U Zagrebu je tak hladnooo :( Dajte mi neku ideju zagrijavanja (osim rakije/votke i sl.)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo i mene...pozz svima! :)
A joooooj pa di si ti meni? Već dugo ne vidjeh. Inače kako si mi? Ja OK. 
Evo i mene...pozz svima! :)
A joooooj pa di si ti meni? Već dugo ne vidjeh. Inače kako si mi? Ja OK. 
De ti nabaci neku ideju kako se ugrijat po ovoj zimi.
Seksom.
Seksom.
U javnosti...kad idem u dućan npr. ...takve stvari,kužiš...tvoj prijedlog je malčice neprimjeren. 
Dan svima.
Minoza, da se nisi ti malo previše ufurao u Rogerov lik? 
U Zagrebu je tak hladnooo :( Dajte mi neku ideju zagrijavanja (osim rakije/votke i sl.)
O pa i ti si malo navratila u Birc, u Zagrebu mrzlo da usput kakva je to situacija bila na Avataru nekaj te bacilo pokraj Knjige na stol samo da nije Alkohol.

Kaj se tiče zagrijavanja hm možda ti ovo dole kaj pomogne jel.

Paaa ak želiš ugrijat može malo žešće plesat pa da vidiš kak bi se ugrijao, ovisi kakvu mjuzu voliš. Ili nađeš znanca pa se malo prošetaš u trgovinu i razgledaš čega ima a čega nema ako imaju božične ponude na rasprodaji....
Iskreno, drugo neznam...
Učila sam, da. Al bilo je "onak, nemrem imat tak divnu kosu sad kad ne idem van nego kad učim onak fak of"...tako da sam uzela mob i slikala.
U javnosti...kad idem u dućan npr. ...takve stvari,kužiš...tvoj prijedlog je malčice neprimjeren. 
To nisi precizirala. Neprimjeren nije, ovo je birc, a seks u javnosti je super, dok te ne uhvate jel... Nismo valjda opet u dobu taboo-a? 
Dan svima.
Minoza, da se nisi ti malo previše ufurao u Rogerov lik? 
Nope, ne pijem više, ne paše mi.
To nisi precizirala. Neprimjeren nije, ovo je birc, a seks u javnosti je super, dok te ne uhvate jel... Nismo valjda opet u dobu taboo-a? 
Ma koja ti je fora po hladnom se vani hebat ?
Fino na toplom valja...
Pa da se ugriješ
Pa da se ugriješ
Ne znam ja kaj se tu grije... 
Fino na toplom valja...
Negdi u nekom Šoping Centru recimo u Kabini usput na brzaka i bjež dalje robu pregledavat.

Fino na toplom valja...
Probaj pa ćeš vidjet
Čista fizika...trenje na dijelu
Pa da se ugriješ
Onda barem malo zaokupiš misli s nečim drugim pa tih minutu-dve seksa zaboraviš na hladnoću
Negdi u nekom Šoping Centru recimo u Kabini usput na brzaka i bjež dalje robu pregledavat.

Malo si previše upućen...na kraju će ispast da se ljudi na ovom forumu seksaju, unatoč uvriježenom mišljenju da se geekovi ne seksaju. 

AHAHAHHA...Modern Warfare 3.
Čista fizika...trenje na dijelu
Ok kad Štefek dolazi Barici s velikim Vratima, u posjetu bit če grijanja na tom puteljku itekak no kaj s Ušima gore ko bu njih grijal ak se negdi vani mažu na hladnoči.

kak ja vama dam temu za razgovor... mene trebaju plačat jer sam animator. bokte.
počela sam prečesto govorit "bokte".
BOKTE. 
kak ja vama dam temu za razgovor... mene trebaju plačat jer sam animator. bokte.
BOKTE. 
ohoooohho :)
wellcome to pussyland!
Što se radi BOKTE? Jel znate što predstavlja ovaj smajli .)
BOKTE. 
Hahahaha sad i još XXX-Man uvijek kaže ke??? 
wellcome to pussyland!
a eto ništa...bokte...popila sam već 3 litre vode danas....više ne pijem. jer kad pijem dehidriram. 
pod "pijem" mislim na "pijem alkohol".

pa kakvu to vodu piješ? Neku suhu vodu?
Pusti vodu uzmi jedno pivce!
pa kakvu to vodu piješ? Neku suhu vodu?
Pusti vodu uzmi jedno pivce!
Teška voda (D20). 
Ma neću ovaj tjedan pit...iako vikend tek dolazi ali neka... a piva mi nakon onog jučer može doći isto kao voda. Katastrofa
BOKTE. 
ohoooohho :)
wellcome to pussyland!
Kad smo več kod Pussyland zna se jel nema druge.