Ljudi moji,T-šrot još nije ''prespojio'' telefon -.-''......''Nekih 2-3 sata ćete bit nedostupni'' kad ono prošlo 7 sati :P
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jel se meni čini ili su radili malo reda u temi Vaš desktop (čini mi se da sam vidio jednu fotošopiranu temu a danas je nema)?
Opet ste se nešto utišali 
Osim ovog gore tcom "hejtera", on nikako da prestane 
@Oly ovo je zaista pretjerivanje a kaj se ramboxa tiće pa znaš kako kažu: stariji ljudi po vručinama trebaju izbjegavati alkohol i ona teta mu škodi za herc 
Mada nije jedini kome to škodi 
Bdw: Dobar dan svima...
Neka on samo opet pretjera bez greške,
ionak zabušava na kubik u Bircu u zadnje vrjeme no sad je dobil opomenu pa mora ubuduče češče dolazit u Birc nema tu milosti.

Opet ste se nešto utišali 
Osim ovog gore tcom "hejtera", on nikako da prestane 
Mučno nam je (bar meni)
Ljudi moji,T-šrot još nije ''prespojio'' telefon -.-''......''Nekih 2-3 sata ćete bit nedostupni'' kad ono prošlo 7 sati :P
Pa zašto onda uopšte koristiš taj T-šrot?
Dobro jutro! 
Opet sam prvi?
Svako jutro. Bit će da jesi.
Evo čitam da je umro dr. Šimić... Jbga kakav je takav al znam neke ovdje kojima je pomogao...
Evo čitam da je umro dr. Šimić... Jbga kakav je takav al znam neke ovdje kojima je pomogao...
I tebi. Da, Ivi je baš on pomogao. Šteta, bez obzira na sve izgubili smo jednog kvalitetnog liječnika.
Pozz ljudi jel zna neko di mogu kupit jacu bateriju za mobitel Lg Optimus Me p350
I tebi. Da, Ivi je baš on pomogao. Šteta, bez obzira na sve izgubili smo jednog kvalitetnog liječnika.
Dan svima!
Ja dok tipkam na kompu, a mama mi kaže da nema plina dok peče kruh. I ja idem vidim i zbilja. Rola još bila vruć i ja idem van pogledat plinski ormarić i ima poseban gumb koji povuče da ide zrak van i nakon peovjere jel ima plina i sve ok. Pa palio rol i peče se kruh....
Jel mi dovoljno za čišćenje kompa scan virusa, ccleaner, defragment ili da odradim još neke akcije ?
Jel mi dovoljno za čišćenje kompa scan virusa, ccleaner, defragment ili da odradim još neke akcije ?
Kupi domestos 
Usisavac
Kompresor
Dan svima, upravo sam saznao da sam sinoć strgao ligamente u nozi, prepisana su mi četiri dana strogog mirovanja, taman vremena da se par igara odigra do kraja, pogleda nekoliko dobrih filmova i zapne za knjigu.
Što ima u vas?
Dan svima, upravo sam saznao da sam sinoć strgao ligamente u nozi, prepisana su mi četiri dana strogog mirovanja, taman vremena da se par igara odigra do kraja, pogleda nekoliko dobrih filmova i zapne za knjigu.
Što ima u vas?
Ja sam za to dobia dva tjedna mirovanja, kako si ih uspio uopće strgat? :P
Što ima u vas?
Dan i tebi, ja malo šnjofam za matičnu i istražujem... A i malo dopišem prijateljima i radit šalu
Dan svima,e ovo je neizdrživa vrućina (kad moraš raditi naravno
) .
Što ima u vas?
Ja sam za to dobia dva tjedna mirovanja, kako si ih uspio uopće strgat? :P
Sinoć šetao pločnikom i kako su mi neki ljudi išli u susret jednom nogom zagazio na cestu da im se izmaknem, noga se samo savinula i propala, bez ikakvog otpora, ičega. Nekako se dogegao do kuće, danas probao u školu, nije išlo pa sam završio na hitnoj.
Kad smo vec kod toga, postoji li koja metoda za ubrzati/očistiti komp kada ništa od toga ne pomaže? Imam trenutno neki stariji FujitsuSiemens, ali nema toliko loše specse(Turion X2 2Ghz, 1.5GB RAMa) i na XPu se vuče sporije nego moj netbook(Atom single-core 1.6Ghz, 1GB RAMa), a reinstall ne dolazi u obzir.
Kad smo vec kod toga, postoji li koja metoda za ubrzati/očistiti komp kada ništa od toga ne pomaže? Imam trenutno neki stariji FujitsuSiemens, ali nema toliko loše specse(Turion X2 2Ghz, 1.5GB RAMa) i na XPu se vuče sporije nego moj netbook(Atom single-core 1.6Ghz, 1GB RAMa), a reinstall ne dolazi u obzir.
Provaj sa Tune Up Utilities
Probaj sa ccleanerom. Klik
Provaj sa Tune Up Utilities
Bok, riješio sam problem. stari txt ga nije valjao...
Aj, drago mi je 
Aj, drago mi je 
Radi na FF i Operu. Neznam ni sam Opera dosta brz a FF malo manje ali vrlo blizu kod učitavanja.
Meni je samo učitavanje sporije, ali to je do neta, ne skripte.
Meni je samo učitavanje sporije, ali to je do neta, ne skripte.
OK, koji? FF, Opera, Chrome?