Večer...
Nekakav je nedostatak novih filmova po torrentima...
Koji su to naslovi?
Večer...
Nekakav je nedostatak novih filmova po torrentima...
Koji su to naslovi?
Prije zatvaranja, gdje je u winampu play speed settings ?
Alo bezdtrzajci i ljenčine, kako život? Kako prođoše dan?
Mi ovih dana idemo u blagoslov kuća, pa se zarađuje masno. Bio u shopingu i nabavio ljepu šulju i par kutijica petardi. :D
El se igra MW3 kod vas? Kao što sam reko nick mi je Vajkrem_nul3
Dobar jutar
Dobro jutro svima!
Kako smo?
jutro!
aaa vidi cover.. taj je najviše i dobio to je to..samo steta sta se snjegović ne vidi :/
Onda ok a koji si to Aemdejac zapravo uzel jel.
Trojezgrenog Athloncica :)
Cak se sitnicu nadam cetvrtoj jezgri :)
Sirotinjo. Imam osjećaj da ti se neće otključat četvrta jezgra.
Zvao si me prekjučer ali đabe. Nemogu pričat. Koma sam:(
jutro!
aaa vidi cover.. taj je najviše i dobio to je to..samo steta sta se snjegović ne vidi :/
To tvoje?
Dajte malo postajte u moju temu :D nebi htio da propadne...mislim da sam imo dobru ideju :D
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/koji-f2p-fpstps-zaigrati/131423.aspx
Sirotinjo. Imam osjećaj da ti se neće otključat četvrta jezgra.
Zvao si me prekjučer ali đabe. Nemogu pričat. Koma sam:(
Lijepe li srece zelis... :P
O je.bemu, jel si nekaj kaj nisi trebal ? Ne bi bilo cudno da se nazderes kojekakve svinjetine u ove dane...
jutro!
To tvoje?
Dajte malo postajte u moju temu :D nebi htio da propadne...mislim da sam imo dobru ideju :D
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/koji-f2p-fpstps-zaigrati/131423.aspx
nee pa vidi gore u desnom kutu..pirat01 : )
Dobro jutro svima!
Kako smo?
Dobro jutro!
Savršeno!
O je.bemu, jel si nekaj kaj nisi trebal ? Ne bi bilo cudno da se nazderes kojekakve svinjetine u ove dane...
Za mene je jedino meso piletina. Ma neka gadna prehlada me ulovila. Već dva dana me bole pluća, kašalj ubija a i svaki mišić me boli.
Ajde da te utješim. Možda ga unlockaš pa će imat 6 jezgri.
Za mene je jedino meso piletina. Ma neka gadna prehlada me ulovila. Već dva dana me bole pluća, kašalj ubija a i svaki mišić me boli.
Ivo, drmni jedan aspirin C sumeci, brz i djelotvoran!
Iyi günler.
Evo mene, ovisnika o AC: Revelations.
Strašno
Nego, vidim da je proćerani .
Divnog li dana
I da, gdje ćete za Nofu?
Jel se još može prijavit na bug-ovu nagradnu igru?
Iyi günler.
Evo mene, ovisnika o AC: Revelations.
Strašno
Nego, vidim da je proćerani .
Divnog li dana
I da, gdje ćete za Nofu?
Na Vis idem 3 dana
Onda ok a koji si to Aemdejac zapravo uzel jel.
Trojezgrenog Athloncica :)
Bez vređanja molim buš zaradil tužbu, od strane AMD-a to je veliki Athlon a ne tam nekakav Athlončić fučkaj ga.
Bok svim birtašima takvo je vreme zmotano, pa i tebe ošinula neka Virusina ili slično usput kud su nestale Svinjske, Ptičije, Žablje te Konjske i ostale Gripe po naruđžbi.
Priča se okolo da si veliku lovu zgrnul na tom video koja svota je u pitanju ak se smije znat.
Nazalost love nema jos, ali za koju godinu bi se moglo i za Samsunga radit ako ovo bude dobro
Nazalost love nema jos, ali za koju godinu bi se moglo i za Samsunga radit ako ovo bude dobro
S čim je sniman taj video neki WebCam jel, ili fotič možda usput bilo bi bolje da je 16-9 format ko onaj drugi video ali nema veze kaj sad ok je i ovak.
S čim je sniman taj video neki WebCam jel, ili fotič možda usput bilo bi bolje da je 16-9 format ko onaj drugi video ali nema veze kaj sad ok je i ovak.
S HTC Desire
btw. Mitsi, dobar ti onaj stalak za kameru :D
ljudi moji...ide još netko odavde osim mene na alkoholni maraton...?
Kaj se opet misliš naljuskat do daske onak usput i opast na pod jel fučkaj ga.
btw. Mitsi, dobar ti onaj stalak za kameru :D
Ma prvo sam namjeravao fotoaparatom, ali nisam znao da ovaj stari ima katastrofa video snimanje.. pa sam odlucio desireom xD
Kaj se opet misliš naljuskat do daske onak usput i opast na pod jel fučkaj ga.
moje slike koje će biti uslikane sljedeća 3 dana neće biti za javnost.
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/bug-online-game-server-bfbc2/48940.aspx jel jos radi taj server?
Kolege,pozdrav!
Zanima me gdje ćete dočekat novu godinu ?
Ja sam najvjerojatnije doma :D
Ovo mi je 1000. post :D