Probaj izvesti kombinaciju zvjezda, salto i premet bez demoliranja stana, razbija dosadu i monotoniju.
razbiaj i vrat
Sinoc nikog na bircu danas veoma slabo....sto se kvragu dogajda?
glava mi se raspada
sto ste mi napravili
cim ste me otrovali
razbiaj i vrat
Sinoc nikog na bircu danas veoma slabo....sto se kvragu dogajda?
glava mi se raspada
sto ste mi napravili
cim ste me otrovali
el zna ko di vidit ono koji je najbolji forumaš dana i to...ona lista..nemrem najt to..baš bi malo pogledo
el zna ko di vidit ono koji je najbolji forumaš dana i to...ona lista..nemrem najt to..baš bi malo pogledo
http://www.bug.hr/forum/bestusers/ evo nadam se da je to to.
Kako dobiti paralelnu radju u QBasicu?, Na pritisak neke tipke, recimo 1 treba početi blinkati zvjezdica u jednom djelu ekrana(u razmacima od sekunde), a ponovan pritisak treba ju prekinuti itd. U drugom djelu ekrana isto to(samo sad s drugom tipkom), samo tamo se trebaju vrtjeti brojevi od 21 do 24 pa unatrag(2,4,8,16,8,4,2,4...) u razmacima od jedne sekunda. Radnje moraju biti neovisne jedan od druge.
Je to moguće?
Naravno, napravi petlju u petlji ili tako nešto.
I kak su mi onda te radnje odvojene? Nebre se događati jedna bez druge
Kako dobiti paralelnu radju u QBasicu?, Na pritisak neke tipke, recimo 1 treba početi blinkati zvjezdica u jednom djelu ekrana(u razmacima od sekunde), a ponovan pritisak treba ju prekinuti itd. U drugom djelu ekrana isto to(samo sad s drugom tipkom), samo tamo se trebaju vrtjeti brojevi od 21 do 24 pa unatrag(2,4,8,16,8,4,2,4...) u razmacima od jedne sekunda. Radnje moraju biti neovisne jedan od druge.
Je to moguće?
Naravno, napravi petlju u petlji ili tako nešto.
I kak su mi onda te radnje odvojene? Nebre se događati jedna bez druge
Postavljaš uvjete, ako baš ne ide napravi potprograme ili funkcije koje pozivaš pod određenim uvjetima.
Dinamo još stigne
primiti 4 gola
...stigneš i ti pozvati 4 piva da ne bi morao sutra sedam ili više...
Jutro svima! Što kažete na tekmu sinoć? Ajme koja sramota :/
jutro, jutro ... ne kažem ništa na tekmu jer mi je sport napet ko i psalmi u bibliji xD
radno jutro, a popodne malo skyrima, malo programiranja, malo literarne kreativnosti i za kraj proučavanje 3D modeliranja xD
Sramota?
Pa jel ti znaš da Real već 11 utakmica nije primio gola na svom terenu, a mi smo im sinoć ubacili dva komada
Jutro.
Jutro.
I tebi...
Jedva čekam da mi FlyBoy javi PUK kod... :)
Sramota?
Pa jel ti znaš da Real već 11 utakmica nije primio gola na svom terenu, a mi smo im sinoć ubacili dva komada
Nekako mislim da su to u Realu pustili... mogli su oni tu jos vise zabit, vjerojatno neki dvoznamenkasti broj.
Sramota?
Nekako mislim da su to u Realu pustili... mogli su oni tu jos vise zabit, vjerojatno neki dvoznamenkasti broj.
Ja ne mislim, Murinho je lud čovjek, njemu je svaka pobjeda, svaki gol važan kako sve na svijetu.
Pa čovjek 11 utakmica nije primio gola doma, sumnjam da bi namjerno dopustili nekom "seljačakom dinamu" da im utrpa dva komada.
Pozz svim birtašima
Pozdrav ljudi :-)
Večer dobra... Hehe šalim se. Dobar dan!
Dan narode, pada laganini mrak kod mene , jos ponoviti malo tc za sutra i matku :D
Kako vi? Sto se radi?
Auuuuuu kak je Birc potop tj nema nikon oko 2 sata?!? Niko ne mrda ni slova a kamoli brojka i slova. Hehe.
Jaca nam dolazi na proslavu 100 godina škole :D
A jel, šta budeš Jacu poljubio? 
A jel, šta budeš Jacu poljubio? 
Ne hvala :D
pozz svima :)
Poz i tebi, kako si i šta ima?
odlično sa, evo petljam po mobitelu..
ti?
odlično sa, evo petljam po mobitelu..
ti?
Ja, skidam win 8 pa čekam završetak download.
Ja, skidam win 8 pa čekam završetak download.
Konačno skinuta, a jučer imao 2put neuspjeli download kad se komp zeznuo. Jedan je tipkovnica otkazala, a drugo mačak neš brljo po kompu.... Znam smješno je. E ovaj put s lapa skinuta i trajalao 6 sata...
Gledam malo po linksu i admu i vidim cijene hdd-ova nema ispod 800 kn??Šta se to dogodilo?