Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) izdvojena tema

poruka: 28.417
|
čitano: 3.364.728
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h), Za nespavalice (22h - 06h)
14 godina
protjeran
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

Ljudi moji,T-šrot još nije ''prespojio'' telefon -.-''......''Nekih 2-3 sata ćete bit nedostupni'' kad ono prošlo 7 sati :P

15 godina

Jel se meni čini ili su radili malo reda u temi Vaš desktop (čini mi se da sam vidio jednu fotošopiranu temu a danas je nema)?

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
17 godina

Opet ste se nešto utišali {#}

Osim ovog gore tcom "hejtera", on nikako da prestane {#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
18 godina
Re: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
Tiby kaže...

@Oly ovo je zaista pretjerivanje a kaj se ramboxa tiće pa znaš kako kažu: stariji ljudi po vručinama trebaju izbjegavati alkohol i ona teta mu škodi za herc {#}

Mada nije jedini kome to škodi {#}

Bdw: Dobar dan svima...

Neka on samo opet pretjera bez greške,{#} ionak zabušava na kubik u Bircu u zadnje vrjeme no sad je dobil opomenu pa mora ubuduče češče dolazit u Birc nema tu milosti.{#}{#}

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
17 godina
rooswelt1991 kaže...

Opet ste se nešto utišali  {#}

Osim ovog gore tcom "hejtera", on nikako da prestane  {#}

Mučno nam je (bar meni)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P 16.10.2011 R.I.P mind_challenge 18.5.2012
15 godina
neaktivan
Ghettoblaster :) kaže...

Ljudi moji,T-šrot još nije ''prespojio'' telefon -.-''......''Nekih 2-3 sata ćete bit nedostupni'' kad ono prošlo 7 sati :P

Pa zašto onda uopšte koristiš taj T-šrot?

'I would rather suffocate than kill myself.' ~Amar
17 godina

Dobro jutro! {#}

Opet sam prvi?

17 godina
Ivan M. kaže...

Dobro jutro! {#}

Opet sam prvi?

Svako jutro. Bit će da jesi.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P 16.10.2011 R.I.P mind_challenge 18.5.2012
17 godina
neaktivan
Jutro!

Evo čitam da je umro dr. Šimić... Jbga kakav je takav al znam neke ovdje kojima je pomogao...
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
eterna luchar kaže...
Jutro!

Evo čitam da je umro dr. Šimić... Jbga kakav je takav al znam neke ovdje kojima je pomogao...

I tebi. Da, Ivi je baš on pomogao. Šteta, bez obzira na sve izgubili smo jednog kvalitetnog liječnika.

14 godina

Pozz ljudi jel zna neko di mogu kupit jacu bateriju za mobitel Lg Optimus Me p350

16 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...

I tebi. Da, Ivi je baš on pomogao. Šteta, bez obzira na sve izgubili smo jednog kvalitetnog liječnika.

Dan svima!

Ja dok tipkam na kompu, a mama mi kaže da nema plina dok peče kruh. I ja idem vidim i zbilja. Rola još bila vruć i ja idem van pogledat plinski ormarić i ima poseban gumb koji povuče da ide zrak van i nakon peovjere jel ima plina i sve ok. Pa palio rol i peče se kruh....

15 godina

Jel mi dovoljno za čišćenje kompa scan virusa, ccleaner, defragment ili da odradim još neke akcije ?

Život je samo smrtonosna spolno prenosiva bolest. Igram Starcraft 2(Plankton), Battlefield 3(CRO-Plankton), League of Legends-east(Plankton996)
17 godina
neaktivan
Keops kaže...

Jel mi dovoljno za čišćenje kompa scan virusa, ccleaner, defragment ili da odradim još neke akcije ?

Kupi domestos {#}

So say We All
17 godina
neaktivan
Keops kaže...

Usisavac

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
17 godina
Keops kaže...

Kompresor 

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
17 godina
neaktivan

Dan svima, upravo sam saznao da sam sinoć strgao ligamente u nozi, prepisana su mi četiri dana strogog mirovanja, taman vremena da se par igara odigra do kraja, pogleda nekoliko dobrih filmova i zapne za knjigu.

Što ima u vas?

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
14 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Dan svima, upravo sam saznao da sam sinoć strgao ligamente u nozi, prepisana su mi četiri dana strogog mirovanja, taman vremena da se par igara odigra do kraja, pogleda nekoliko dobrih filmova i zapne za knjigu.

Što ima u vas?

Ja sam za to dobia dva tjedna mirovanja, kako si ih uspio uopće strgat? :P

I want to taste you but your lips are venomous poison, you're poison, running through my veins
16 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Što ima u vas?

Dan i tebi, ja malo šnjofam za matičnu i istražujem... A i malo dopišem prijateljima i radit šalu

17 godina
neaktivan

Dan svima,e ovo je neizdrživa vrućina (kad moraš raditi naravno {#}) .

So say We All
17 godina
neaktivan
donator_bubrega kaže...
thuglife kaže...

Što ima u vas?

Ja sam za to dobia dva tjedna mirovanja, kako si ih uspio uopće strgat? :P

Sinoć šetao pločnikom i kako su mi neki ljudi išli u susret jednom nogom zagazio na cestu da im se izmaknem, noga se samo savinula i propala, bez ikakvog otpora, ičega. Nekako se dogegao do kuće, danas probao u školu, nije išlo pa sam završio na hitnoj.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
14 godina
neaktivan
thuglife kaže..
Ja sam isto tako tetivu shebao, mičem se sa puta i isto tako, bez ikakvog otpora ode
I want to taste you but your lips are venomous poison, you're poison, running through my veins
16 godina
Keops kaže...

Kad smo vec kod toga, postoji li koja metoda za ubrzati/očistiti komp kada ništa od toga ne pomaže? Imam trenutno neki stariji FujitsuSiemens, ali nema toliko loše specse(Turion X2 2Ghz, 1.5GB RAMa) i na XPu se vuče sporije nego moj netbook(Atom single-core 1.6Ghz, 1GB RAMa), a reinstall ne dolazi u obzir.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
14 godina
neaktivan
power_user kaže...
Keops kaže...

Kad smo vec kod toga, postoji li koja metoda za ubrzati/očistiti komp kada ništa od toga ne pomaže? Imam trenutno neki stariji FujitsuSiemens, ali nema toliko loše specse(Turion X2 2Ghz, 1.5GB RAMa) i na XPu se vuče sporije nego moj netbook(Atom single-core 1.6Ghz, 1GB RAMa), a reinstall ne dolazi u obzir.

Provaj sa Tune Up Utilities

16 godina
neaktivan
power_user kaže...
Keops kaže...

Probaj sa ccleanerom. Klik

16 godina
neaktivan
donator_bubrega kaže...

Provaj sa Tune Up Utilities

Bok, riješio sam problem. stari txt ga nije valjao...

14 godina
neaktivan
Nello kaže...

Aj, drago mi je {#}

16 godina
neaktivan
donator_bubrega kaže...
Nello kaže...

Aj, drago mi je {#}

Radi na FF i Operu. Neznam ni sam Opera dosta brz a FF malo manje ali vrlo blizu kod učitavanja.

14 godina
neaktivan
Nello kaže...

Meni je samo učitavanje sporije, ali to je do neta, ne skripte.

16 godina
neaktivan
donator_bubrega kaže...
Nello kaže...

Meni je samo učitavanje sporije, ali to je do neta, ne skripte.

OK, koji? FF, Opera, Chrome?

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h), Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice