Mislim da te taj djelatnik muljao.Uostalom mozda je on tip kao i ja, ne voli ugovore i obaveze.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
@ mario, prije se moglo, kao što je tcom djelio iphone "za kunu" šakom i kapom, više i nije tako jednostavno...
@mind nema nikakav tekst na ovom što sam skinuo...
Mislim da te taj djelatnik muljao.Uostalom mozda je on tip kao i ja, ne voli ugovore i obaveze.
Nije imao potrebe, razgovor je bio neformalan i čovjek je sam započeo temu.
Pa nisi pročitao što sam napisao. On radi u T-Comu, koliko ja znam oni iPhone mogu nabaviti za stvarno smješne sume novca (tako mi je pričao jedan djelatnik).
E to je već druga priča. I istinita je, barem u Njemačkoj (pričao mi jedan djelatnik, a švabe ne lažu) . A nek si ga onda nabavi ako hoće. Uostalom za ono što je gore naveo dosta mu je i neka njoka, recimo C3, koja se isto može sa još manju siću nabaviti, a nema ovakvih problema (hardcore Symbian)
@ mario, prije se moglo, kao što je tcom djelio iphone "za kunu" šakom i kapom, više i nije tako jednostavno...
@mind nema nikakav tekst na ovom što sam skinuo...
Evo ti ovdje upute http://www.makeuseof.com/tag/root-android-phone-superoneclick-2/
Unix, čovjek ti je lagao, i gotova priča 
Nego, hoće meni netko pomoći s ovim, ili će zid preko puta dobiti Uskršnji poklon 
Mind koji os preporucas za GT540?Da mi rade sve funkcije na njemu a da je manje zauzece ram memorije i da je brzi?Moze i malo OC procesora.
Unix, čovjek ti je lagao, i gotova priča 
Nego, hoće meni netko pomoći s ovim, ili će zid preko puta dobiti Uskršnji poklon 
Eto ja sam ti gore naljepio upute, pa probaj tako.
Mind koji os preporucas za GT540, da mi rade sve funkcije na njemu.A da je manje zauzece ram memorije i da je brzi?Moze i malo OC procesora.
Koji? E pa nisam baš u toku, sada imam ovaj Optimus 2x. Pogledaj ovdje, imaš već i ICS, doduše nije još final (tek je RC x]), a ako ne onda pronađi neki CM7 derivat, kod mene je CM7 odlično radio, ICS bi trebao još bolje. Svi custom rom-ovi za GT540 imaju mogučnost OC, čini mi se. Inaće, moj procesor je mogao potegnut i do 900 mhz.
Mind koji os preporucas za GT540?Da mi rade sve funkcije na njemu a da je manje zauzece ram memorije i da je brzi?Moze i malo OC procesora.
Zar i danas na Uskrs rasprave o hardweru, kaj je sad to fučkaj ga i ti si dobil prijavu radi kršenja vjerskih običaja očekuj sudski poziv iz Rima.

evo jedna runda za ekipu...
Hvala ali nema više gdje da stane, problem je i kad se diše 
Zar i danas na Uskrs rasprave o hardweru, kaj je sad to fučkaj ga i ti si dobil prijavu radi kršenja vjerskih običaja očekuj sudski poziv iz Rima.

To je softver x]
Evo ti pivo, da se ne buniš
ok, sad imam root-an telefon, i što sad 
Sad s mobitelom rootaj zid.
sad ga pošalji na moju adresu :D
Sad s mobitelom rootaj zid.
Hahhaha, pa meni se čini da ću ja sebi opet neki "glupi" telefon nabaviti 
Hahhaha koji ste vi ludaci.
Hahahahahahaha. Dan svima i sretan USKRS!
Velikim slovima pišite Uskrs!
Poštovanja malo!
Sad kad ste rootali zetora, zna li neko jel se može wildfirea dići na ICS?
Sretan Uskrs svima v birtiji čak i šire 
Bdw dobar dan jeste se danas jako izmučili??
Sad kad ste rootali zetora, zna li neko jel se može wildfirea dići na ICS?
Znam ja, nemere official (nemere ni za Desire)
Triba custom ROM. 
Hahhaha koji ste vi ludaci.
Ma to sve ludo nadrogirano s mladim lukom kaj moš ništa.
Sretan Uskrs svima v birtiji čak i šire 
Bdw dobar dan jeste se danas jako izmučili??
Jesam da moral sam se potuč, s jednom večim komadom mladog luka nije se dal tak lako ali na kraju sam ga ipak namlatil pošteno.
Triba custom ROM. 
Ajde ti mene lijepo poduči i daj neke korisne linkove da se i stari konj upusti u tu avanturu. Ipak si ti stručnjak za ROM-e.
Jesam da moral sam se potuč, s jednom večim komadom mladog luka nije se dal tak lako ali na kraju sam ga ipak namlatil pošteno.
Pa kakav si ti to muž kad imaš problema s mladim lukom? 
Onda te za šunkicu ne budem ni pitao 
Triba custom ROM. 
Ajde ti mene lijepo poduči i daj neke korisne linkove da se i stari konj upusti u tu avanturu. Ipak si ti stručnjak za ROM-e.
Samo par stvari prvo da te pitam 
Imaš li root?
Koja je sadašnja verzija Androida?
A vidim spremamo se nekaj zmrdati 
Samo par stvari prvo da te pitam 
Imaš li root?
Koja je sadašnja verzija Androida?
Kako misliš imam li root? (noob ima sada boldani upitnik iznad glave)
Froyo.
A vidim spremamo se nekaj zmrdati 
Da se malo i ja qwurtzim kako rootam ROM-e.