Hvala Nello:) Razveselio si me s ova 2 šaljiva posta
Dobro,drugi je istina....u odnosu na tebe,da...ja sam "sinko"
. a moram onako malo šalim da se svi bolje osječaju i zaboravlja ove vani hladnoće.
Jutroooooooo! Ajmo malo vježbe jen dva, jen dva, E tako sad ste u formi. Hehe. 
he he 
Dobra dan! 
Dobra? A ne dobar, kako neki kažu?
Ev ja sam pekoooo rakijuuuu i cepooooo drvaaaaaaaaa. 
Nedavno sam prao tipkovnicu, pa sam valjda krivo posložio tipke 
Nedavno sam prao tipkovnicu, pa sam valjda krivo posložio tipke 
Prije pranja trebaš zapisat redoslijed tipke pa onda opereš. Bem miša ,moju tipkovnicu otkazo a download pola puta i moro restart pa download ponovno iznova. Uf...
.
Meni radi.
E ljudi ovako planiram kupiti novi set zvucnika za par dana da se malo pocastim az rodendan :) pa me zanima dali da kupim i neku jeftiniju zvucnu karticu ili ostanem na ovoj intergriranoj?i koja je uopce razlika
Imaš u portiu super sound card za 260 kuna;)
Tolko mislim potrosit na zvucnike 
Pa kaj te zanima otprilike?
Jer ovak ti se svašta nešto može predlagat, tipa:
http://www.hocuto.hr/page_product.asp?id=541&sort_cijena=300

da nema toliko bugova jos bi i razmislia 
da nema toliko bugova jos bi i razmislia 
Origigi? 
Imam pirata pa ne znam :)
pa procitaj malo temu i onaj moj post.. ja na piratu nemam bugova nista, a svi sta imaju original imaju bugova za popi*dit
Pozdrav ljudi :-D
nello pogledaj u oglasnik, netko prodaje 2.5" disk 
I da, jel mi može netko objasniti kako se igra taj skyrim i koja je priča i malo o njemu :-D
svi pričaju o tome, a ja gao glavni geek u društvu, nemam pojma što je to
I da, jel mi može netko objasniti kako se igra taj skyrim i koja je priča i malo o njemu :-D
Skyrim - Sandbox RPG
ajmo sad rastavit te pojmove:
SANDBOX - znači da nakon uvoda imaš praktički slobodu raditi doslovno što god hoćeš (i igra dopušta) u svijetu koji možeš slobodno i po volji istraživati.
RPG - Role Playing Game - što bi značilo da nakon kreacije lika, ti imaš slobodu izbora kako razvijati sposobnosti svog lika, te kako se općenito ponašati u okruženju igre. dakle, na tebi je odluka želiš li biti dobar ili zao, ili možda neutralan. želiš li sve raditi na tih i "miran" način ili si više tip koji prvo udara pa onda psotavlja pitanja
i zadnje:
SKYRIM - najnoviji nastavak Elder Scrolls serijala, radnja se odvija 200 godina nakon događaja iz Obliviona (poznatih kao Oblivion Crysis), u provinciji Skyrim, najsjevernijem dijelu Tamriela, domovini Nordova.
Pitanje: jel ko zna kako se otprilike kreću cijene izrade jednostavnijih baza podataka?
Večer svima :) Kako ste mi?
Di to je?
Di to je?
A negdje sam bio vidio :-D
A negdje sam bio vidio :-D
Ok, potražit ću.
Kako dobiti paralelnu radju u QBasicu?, Na pritisak neke tipke, recimo 1 treba početi blinkati zvjezdica u jednom djelu ekrana(u razmacima od sekunde), a ponovan pritisak treba ju prekinuti itd. U drugom djelu ekrana isto to(samo sad s drugom tipkom), samo tamo se trebaju vrtjeti brojevi od 21 do 24 pa unatrag(2,4,8,16,8,4,2,4...) u razmacima od jedne sekunda. Radnje moraju biti neovisne jedan od druge.
Je to moguće?
Kako dobiti paralelnu radju u QBasicu?, Na pritisak neke tipke, recimo 1 treba početi blinkati zvjezdica u jednom djelu ekrana(u razmacima od sekunde), a ponovan pritisak treba ju prekinuti itd. U drugom djelu ekrana isto to(samo sad s drugom tipkom), samo tamo se trebaju vrtjeti brojevi od 21 do 24 pa unatrag(2,4,8,16,8,4,2,4...) u razmacima od jedne sekunda. Radnje moraju biti neovisne jedan od druge.
Je to moguće?
Naravno, napravi petlju u petlji ili tako nešto.
again ...
Bem ti moj mačak neš napravio na kompu tak da je trenutak problijedio ekran bez slike i a download propao. A bio blizu pre kraj a falio još 300mb od 2,8gb. Moram kupit bonček pa moram iznova skinut win 8.
Aaa kako je dosadno 
pa procitaj malo temu i onaj moj post.. ja na piratu nemam bugova nista, a svi sta imaju original imaju bugova za popi*dit
Ma ne zalazim pretjerano u temu jer nemrem odolit spojlerima i već sam si upropastila par stvari jer sam preznatiželjna 
Al nemrem vjerovat za orginal, a i misla ga kupit 
Pozdrav
@ukulele imas cool ime
Freedom is just another word for nothing left to loose ...