sunce je prvo uradjeno prije 9 godina
svidja mi se :D
sunce je prvo uradjeno prije 9 godina
svidja mi se :D
e moj quilombo - tetovirati ime grupe? Jedina gora stvar je tetovirati ime cure
Otišao Layne, došao novi i skoro sve ode u k... Nikad ne bih tetovirao ono što me može još uvijek razočarati
Zna neko di ima dobrih slika zena ratnica u fazonu rimljana,grka,egipcana ili pak amazonki ili indijanki
Ja za sad imam samo fotke cura koje su pale u Kantu s Bojom kaj se može kad su šlampaste.

majko mila kud ode ovaj svijet..
http://www.24sata.hr/domace-zvijezde/ava-karabatic-kostarika-je-daleko-sigurno-nije-u-europi-244843

e moj quilombo - tetovirati ime grupe? Jedina gora stvar je tetovirati ime cure
Otišao Layne, došao novi i skoro sve ode u k... Nikad ne bih tetovirao ono što me može još uvijek razočarati
Znas kak ja razmisljam,svaki tattoo koji imam obiljezava jedan dio mog zivota i nebi zalio cak ni da imam ime djevojke iscrtano.....
AIC je...na tome sam odrastao
Ne mogu zadnju da uploadam kao avatar prevelika slika a kad je smanjim u PS nece da se pojavi kao vatar.zadnji tattoo je najveci steta kaj necete vidjeti
Evo radi
U klinac nema nist na tv-u večeras.... :(
Onda pod hitno nabavi HBO.
Onda pod hitno nabavi HBO.
Nema se para....planiram si nac posao u zg i dic sidro odavde....
Torrent TV - film po izboru i bez reklama 
eh sad da imam decka pored sebe nebi mi bilo dosadno :D no nemaaaaaaaaaaa nema se :/
eh sad da imam decka pored sebe nebi mi bilo dosadno :D no nemaaaaaaaaaaa nema se :/
pa nabavi si :)
I'z got a date 
Oš mene? 
pa nabavi si :)
tko je rekao da si nisam nabavila? mozda nije sad uz mene? a mozda ga ni nemam...no nebitno. :D
tko je rekao da si nisam nabavila? mozda nije sad uz mene? a mozda ga ni nemam...no nebitno. :D
evo Nello će te zabavit :)
evo Nello će te zabavit :)
hahahaha
moram neku igricu pocet igrad..igrala sam cod god of war, unreal...sto sad?
tetris?
Ide li se gdje van piti večeras? Treba unaprijed proslaviti sutrasnji dan:)
tetris?
to je za djetesce :D smislit cu nest...sutra radim cijeli dan..sjed tj planiram put zg...
Večer...
Večer dečki.....ja budem na coca coli večeras 
evo me s novim Božićnim avatarom :))
Večer...
Večer i tebi...

Uf umoran sam, idem se odmorit i laka vam noć. Pusu šaljem koja čita na ovom forumu. 

nemoj ufurat ću se.. hehe
...dosadno je sam biti doma...

nemoj ufurat ću se.. hehe
...dosadno je sam biti doma...
pricaj mi....i meni je dosadno....
zaspamali su mi fejs..sad sve moram brisat :D
pa prikaži se kao offline i ne vraćaj ništa... ili stavi status "tko mi pošalje poruku, brišem ga s fejsa"
vani kiša pljušti...baš je neka melankolija...
pa prikaži se kao offline i ne vraćaj ništa... ili stavi status "tko mi pošalje poruku, brišem ga s fejsa"
vani kiša pljušti...baš je neka melankolija...
mah...svve oke ....nekad je guzva nekad nije....kod mene toplo...mislim da cu u krevet 
mah...svve oke ....nekad je guzva nekad nije....kod mene toplo...mislim da cu u krevet 
..ja i iz kreveta često surfam...samo nabacim laptop na bedra i...
..ali bolje je "surfati"