EVO I JA SE PRIDRUZUJEM!
HAPPY CAPS LOCK DAY !
EVO I JA SE PRIDRUZUJEM!
HAPPY CAPS LOCK DAY !
DOBAR DAN
Dobar dan ljudi! Jel imo neko od vas problem sa apbom(skinutim sa steama da nebi opet pokupio crveni).. Igrica mi dođe samo stopped working nakon 2-3 minute igranja.. Pomoć!!! Plačem već
Znam sad sam čitao u temi... BTE. HAPPY CAPS LOCK DAY! :D
POZDRAV LJUDI, SRETAN VAM DAN GUMBA IZNAD LIJEVOG SHIFTA
Dobar dan eto baš sad pisao pretty please pismo jedecu lijepo sam ih zamolio da mi daju pristup nekim white paperima i data sheetovima o gddr5,mislim već sam čitao o gddr5 sa hynix,elpide ali to nije to to jedec je standard sa sve semi conductore a likovi samo daju pristup Fortune 500 kompanijama koje plaćaju 15 000 usd mjesečno.Brijem da mi neće ni na email odgovoriti tako da vas pitam zna li tko gdje se mogu skinuti različiti data sheetovi,eratumi i footnotes od jedeca.Za sad sam gledao dosta po nekim data sheet stranicama ali nemaju baš neki izbor jedec materijala.
Dobar dan! Kupio ja drugi miš s tavana jer ovaj crko a morao na tavan da ulovim miša i slagat, hahahahahaha...
MOŽE LI SE ZA ČIŠĆENJE PROCA OD PASTE,KORISTITI ACETON UMJESTO ALKOHOLA?
Neko dota 2 acc da daje?
Negdje sam čuo da je aceton čak bolji od alkohola iako ne sigurniji samo kad ga koristiš provjeri da je što čišća otopina (90%+).
Edit:Sad sam se sjetio nemoj se dati nagovoriti od onih pametnjakovića s raznih foruma da koristiš štapić za uši(Qtip) od korištenja toga može ostati komadić sitnog vlakna nevidljiv ljudskom oku,a to nije dobro ustvari jedino što je dobro za procesor je TIM.Ostatak paste samo očisti sa krpicom a ne s tim štapićima bez obzira što čuo.
MOŽE, I JA GA PONEKAD KORISTIM.
dobra vece ljudi,jel mi se isplati mjenjat komp (512mb grafa, 1gb ram-a, amd 4000+ 64 x2 2.1ghz dual core) za slabiji laptop (512mb ram-a,40gb hdd,64mb grafa,penitum 2.0ghz) s obzirom da mi komp sluzi samo za internet i cs 1.6,i nemam od kompa monitor (imam ali cu ga morat vratit,koristim od buraza,dok njemu ne dodje nova grafa,jer je moj monitor krepao) a imam i ps3 :)
0 | da |
---|---|
10 | ne |
Otvoreno...
Dobro jutro, pripremite se za dnevni pakao i molim vas konzumirajte puuno tekućine.
Jutro.
heh jutro ;)
Dobar dan svima.
Dobar dan ljudi.
Otvoreno...
Dobro jutro, pripremite se za dnevni pakao i molim vas konzumirajte puuno tekućine.
E hvala na brizi, sve za 5! Ako ne budu slušali grizi njima jer si morski pas...Hahaha
Pozdrav ljudeki, sretan imendan svima koji ga danas slave! :))
Misliš?Ovaj tvoj turbo folker je deveta simfonija naprema
Ovom:
Kako bi se meme Piccard izrazio:"So much fail"
U ovakvim trenucima žao mi je što nemamo facepalm emoticon.Stvarno bi ga trebali uvesti za dobrobit cijelog foruma.
Kako mi se neda po ovoj vrucini ic na prvu pomoc
Kako mi se neda po ovoj vrucini ic na prvu pomoc
Morat češ ići, jer prva pomoć uvijek na prvom mjestu, nedaj bože da nekome od tvoji pozlih a ti neučen i neznaš kak da pomogneš. Ustani na noge i hrabro nauči i prođi ispite...
dobar dan :D
recite mi jel 700kn poštena cijena za ovaj komp: http://www.bug.hr/forum/topic/graficke-kartice/prodaja-geforce-point-of-view-256mb/153493.aspx?page=0&jumpto=2988321&sort=asc&view=flat
8 | Posteno |
---|---|
0 | Nije posteno |