Ovo mi se nije trebalo dogoditi... Čitao sam poruke od ATC-a i zaboravio pogledati na Attitude meter...
UPDATE: Srušio sam se.
Ovo mi se nije trebalo dogoditi... Čitao sam poruke od ATC-a i zaboravio pogledati na Attitude meter...

Dobar dan.
Valjda altitude 
Attitude je nešto drugo :D
Valjda altitude 
Attitude je nešto drugo :D
Krivo, znam ja o čemu pričam.
The ATTITUDE INDICATOR shows the aircraft's position in relation to the earth's horizon. The white semi-circle of the instrument represents the sky. The white dot at the center of the display represents the nose of the airplane in relation to the horizon and the whitel bars represent the wings of the airplane. In straight and level flight, the nose and wings correspond to the horizon line (see figure). At the top of the indicator is a marker and ball. The ball is covered by the marker indicating level flight. Although this instrument is used at all times, it is particularly important at night and when flying in clouds in order to control the position of airplane relative to the earth. See the examples given below for details.
Ne vjeruj sjaju u njenim očima! To je samo svjetlost što joj prolazi kroz šuplju glavu!
Dobro jutro svima....
Ovo je pri polijetanju bilo, tu volim imati kontrolu jer me ap jednom izdao tu 
Ako si dobar u pilotiranju kao u flashanju ROM-a, jadna majka tvojim putnicima.
Ako si dobar u pilotiranju kao u flashanju ROM-a, jadna majka tvojim putnicima.
Obično na*ebem(o) pri slijetanju 
Obično na*ebem(o) pri slijetanju 
Ko gnojivo po vinogradu?
E kaoko lik trola u temi o HTC One i još ga nisu kartonirali, pa to nije normalno. Ocjenjuje mobitel koji ne da nije isprobao već nikad nije vidio temeljem napisa na Internetu. Nebih se toliko naživcirao da isti nisam isprobavao (HTC One X) i ne kužim o čemu on uopće priča.
E kaoko lik trola u temi o HTC One i još ga nisu kartonirali, pa to nije normalno. Ocjenjuje mobitel koji ne da nije isprobao već nikad nije vidio temeljem napisa na Internetu. Nebih se toliko naživcirao da isti nisam isprobavao (HTC One X) i ne kužim o čemu on uopće priča.
Mobitel je inače stvarno vrhunski. Isprobao ga malo u Vipu, baš je odlična izrada i dizajn. Samo meni ne paše HTC Sense, ali to je druga stvar... :)
Mobitel je inače stvarno vrhunski. Isprobao ga malo u Vipu, baš je odlična izrada i dizajn. Samo meni ne paše HTC Sense, ali to je druga stvar... :)
I ja sam ga probao u dućanu koji je partner Vip-a, mobitel je izuzetno brz. Ja mu zamjeram, jeftikanerski izgled (samo ako ga ne uzmeš u ruku), kamera mi je nakeljena na njega ko piletu sisa i nekako mi je prelagan za tu veličinu, osobno sam očekivao da je malo teži. Ali ništa od navedenog ne pobija činjenicu da se radi o vrhunskom Mobitelu.
I ja sam ga probao u dućanu koji je partner Vip-a, mobitel je izuzetno brz. Ja mu zamjeram, jeftikanerski izgled (samo ako ga ne uzmeš u ruku), kamera mi je nakeljena na njega ko piletu sisa i nekako mi je prelagan za tu veličinu, osobno sam očekivao da je malo teži. Ali ništa od navedenog ne pobija činjenicu da se radi o vrhunskom Mobitelu.
Da, i kamera je nakeljena bezveze... Ali valjda se ono stakalce neće izgrebat. I stvarno mi se sviđa, nema nekih imitacija metala (kroma) kao npr. SGS2 na rubu.
Da, i kamera je nakeljena bezveze... Ali valjda se ono stakalce neće izgrebat. I stvarno mi se sviđa, nema nekih imitacija metala (kroma) kao npr. SGS2 na rubu.
Meni se najviše sviđa njegova veličina. Kako imam oveću šapu, mobitel mi leži ko saliven. Šteta što sam tek nabavio iPhone 4s.
Meni se najviše sviđa njegova veličina. Kako imam oveću šapu, mobitel mi leži ko saliven. Šteta što sam tek nabavio iPhone 4s.
Nabavio si što?! 

Nabavio si što?! 

Prešli smo svi na VPN i od smartphonea, jedino što je bilo brzo dobavljivo i najpovoljnije su bili iPhone 4s 16GB. Nakon što ga imam skoro 2 mjeseca mogu reći da je to dobar mobitel ali da je neki turbo, ultra, 16v, nema šanse. Pa nemam ni hebeni FM radio?!
Nabavio si što?! 

Prešli smo svi na VPN i od smartphonea, jedino što je bilo brzo dobavljivo i najpovoljnije su bili iPhone 4s 16GB. Nakon što ga imam skoro 2 mjeseca mogu reći da je to dobar mobitel ali da je neki turbo, ultra, 16v, nema šanse. Pa nemam ni hebeni FM radio?!
Pa 21. stoljeće je, što će ti radio? Ili bluetooth koji radi? 
Jel ga smiješ prodat pa eventualno uzet ovaj HTC?
Pa 21. stoljeće je, što će ti radio? Ili bluetooth koji radi? 
Jel ga smiješ prodat pa eventualno uzet ovaj HTC?
Ma strpit ću se godinu dana, dat šansu iPhone i iOS-u, ipak je to samo mobitel. Mi u firmi imamo pravilo da svi imaju isti mobitel tako da čekam do idućeg produljenja.
Mi u firmi imamo pravilo da svi imaju isti mobitel tako da čekam do idućeg produljenja.
A ako šefovi uvedu da morate imat istu ženu?
http://www.jutarnji.hr/volontiranje-u-hrvatskoj--ovo-je-prava-istina-/1021848/
Recimo da meni stari ima firmu. Jel bi on mogo mene prijavit kao da ja volontiram kod njega (zapravo nis neradim) a da ja od države dobivam 1600kn mjesečno?
Meni se najviše sviđa njegova veličina. Kako imam oveću šapu, "mobitel" mi leži ko saliven. Šteta što sam tek nabavio iPhone 4s.
To se danas tako zove??????? 
Di ste lječnuge?
Ništa se pametnog ne radi?
Vidim da neki lete kao da su školovani u Al Qaidi, mnogi se hvale s brojem postova (
).
Dan je super počeo utrkom, završit će mi učenjem fazora, izmjeničnih struja, napona, otpora i RLC-krugova, etc.
Dobar dan i ugodna večer
A ako šefovi uvedu da morate imat istu ženu?
Nemamo mi šefova, kod nas vlada demokracija. Ti ciljaš na sharing kao kod kartica za satelitsku televiziju?
Meni se najviše sviđa njegova veličina. Kako imam oveću šapu, "mobitel" mi leži ko saliven. Šteta što sam tek nabavio iPhone 4s.
To se danas tako zove??????? 
Zloćko jedan, avatar ti baš odgovara.
Pa nisam se ja hvalio s dužinama i šapama 
Pa nisam se ja hvalio s dužinama i šapama 
Ovo zvuci tako pogresno.