao se 2 godine s T-lopovima joj gdje mi je bila pamet taj dan a još najgore trezan...{#}

Rata za struju mi je porasla jer govno se treba puniti svaka 2 dana, a prije stari Samsung punio sam svakih 7-10 dana i brbljaj koliko želiš.

Ali ne stari jarac želi fini novi mobitel s velikim ekranom i velikim slovima a bolje bi bilo da sam išao oftalmologu na provjeru vida...{#}

To prvo si djelimično upravu jer nitko te nije silio da se predaš "lopovu" {#}

To drugo si, nerado priznajem, potpuno upravu jer kreni od najjobicnijeg android mobitela npr - lg gw620 do samsung galaxy SII recimo.. ta 2 mobitela i jos njih milion dobili su android update.. update za sta? nista. Malo koga poznajem kome baterija drzi vise od 3 dana.

Stalno flasham android, tj. pravi sam custom rom freak, i iz iskustva kazem, flashaj mu Boga oca i možda dobiješ 7-10% poboljšanja. Android moje muke nije vrijedan..{#}

15 godina
Prilika kaže...

Stalno flasham android, tj. pravi sam custom rom freak, i iz iskustva kazem, flashaj mu Boga oca i možda dobiješ 7-10% poboljšanja. Android moje muke nije vrijedan..{#}

Kad ga ja flasham jedan dan niti u NASI ga ne budu sastavili više nikada...{#}

Ma sve je to divno i krasno i internet i sve te đinđeminđe sve 5+ ali brate baterija to je strašno...

He he prije je bilo ovako: poziv nije moguće uspostaviti jer na računu imate 0,27 lipa a danas ne možeš uspostaviti poziv jer si baš malo prije morao malo surfati i baterija je 0,27%....{#}

@prilika kad osmisle dobru bateriju za Iphone 9 i SGS 8 IV cijena uređaja bude 1350€ pa tko voli neka plati...{#}

13 godina
neaktivan
Tiby kaže...

He he prije je bilo ovako: poziv nije moguće uspostaviti jer na računu imate 0,27 lipa a danas ne možeš uspostaviti poziv jer si baš malo prije morao malo surfati i baterija je 0,27%....{#}

Old memories.. {#}

Svakodnevno pratim xda-developers i ne mogu sebi doći.. izdaju romove za nas(ovce) koji stavljamo brže bolje za pohvaliti se da imamo up to date ili nešto slično/ popravljeni sitni bugovi i tak to..

Meni se oči više ne mogu tako lako zamazati, imam svoju teoriju iz iskustva.. tko se upusti u custom romove, neka bude strpljiv i flasha jos 101 put taj isti rom(fixed verzija za ispravljenim bugovima) bar jedno godinu dana dok ROM ne bude "ispeglan"..{#}

15 godina

@Micek lopužo stara dolazi zavrtiti rundu v birtiju...{#}

17 godina
Tiby kaže...

@Micek lopužo stara dolazi zavrtiti rundu v birtiju...{#}

Ma bi ali je prošla sredina mjeseca pa se nema za rundu...

Ali za tebe ću i na veresiju :)

Prvu rundu šef časti :) Prvu rundu šef časti :)
Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
15 godina

Evo neka malenkost i od mene.{#}

Of korz i za one koji piju samo sokeke...

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.10.2012 19:45 (Tiby).
15 godina

Dobra večer svima...

Evo i jedna runda od mene.{#}

Stručnjak za odmaganje...
13 godina
neaktivan

Jao ekipa scene.

Pravim kokice i brže bolje idem ka tv-u da gledam neki film.. naravno tv je bio ugašen(stand by)..

Kako nosim kokice u posudi čujem neko pistuckanje.. kao da je neki kondenzator nastradao.. primicem se tv-u.. postaje jezivo.. da nije tv otisao- wtf? Kad ono cujem kokice od "vreline" se cvrce {#}{#}{#}

17 godina
neaktivan

Dobro jutro. :D

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
17 godina
neaktivan

morgen

CARPE DIEM
13 godina
neaktivan

Haaaaaj {#}

13 godina
neaktivan

Moja radost dana.

Ljudi kao "Zoharbizo" (koji je pomogao) ce skontati o cemu se radi {#}{#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h), Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice