Vecer!
Imal neko pljugu? bas mi nestalo valja izac kupit u MP3
Vecer!
pa kakvu to vodu piješ? Neku suhu vodu?
Pusti vodu uzmi jedno pivce!
Teška voda (D20). 
Ma neću ovaj tjedan pit...iako vikend tek dolazi ali neka... a piva mi nakon onog jučer može doći isto kao voda. Katastrofa
.)
Kod nas sutra treba nastupiti ova mazga i bajaga ali nešto govore o odgađanju koncerta, pa se ja nadam da neće odgoditi! Jer mi se pijeee.. a isto imam i dogovoren jedan krevet sutra navečer..pa ćemo malo kombinirati.. .D
Vecer!
Imam ja, samo mi se neda izlaziti zapaliti, hladno vanka.
Tako da smo na istom, ako te to tješi. 
Anshika,evo ti mali božićni poklon od mene
aaaaaaaa hvalaaaaaaa 

Kod nas sutra treba nastupiti ova mazga i bajaga ali nešto govore o odgađanju koncerta, pa se ja nadam da neće odgoditi! Jer mi se pijeee.. a isto imam i dogovoren jedan krevet sutra navečer..pa ćemo malo kombinirati.. .D
ti i dalje trebaš izgovor za napit se? Bog s tobom sinko... 
Cigarete su tu i usput sam si uzeo 2 Zuje i kikiriki
Dobar večer ekipa =D
aaaaaaaa hvalaaaaaaa 

Pa,stavi si taj avatar
Anshika,evo ti mali božićni poklon od mene
aaaaaaaa hvalaaaaaaa 

Sad si tu fotku okači na Avatar moraš tjerat modu nema druge.

Hahahaha sad i još XXX-Man uvijek kaže ke??? 
ke????

aaaaaaaa hvalaaaaaaa 

Pa,stavi si taj avatar
pa jesam. 
ti i dalje trebaš izgovor za napit se? Bog s tobom sinko... 
Ma znaš ti dobro o čem ja govorim. Nije ista cjena piva na koncertu tog tipa i ovako kad se pije. Najjeftinije je u trgovini kupiti, ali nije to to...
Svi koji ne budu nosili kapicu kajat ce se! Djed Bozicnjak ce im u carapu umjesto poklona stavit karton
Evo i ja nabacio kapicu na svoj avatar 
Ma znaš ti dobro o čem ja govorim. Nije ista cjena piva na koncertu tog tipa i ovako kad se pije. Najjeftinije je u trgovini kupiti, ali nije to to...
koncert je izgovor za oblit se ko životinja. u kojem svijetu ti živiš? 
Evo i za tvoju mačku kapica
hvala :)
ke????

Evo i za tvoju mačku kapica
Njoj bi pasal i Guzobran, jer u ovakvom i sličnom položaju odozada zna priprjetit razna napast jel.

Večer svima...
koncert je izgovor za oblit se ko životinja. u kojem svijetu ti živiš? 
Jao jao.. :P Meni uopće nikakvi izgovori ne trebaju što se tiče toga... a inače ne opijam se nikada previše. Nedavno se opio iz jednog razloga i murija me odmah zaustavi. Pitaju oni mene jel se pilo štogod? Ja kažem, ama yok ništa baš a ustvari jedva cestu pogađam... Likovi pogledaju isprave i puste me .D .P
Večeeeeeeeeeeer :)
Pozdrav svima. Ajme meni je toliko psihičko sve dosadilo da jedva čekam Božić da se malo odmorim... Jedva čekam...
Večeeeeeeeeeeer :)
Jutroooooooooooo:)
Jao jao.. :P Meni uopće nikakvi izgovori ne trebaju što se tiče toga... a inače ne opijam se nikada previše. Nedavno se opio iz jednog razloga i murija me odmah zaustavi. Pitaju oni mene jel se pilo štogod? Ja kažem, ama yok ništa baš a ustvari jedva cestu pogađam... Likovi pogledaju isprave i puste me .D .P
Ja možda jesam spaljena...oke,nije možda nego tako je...ali NIKAD neću pijana vozit. Tak da...dobit ćeš batina. 
ke????

Čiriš ha? A di je moja kapica? Nestalo?
inspiracija na 0%
Ja možda jesam spaljena...oke,nije možda nego tako je...ali NIKAD neću pijana vozit. Tak da...dobit ćeš batina. 
Ma nije bila duga relacija. A opet sam procjenio da ću izdržati inače bih samo parkirao uz cestu! :D
Nell :P
Joj sad sam dosla doma...i sad gledam sto cu raditi cijelu večer ? :/