Ljudi znatel kako da rashladim sobu na drugom mi je katu soba i jako je vruce pa ako imate nacina..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
dobar dan :D
recite mi jel 700kn poštena cijena za ovaj komp: http://www.bug.hr/forum/topic/graficke-kartice/prodaja-geforce-point-of-view-256mb/153493.aspx?page=0&jumpto=2988321&sort=asc&view=flat
Bok svim birtašima, zakaj to prodaješ zapravo pa nečeš valjda ipak završit na onom kramp te prastarom laptopu fučkaj ga.
Ljudi znatel kako da rashladim sobu na drugom mi je katu soba i jako je vruce pa ako imate nacina..
Pričekaj 4,5 sati, garantiram ti, rashladit će se sama.
dobar dan :D
recite mi jel 700kn poštena cijena za ovaj komp: http://www.bug.hr/forum/topic/graficke-kartice/prodaja-geforce-point-of-view-256mb/153493.aspx?page=0&jumpto=2988321&sort=asc&view=flat
Bok svim birtašima, zakaj to prodaješ zapravo pa nečeš valjda ipak završit na onom kramp te prastarom laptopu fučkaj ga.
ma nasao sam si vec jedan laptop 160gb hdd 128grafa, 1gb ram-a,meni je prakticnije imat laptop,na kompu samo igram stari cs 1.6 nista drugo,za sve novije igre imam PC :)
Zdravo ljudovi.
Jel vam vruce ? :P :D
Trebao bih punjac za novije Sony Ericssone, konkretno za model Spiro.
Ako ima tko visak, neka javi pa se dogovorimo za cijenu.
Lep pozdrav !
Dan svima.
Boooooooooook ljudeki, uživate li
Dan svima.
oo Vice :) Kako si ? :P
oo Vice :) Kako si ? :P
Odlično, taman se vratio, bio na moru :)
Ti?
Odlično, taman se vratio, bio na moru :)
isto kao i ti :)
marine nije zar i donator iz gruada hahhahah
marine nije zar i donator iz gruada hahhahah
iz Splita je ;)
pozz ljudovi eto formatirah hard danas pa se malo kasnije prikljucujem kaj se radi ?
kaj se radi ?
radim sendvič u tebe ?
Čeka da padne sunce da se može maknit uz kuće, zasad je još uvijek pogubno.
pozz ljudovi eto formatirah hard danas pa se malo kasnije prikljucujem kaj se radi ?
Pozdrav ljudeku Johnny-u. Ova hladnoća me ubija, prehlada, temperatura...čaj, strepsils....u tebe??
Ispravak, nisam iz St-a nego iz selendre nedaleko Splita, 45 minuta autoputom :)
Ispravak, nisam iz St-a nego iz selendre nedaleko Splita, 45 minuta autoputom :)
pff, pa to ti je čas posla
radim sendvič u tebe ?
Pozdrav ljudeku Johnny-u. Ova hladnoća me ubija, prehlada, temperatura...čaj, strepsils....u tebe??
eto divim se kako se ljudi odazvaju na moje pitanje eto odoh si i ja sloziti sendvic s hrenom da malo taj nos odstopam nekakva gripa me ubija, lijepo mi je mama rekla da ne jedem žuti snijeg, a ja ne slusam za poludit
EDIT: Zaboravih reci da se mucim s operom trebala je mala promjena dosadila mi je mozzila
donatore,jos mi slike nisi dao od one tvoje? :P samo link profila cc
donatore,jos mi slike nisi dao od one tvoje? :P samo link profila cc
Jebiga, ne prihvaća ni moj zahtjev :P
kako ? zar nisi reko da si je zbario ?
HEHEH ti jos vjerujes donatoru sto kaze ?
Šta ja znam, slabo na fejsu valjda :)
Šta ja znam, slabo na fejsu valjda :)
pa jesi je vidia više? xd
Dobr dan.. Šta ima?? Ja spojio kučište sa 110 cm lcdom, uživancija!!
ma kakav je to način barenja?
Hola društvo.
Kako da oduzmem vrijednosti dvaju textboxova i upišem rezultat u treći.
Napravio bih to pritiskom na button.