pozdrav
ajme majke ti zaboraviću kak se koristi ovaj forum kolko ćesto dolazim 
pozdrav
ajme majke ti zaboraviću kak se koristi ovaj forum kolko ćesto dolazim 
kad pokrenem OCCT dobijem bsod :////
Ja ga instalirao na jedno svoje računalo i radi odlično... jesi otkrio uzrok svog BSOD-a ?
Pozdrav svima...
Ja ga instalirao na jedno svoje računalo i radi odlično... jesi otkrio uzrok svog BSOD-a ?
Pozdrav svima...
kad pokrenem test nakon minutu - dvije pojavi se bsod
možda je uzrok overclock, ali nikad mi se nije crashao u igri ili kod konverzije videa što ga prilično opterećuje
Večer svima 
a nije bilo od jabuke?

Večer šefe kako je? :D
Evo me :D
I mene ovdje....dosadan vikend...uffff :(
Zna neko di ima dobrih slika zena ratnica u fazonu rimljana,grka,egipcana ili pak amazonki ili indijanki
Zna neko di ima dobrih slika zena ratnica u fazonu rimljana,grka,egipcana ili pak amazonki ili indijanki
Sta ce ti to? pa upisi u google....svasta :D
Nema kad tek tako ukucas, barem nema ono kaj ja trazim.
A treba mi za to kaj planiram pokloniti si novu tetovazu za Bozic a ovo imam ideju uraditi vec dugo vremena. Sad samo zelim malo razgledati i mozda vidjeti neki detalj-pozu koju si nisam vec zamislio u glavi.Dopuniti svoju sliku
A treba mi za to kaj planiram pokloniti si novu tetovazu za Bozic a ovo imam ideju uraditi vec dugo vremena. Sad samo zelim malo razgledati i mozda vidjeti neki detalj-pozu koju si nisam vec zamislio u glavi.Dopuniti svoju sliku
upisi tatoo amazon girl ili nest tak..warirors i vidjet ces....btw smijem vidjet tetovazu koju imas?
Pint (poznat tattoo majstor) ima odlične dizajne tetovaža ratnika - pogotovo samuraja i Azteca
Nisam vidio da ima žene ratnice kada sam gledao njegove radove, ali probaj - fenomenalna detaljnost i realizam slika. Možda ti se nešto dopadne
Vjerojatno mu fali napona.Ili je memorija nestabilna.
eh da, i jel imas ti mozda nello ideju kako napraviti modele za kvadrat razlike, kvadrat zbroja, razliku kvadrata i kvadrat trinoma? i usput kub zbroja i razlike?
Iskreno, nemam pojma a davno znao sve sad kad starim pa i zaborava dolazi pa onda imam problema sa pamčenjem.
a radi tako već mjesecima i nikad ni jedan bsod, a pojavi se odmah kad pokrenem test, to mi čudno...
upisi tatoo amazon girl ili nest tak..warirors i vidjet ces....btw smijem vidjet tetovazu koju imas?
Nekaj me zeza ne mogu upload, ajd stavim na avatar jednu po jednu pa ti pogledaj ok?
ps nisi online
Eto me...bila sam pod tušem 
dečko s naočalama?
ja sam gore desno iznad slova "r" xD
dečko s naočalama?
aaaaaaaaaaaaaaa ja bih vas vidjela :D
kupi BUG :)
i mi bi tebe...
vidjeli :D
dečko s naočalama?
Da.
Jesi ti ovaj sa suncanim??
Insomnia stizu slike svaka ce bit po 1 minut
jel jos nekog zaebaje uplad. Malo mi ova mozila ide na kufer
kupi BUG :)
i mi bi tebe...
vidjeli :D
pitaj bellatrixa, on me gleda svaki dan na fejsu :)
dečko s naočalama?
Da.
povodom cega ste u bugu?
Da.
ne, točno iznad slova r u riječi prosinac
crna majica sa bijelim krugom
Pozdrav svima...
kad pokrenem test nakon minutu - dvije pojavi se bsod
možda je uzrok overclock, ali nikad mi se nije crashao u igri ili kod konverzije videa što ga prilično opterećuje
Ali zato ti se i sronda u OCCT testu, pa on optereti proc puno više od jedne igrice ili dekodiranja videa to sigurno ak je proc uzrok zna se zato i pada.
Vidi kaj veli ovaj dole program, kad se otvori gore Analize klikni pa srolaj dole pisat če ko je krivac za Plavušu.
http://download.cnet.com/WhoCrashed/3000-2094_4-12085848.html
Večer svima 
a nije bilo od jabuke?

Kad je teški Pivo-Mazohista kaj buš to je tak.

a radi tako već mjesecima i nikad ni jedan bsod, a pojavi se odmah kad pokrenem test, to mi čudno...
A nemoj raditi test onda,ako radi normalno u 24/7 radu onda super.
Ali zato ti se i sronda u OCCT testu, pa on optereti proc puno više od jedne igrice ili dekodiranja videa to sigurno ak je proc uzrok zna se zato i pada.
Vidi kaj veli ovaj dole program, kad se otvori gore Analize klikni pa srolaj dole pisat če ko je krivac za Plavušu.
http://download.cnet.com/WhoCrashed/3000-2094_4-12085848.html
a znam da je zbog overclockiranog i otključanog procesora al inače mi radi super :)
A nemoj raditi test onda,ako radi normalno u 24/7 radu onda super.
ni neću, dok mi ovako radi bez problema ne vidim ni poantu tog testa :D
sunce je prvo uradjeno prije 9 godina