Da se malo i ja qwurtzim kako rootam ROM-e.
Dobro ajde naući pa ti onda za viježbu dam svoj mob na rotkvicu i hren i ostalo 
Da se malo i ja qwurtzim kako rootam ROM-e.
Ne spominji ovo više, zato se i bacam na rootanje.
Samo par stvari prvo da te pitam 
Imaš li root?
Koja je sadašnja verzija Androida?
Kako misliš imam li root? (noob ima sada boldani upitnik iznad glave)
Froyo.
OK dakle nemaš 
Skini unrevoked odavde: http://unrevoked.com/#wildfire
Onda pročitaj ovaj tutorial: http://www.incredibleforum.com/forum/htc-incredible-hacks/2909-one-click-root-tutorial-noobs.html
Zatim skini sa Marketa program "ROM Manager".
Odaberi Flash ClockworkMod Recovery.
Onda stavi mem karticu u čitač memorijskih kartica ( NIKAKO spojit mob sa kabelom) i pokreni gparted.
Napravi na kartici novu ext3 particiju sa veličinom od 512MB-1024 MB
Kad si to sredio, skini ovo: http://www.mediafire.com/?wf6v4q5cz4eq4jh
Stavi to na root SD kartice (Fat32)
Napravi backup appova sa Titanium Backupom (nađi na marketu), backupiraj kontakte, poruke i sve što želiš.
Isključi mob, drži Vol Down i Power tipku. Mob će se uključit u HBOOT modeu, onda sa Vol Down dođi do Recovery i stisni Power tipku.
Onda će doć onaj HTC boot screen. kad on ode, pojavit će se recovery (najčešće zelena slova na crnoj pozadini)
Odaberi Backup and Restore ( sa trackpadom) i onda odaberi backup.
Kad se to završi, sa trackpadom odi do Wipe data/factory reset, klikni na to sa trackpadom i onda odi na Yes (ima hrpa No i u sredini Yes)
Onda odi do Advanced i tamo odaberi Wipe dalvik cache.
Kad je to gotovo, odi na Install zip from SD card, pa odaberi Choose Zip from sd card.
Nađi onaj zip koji si ranije stavio na root SD kartice i pritisni na njega.
Odaberi opet Yes.
sad će se to flashati, pričekaj da završi.
kad bude gotovo, idi back (sa back tipkom) i odaberi reboot phone.
To je to, kasnije samo vrati backup koji si napravio sa Titanium Backupom i SMS i što već.
Sretno, ako zapneš javi, ne možeš nepovratno shebat mob 
Jesam da moral sam se potuč, s jednom večim komadom mladog luka nije se dal tak lako ali na kraju sam ga ipak namlatil pošteno.
Pa kakav si ti to muž kad imaš problema s mladim lukom? 
Onda te za šunkicu ne budem ni pitao 
Za zdaj još nikakvi muš jel,
službeno normalno kaj drugo usput to se zove uvod u film kak se ono kaže uvod za vola ubit jel.
Koja je razlika imeđu CAT 5, 5e i 6 kabela? Spojio bi ze žicom na router, ali nisam siguran koji kabel kupiti(po nekoj logici bi 6 trebao biti najbolji, ali je li sve kompatibilno?)
Koja je razlika imeđu CAT 5, 5e i 6 kabela? Spojio bi ze žicom na router, ali nisam siguran koji kabel kupiti(po nekoj logici bi 6 trebao biti najbolji, ali je li sve kompatibilno?)
razlika je u debljini vodiča, izolacije i zaštite...
uzmi barem 5e
ako je kabel već krimpan i nije dugačak sasvim ti je svejedno dal je 5e ili 6
Vecer ljudovi.
razlika je u debljini vodiča, izolacije i zaštite...
uzmi barem 5e
ako je kabel već krimpan i nije dugačak sasvim ti je svejedno dal je 5e ili 6
Krimpan znaci da ima onaj obicni ethernet konektor vec na sebi? Ako da, nije jer ga moram provlaciti kroz zidove, a treba mi oko 15-20m. Ako uzmem CAT6, ostaju li isti konektori?
While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
da...
cat.5e SFTP će ti bit sasvim ok, a i jeftiniji je...
različiti su konektori za cat.5e i cat.6 upravo zbog debljine parice pa pazi kod kupovine ako ćeš uzimat cat.6
Večer :)
XXX ocu slike! :P
XXX ocu slike! :P
kakve sad slike?
Kakve bi ti mogao slike staviti?Hmmmm KE
Auuu moram se poceti druziti sa tobom.Da bi se druzia sa njima
Dajder ti 3x pogledaj u ovu temu pa isuči tu kristalnu kuglu i pogledaj kolika je to cijena koja je fiksirana.
Auuu moram se poceti druziti sa tobom.Da bi se druzia sa njima
to bi te koštalo gajbu-dvije dnevno :D
Dajder ti 3x pogledaj u ovu temu pa isuči tu kristalnu kuglu i pogledaj kolika je to cijena koja je fiksirana.
pa reko bih 1200kn :D
pa reko bih 1200kn :D
a je? ajd onda dok još nisi zasukao nazad, pogledaj i kolko je prešla, i zašto je tom liku krepo monitor. Hvala unaprijed.
Vecer ljudovi.
Ok ljudove si pozdravil a kaj s ljudovicama pa moraš i njih pozdravit kaj ne.

a je? ajd onda dok još nisi zasukao nazad, pogledaj i kolko je prešla, i zašto je tom liku krepo monitor. Hvala unaprijed.
ima 220tkm, a monitor mu nije krepo nego mu je nestalo struje :D
Vecer ljudovi.
Ok ljudove si pozdravil a kaj s ljudovicama pa moraš i njih pozdravit kaj ne.

(Lj)udovicama treba izražavati sućut i tješiti ih.
@mind ovo je uvozna roba na vagonu ne piše Hž 
@mind ovo je uvozna roba na vagonu ne piše Hž 
Skupo brate ovo domaće. Ovako preko grane odem pa ne platim PDV.
edit: Ali ako voliš, sredit ćemo da piše HŽ
Kako ide moj proces?
Ako nešto nije jasno, javi se tu :)
@3x imaš kaj domače na lageru?