Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) izdvojena tema

poruka: 28.417
|
čitano: 3.368.061
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h), Za nespavalice (22h - 06h)
14 godina
neaktivan
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

Ovo mi se nije trebalo dogoditi... Čitao sam poruke od ATC-a i zaboravio pogledati na Attitude meter...

UPDATE: Srušio sam se.

Isn't it a remarkable coincidence almost everyone has the same religion as their parents? Religions run in families. How does this come about? Trough childhood indoctrination. -Richard Dawkins
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.4.2012 12:26 (Unix).
15 godina
neaktivan
Re: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
Unix kaže...

Ovo mi se nije trebalo dogoditi... Čitao sam poruke od ATC-a i zaboravio pogledati na Attitude meter...

{#}

Ofc.
14 godina
protjeran

Dobar dan.

Roćka
17 godina
neaktivan
Unix kaže...

Valjda altitude {#}

Attitude je nešto drugo :D

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
17 godina
neaktivan
Jos 20 postova do 13k :O
14 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Unix kaže...

Valjda altitude {#}

Attitude je nešto drugo :D

Krivo, znam ja o čemu pričam.

The ATTITUDE INDICATOR shows the aircraft's position in relation to the earth's horizon.  The white semi-circle of the instrument represents the sky.  The white dot at the center of the display represents the nose of the airplane in relation to the horizon and the whitel bars represent the wings of the airplane.  In straight and level flight, the nose and wings correspond to the horizon line  (see figure).  At the top of the indicator is a marker and ball.  The ball is covered by the marker indicating level flight.   Although this instrument is used at all times, it is particularly important at night and when flying in clouds in order to control the position of airplane relative to the earth.  See the examples given below for details.

IZVOR

Isn't it a remarkable coincidence almost everyone has the same religion as their parents? Religions run in families. How does this come about? Trough childhood indoctrination. -Richard Dawkins
15 godina
Ti te stvari koristiš? :D Ja uključim autopilota, namjestim brzinu i visinu, i to je to... Sad sam počeo igrat Ship Simulator, lakše je za upravljat. Za FSX treba imat joystick jer ne mogu pet stvari odjednom namjestit :D
Ne vjeruj sjaju u njenim očima! To je samo svjetlost što joj prolazi kroz šuplju glavu!
15 godina

Dobro jutro svima....{#}

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
14 godina
neaktivan
dturko kaže...
Ti te stvari koristiš? :D Ja uključim autopilota, namjestim brzinu i visinu, i to je to... Sad sam počeo igrat Ship Simulator, lakše je za upravljat. Za FSX treba imat joystick jer ne mogu pet stvari odjednom namjestit :D

Ovo je pri polijetanju bilo, tu volim imati kontrolu jer me ap jednom izdao tu {#}

15 godina
Unix kaže...

Ovo je pri polijetanju bilo, tu volim imati kontrolu jer me ap jednom izdao tu {#}

Ako si dobar u pilotiranju kao u flashanju ROM-a, jadna majka tvojim putnicima.{#}

14 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...
Unix kaže...

Ako si dobar u pilotiranju kao u flashanju ROM-a, jadna majka tvojim putnicima.{#}

Obično na*ebem(o) pri slijetanju {#}

15 godina
Unix kaže...

Obično na*ebem(o) pri slijetanju {#}

Ko gnojivo po vinogradu?

15 godina

E kaoko lik trola u temi o HTC One i još ga nisu kartonirali, pa to nije normalno. Ocjenjuje mobitel koji ne da nije isprobao već nikad nije vidio temeljem napisa na Internetu. Nebih se toliko naživcirao da isti nisam isprobavao (HTC One X) i ne kužim o čemu on uopće priča.

17 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...

E kaoko lik trola u temi o HTC One i još ga nisu kartonirali, pa to nije normalno. Ocjenjuje mobitel koji ne da nije isprobao već nikad nije vidio temeljem napisa na Internetu. Nebih se toliko naživcirao da isti nisam isprobavao (HTC One X) i ne kužim o čemu on uopće priča.

Mobitel je inače stvarno vrhunski. Isprobao ga malo u Vipu, baš je odlična izrada i dizajn. Samo meni ne paše HTC Sense, ali to je druga stvar... :)

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
15 godina
Šef kaže...

Mobitel je inače stvarno vrhunski. Isprobao ga malo u Vipu, baš je odlična izrada i dizajn. Samo meni ne paše HTC Sense, ali to je druga stvar... :)

I ja sam ga probao u dućanu koji je partner Vip-a, mobitel je izuzetno brz. Ja mu zamjeram, jeftikanerski izgled (samo ako ga ne uzmeš u ruku), kamera mi je nakeljena na njega ko piletu sisa i nekako mi je prelagan za tu veličinu, osobno sam očekivao da je malo teži. Ali ništa od navedenog ne pobija činjenicu da se radi o vrhunskom Mobitelu.

17 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...
Šef kaže...

I ja sam ga probao u dućanu koji je partner Vip-a, mobitel je izuzetno brz. Ja mu zamjeram, jeftikanerski izgled (samo ako ga ne uzmeš u ruku), kamera mi je nakeljena na njega ko piletu sisa i nekako mi je prelagan za tu veličinu, osobno sam očekivao da je malo teži. Ali ništa od navedenog ne pobija činjenicu da se radi o vrhunskom Mobitelu.

Da, i kamera je nakeljena bezveze... Ali valjda se ono stakalce neće izgrebat. I stvarno mi se sviđa, nema nekih imitacija metala (kroma) kao npr. SGS2 na rubu.

15 godina
Šef kaže...

Da, i kamera je nakeljena bezveze... Ali valjda se ono stakalce neće izgrebat. I stvarno mi se sviđa, nema nekih imitacija metala (kroma) kao npr. SGS2 na rubu.

Meni se najviše sviđa njegova veličina. Kako imam oveću šapu, mobitel mi leži ko saliven. Šteta što sam tek nabavio iPhone 4s.

17 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...
Šef kaže...

Meni se najviše sviđa njegova veličina. Kako imam oveću šapu, mobitel mi leži ko saliven. Šteta što sam tek nabavio iPhone 4s.

Nabavio si što?!  {#}{#}

15 godina
Šef kaže...

Nabavio si što?! {#}{#}

Prešli smo svi na VPN i od smartphonea, jedino što je bilo brzo dobavljivo i najpovoljnije su bili iPhone 4s 16GB. Nakon što ga imam skoro 2 mjeseca mogu reći da je to dobar mobitel ali da je neki turbo, ultra, 16v, nema šanse. Pa nemam ni hebeni FM radio?!{#}

17 godina
neaktivan
sta se radi...ja iso isprobat endomondo pro...bas zgodna aplikacija
17 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...
Šef kaže...

Nabavio si što?!  {#}{#}

Prešli smo svi na VPN i od smartphonea, jedino što je bilo brzo dobavljivo i najpovoljnije su bili iPhone 4s 16GB. Nakon što ga imam skoro 2 mjeseca mogu reći da je to dobar mobitel ali da je neki turbo, ultra, 16v, nema šanse. Pa nemam ni hebeni FM radio?!{#}

Pa 21. stoljeće je, što će ti radio? Ili bluetooth koji radi?  {#}

Jel ga smiješ prodat pa eventualno uzet ovaj HTC?

15 godina
Šef kaže...

Pa 21. stoljeće je, što će ti radio? Ili bluetooth koji radi? {#}

Jel ga smiješ prodat pa eventualno uzet ovaj HTC?

Ma strpit ću se godinu dana, dat šansu iPhone i iOS-u, ipak je to samo mobitel. Mi u firmi imamo pravilo da svi imaju isti mobitel tako da čekam do idućeg produljenja.

17 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...

Mi u firmi imamo pravilo da svi imaju isti mobitel tako da čekam do idućeg produljenja.

A ako šefovi uvedu da morate imat istu ženu?{#}

World Championships: 7, GP started: 290, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,518
16 godina
neaktivan

http://www.jutarnji.hr/volontiranje-u-hrvatskoj--ovo-je-prava-istina-/1021848/

Recimo da meni stari ima firmu. Jel bi on mogo mene prijavit kao da ja volontiram kod njega (zapravo nis neradim) a da ja od države dobivam 1600kn mjesečno?

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
15 godina
mario.L_hr kaže...

Meni se najviše sviđa njegova veličina. Kako imam oveću šapu, "mobitel" mi leži ko saliven. Šteta što sam tek nabavio iPhone 4s.

To se danas tako zove???????  {#}

17 godina
neaktivan

9 000 post.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
15 godina

Di ste lječnuge?
Ništa se pametnog ne radi?

Vidim da neki lete kao da su školovani u Al Qaidi, mnogi se hvale s brojem postova ({#}).
Dan je super počeo utrkom, završit će mi učenjem fazora, izmjeničnih struja, napona, otpora i RLC-krugova, etc.

Dobar dan i ugodna večer 

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
15 godina
F1-IVO kaže...

A ako šefovi uvedu da morate imat istu ženu?{#}

Nemamo mi šefova, kod nas vlada demokracija. Ti ciljaš na sharing kao kod kartica za satelitsku televiziju?

Tiby kaže...
mario.L_hr kaže...

Meni se najviše sviđa njegova veličina. Kako imam oveću šapu, "mobitel" mi leži ko saliven. Šteta što sam tek nabavio iPhone 4s.

To se danas tako zove??????? {#}

Zloćko jedan, avatar ti baš odgovara.{#}

15 godina
mario.L_hr kaže...

Pa nisam se ja hvalio s dužinama i šapama  {#}

15 godina
neaktivan
Tiby kaže...
mario.L_hr kaže...

Pa nisam se ja hvalio s dužinama i šapama  {#}

Ovo zvuci tako pogresno.

'I would rather suffocate than kill myself.' ~Amar
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h), Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice