Još se tim i hvališ jel tolko toga smazat bez ikakve grižnje savjesti ili trunke žaljenja.
Da i???
Šala pa nisam sam imam još jednu ukučanku. Aha a što sad kažeš???
Još se tim i hvališ jel tolko toga smazat bez ikakve grižnje savjesti ili trunke žaljenja.
Da i???
PA ono, čovjek se hvali da nije kriza i da može sam pojesti veliku pizzu
I da, večeras ostajem zadnji, jučer je ansihka se hvalila nekim slikama, a ja to nisam vidio
Pleh, tepsija po domaće .
Nello prijatelju onaj četverokutni pleh iz pečnice žišku?
Kužio sam...
Vecer narode, i jedno brzo pitanje. Da li bi se Xperia mini (st15i) mogla dekodirat? Sa Tele2 na T-Mobile...
Naravno...
Đe bi se to moglo u Zadru?
Vecer narode, i jedno brzo pitanje. Da li bi se Xperia mini (st15i) mogla dekodirat? Sa Tele2 na T-Mobile...
Naravno...
Đe bi se to moglo u Zadru?
Sad je uveden zakon da će ti operateri morati vršiti dekodiranje, samo pričekaj još malo, jer su dobili ono vrijeme prilagodbe (3 mjeseca) pa se đibere sad, i odugovlače sa početkom toga...
Pogledaj XDA Developers forum, možda (tj. vrlo vjerojatno) postoji programcic da ga ti sam unlockas... ali dobro procitaj, jer moze doc i do brickanja uredaja ako dobro ne proucis.
HAHAHA
AKo se ja probam ubiti?
A gle, morali bi to mi ćešće pokušavati (ne uspjeti) da smanjimo malo njihov broj
Da i???
Onda vam je pola oprošteno ak ste udvoje smazali cijelu Picetinu kaj drugo fučkaj ga.
HAHAHA
Baš je Degenerična ta Elenuša ali tak je nekak da maleni Azijati su strašni kaj drugo.
ah azijati,u pomorstvu u ovih zadnjih 20 godina jeftina radna snaga iz azije pomela sve.Preuzeli su sve poslove prije te kumilo da ides na brod a danas si sretan ako te neko ukrca,sve zahvaljujuci azijatima.
LOCK!
Ajmo u Nespavalice!
Jutro jutro.
Dobro jutro radni narode Crne Gore!
Idem se spremit pa puknut 50-ak km na bajku :)
Jutro momci i djevojke!
A koji si proc zakaparil ak se smije znat valjda je AMD jer ak nije buš se izuval u Zraku.
Ne brini Boxxiću :) zakaparil sam AMD-a ;)
Jutro svima...
Jel ima tko volje zaigrat COD 2 u multiplayeru ?
Ima tu koji stručnjak za igrice-steam?
Ima tu koji stručnjak za igrice-steam?
Zna li netko nekakve dobre tweak-ove za iphone :D
Imam iPhone 4 16gb-ios 5.0.1 untethered jailbreak
Dobar dan! Konačno složen CMOS bateriju sad kad sat radi i postavke uređeno. Improvizirao sam plastićni ležišta s žicom zalemio i ubacio bateriju CR2032 i voila.
Zna li netko nekakve dobre tweak-ove za iphone :D
Imam iPhone 4 16gb-ios 5.0.1 untethered jailbreak
SBSettings i InfiniFolders. Ja samo to koristim, ništa drugo mi ne treba(osim )
A koji si proc zakaparil ak se smije znat valjda je AMD jer ak nije buš se izuval u Zraku.
Ne brini Boxxiću :) zakaparil sam AMD-a ;)
Onda ok a koji si to Aemdejac zapravo uzel jel.
slabi ste mi nešto danas.
Kupuješ neki novi komp ili o čem se radi vezano za tu fotku jel.
Večer svima...
Večer svima...
Večer...
Nekakav je nedostatak novih filmova po torrentima...