Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 10.334.072
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
13 godina
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

Dobro jutro!

Kako smo?

16 godina
neaktivan

Jutro svima.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking... - Graham Coxon
13 godina
neaktivan

Napokon neka peglaona na radiju da malo razbudi cojeka :)

http://www.forum-drugaciji.com
14 godina
protjeran
Re: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
Ukulele kaže...

Dobro jutro!

Kako smo?

Jutro!

Odlično!

16 godina
neaktivan

Dobar dan!

Ima li koga?

Najbolji broj je 73.73 je 21. prosti broj.Njegov zrcalni par, 37, je 12.,a njegov zrcalni par, 21,je nastao množenjem brojeva sedam i tri.U binarnom sustavu, 73 je palindrom: 1-0-0-1-0-0-1.
13 godina
neaktivan

Upravo sam dobio ko novi madrac tvrdi 180x200 i sretan kaj nemoram na ovom rasuu spavat a tak mi se neda cjelu sobu premjestat da bi postavio taj madrac i curi stol za komp a moram ocu necu ....

16 godina
neaktivan
tiksa kaže...

Upravo sam dobio ko novi madrac tvrdi 180x200 i sretan kaj nemoram na ovom rasuu spavat a tak mi se neda cjelu sobu premjestat da bi postavio taj madrac i curi stol za komp a moram ocu necu ....

Samo Rambox ovdje smije tako psiati, koristi interpunkcijske znakove.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking... - Graham Coxon
17 godina
neaktivan
tiksa kaže...

Budi

i nećeš morat premještat ništa.

World Championships: 7, GP started: 288, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,517
15 godina
thuglife kaže...
tiksa kaže...

Samo Rambox ovdje smije tako psiati, koristi interpunkcijske znakove.

Može i XXX (mada on to ne radi) kada nabaci koju slikicu.{#}

Dobar dan svima...

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
14 godina
neaktivan

Bok,ljudi

Imam jedan problem sa facebookom.Ovaj me je timeline dosta zbunio i tesko mi se koristit sa njim.Imam jedno pitanje.Naime,kako da ti na profilu ne pise sta si komentirao slike i postove od stranica i grupa...

Kiša piši po mojem piši ROFLMAO
16 godina
neaktivan

Dobar dan, jučer sam imao posla i uspješno završio kod popravka moba i grafičku!

@F1-IVO dobar dan! Kako si i šta ima novoga? E de mi reci jel imaš kakav vent i to mali onako nalik kao čipset?

17 godina
neaktivan
Nello kaže...

Dobar dan, jučer sam imao posla i uspješno završio kod popravka moba i grafičku!

@F1-IVO dobar dan! Kako si i šta ima novoga? E de mi reci jel imaš kakav vent i to mali onako nalik kao čipset?

Svako dobro prijatelju!

Mislim da imam. Pogledati ću večeras.

Jel imaš ti štogod onih I/O limića za matičnu? Trebaju mi neki i moj niti jedan ne paše. Poslikat ću večeras pa ti pokazati.

World Championships: 7, GP started: 288, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,517
16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Svako dobro prijatelju!

Mislim da imam. Pogledati ću večeras.

Jel imaš ti štogod onih I/O limića za matičnu? Trebaju mi neki i moj niti jedan ne paše. Poslikat ću večeras pa ti pokazati.

Imam par komada. Pošalji slike da vidim jel koja odgovara može na mejl.

16 godina
neaktivan

Evo mjuze malo uz pivicu{#}

Najbolji broj je 73.73 je 21. prosti broj.Njegov zrcalni par, 37, je 12.,a njegov zrcalni par, 21,je nastao množenjem brojeva sedam i tri.U binarnom sustavu, 73 je palindrom: 1-0-0-1-0-0-1.
17 godina
neaktivan
Nello kaže...

Budem Nello. Idem van na kavicu sa frendom da razbistrim misli pa kad se vratim slikam ti i pošaljem na mail.

16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
Nello kaže...

Budem Nello. Idem van na kavicu sa frendom da razbistrim misli pa kad se vratim slikam ti i pošaljem na mail.

Sve Ok. Imam jedan mob samsung sgh-e250 a imei je slučajno izbrisano zbog greške koda pa bi htio da vratit zapis original Imei. Jer zasad Imei sva nule ali ga mob radi ok. A nedavno zamjenio flat kabel. Idem tražit programom da vidim kako se funkcionira. :)

14 godina

Većer.

Danas nešto nema puno aktivnosti??

Ili boli glava od sinoć?{#}

16 godina
neaktivan

Koga boli glava? Klin se klinom izbija!!

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.1.2012 18:11 (kizo2703).
16 godina
moderator

sad sam se sjetio obrisat ekran od monitora i iznenadio sam se koliko je slika svjetlija xD

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija................na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke????
16 godina
moderator
XXX-Man kaže...

sad sam se sjetio obrisat ekran od monitora i iznenadio sam se koliko je slika svjetlija xD

Opet s s malim pošpricao po monitoru?{#}

سمندری ڈاکو
17 godina
neaktivan
16 godina
moderator
pirat kaže...

Opet s s malim pošpricao po monitoru?{#}

{#}

ne, samo nisam brisao prašinu već par mjeseci xD

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija................na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke????
16 godina
moderator
16 godina

LOL, to je počelo s neke prank stranice, pa se malo uljepšalo i dospjelo na ovakve copy-paste portale(Daily mail). Čitao sam sve to demantirano, ali ne da mi se tražiti link.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.1.2012 18:40 (power_user).
17 godina
neaktivan
power_user kaže...

LOL, to je počelo s neke prank stranice, pa se malo uljepšalo i dospjelo na ovakve copy-paste portale(Daily mail). Čitao sam sve to demantirano, ali ne da mi se tražiti link.

Znam {#}

Htio sam vidit vaše komentare :)

R.I.P Ezio Auditore da Firenze (1459–1524)
16 godina
lzgr kaže...
power_user kaže...

Znam {#}

Htio sam vidit vaše komentare :)

Na Facebooku bi ti možda i povjerovali pa otrčali u crkvu.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
16 godina
neaktivan

Večer, baš sam super odspavao par sati....onak ko medvjed brundo.... {#}

13 godina
neaktivan

Soba preslozena sve je na svom novom mjestu:) al ce se nocas ljepo spavati.

13 godina
neaktivan

Isprike , vecer svima :) nadam se da je dobra

14 godina

Pozdrav ekipa.

Jel ima koja dobra dusa da mi objasni zasto mi u CS 1.6 ne radi mikrofon? Na Skypeu, TSCu, i ostalim glupostima radi bez problema.

Kada odem na test voice prihvaca sve, i pise da mi prima zvuk, ali u igri se ne cujem ( to su mi rekli drugi igraci ), i da, drzim tipku koja mi je u opcijama namjestena za voice communication.. + nemam nikakvu zabranu ni nista slicno.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice