Ček malo,de se ti dogovori sam sa sobom,jesi li ga prijavio ili ne
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ček malo,de se ti dogovori sam sa sobom,jesi li ga prijavio ili ne
Pa nisam ga sad prijavio, ali malo serem moderatorima ovako (čitaj: "znam da ivo ovamo navraća"
) pa možda se netko "sam sjeti" da ga upozori (čitaj :odmori) 
Ma,briga mene,imenjače.Nego se zezam malo
hahahha, ma skužio sam 
nego još samo 60ak poruka, i plačam rundu 
Dobra večer svima.....
Freedom is just another word for nothing left to loose ...
Dobra večer svima.....
Uvijek genijalne ideje
šta ti nisi rekao da ćeš naplačivati savjete
Freedom is just another word for nothing left to loose ...
Uff već dugo nisam tu postao :D
Pozdrav ljudi ima koga da pomogne u vezi ovoga zadatka?
http://www.bug.hr/forum/topic/programiranje/dijagram-toka-zadatak/126220.aspx
Večer svima, što ima? 
Večer svima, što ima? 
Ma, još malo pa će zima.
Večer.
Evo se trguje... Help
Aloha.... 
pozdrav, neznam di cu pitat u kojoj temi , necu otvarat novu temu jer ocekujem jednostavan odgovor..
skidam sa bittorrentom 3 igre i komp mi je cili prespor ne samo internet nego cili komp trokaje sve mis se mice svako po ure kad pomaknem , probao sam izbrisat bittorent i instalirat utorrent al sve isto.. ima li iko ko bi mogao pomoc?
Hvala.
pozdrav, neznam di cu pitat u kojoj temi , necu otvarat novu temu jer ocekujem jednostavan odgovor..
skidam sa bittorrentom 3 igre i komp mi je cili prespor ne samo internet nego cili komp trokaje sve mis se mice svako po ure kad pomaknem , probao sam izbrisat bittorent i instalirat utorrent al sve isto.. ima li iko ko bi mogao pomoc?
Hvala.
jednostavno, programi ti žderu previše rama.
4gb je dns više potreba nego luksuz
Hvala.
Problem ti je u nečem drugom, tko zna u kakvom stanju ti je komp...
ma komp je dobar nigdi mi ne steka al bas nigdi samo kad skidam igre preko bittorenta
ma komp je dobar nigdi mi ne steka al bas nigdi samo kad skidam igre preko bittorenta
Pa baš zato, kad imaš upaljene programe koji opterete ram, to se događa.
i daj, dovraga kupi još dva gb rama, pa danas su jeftiniji od prosječne pive...
a imam vec 2 gb rama, jel mogu vidit u upravitelju zadataka kad pokrenem skidanje koliko je opterecenje cpua i rama?
a imam vec 2 gb rama, jel mogu vidit u upravitelju zadataka kad pokrenem skidanje koliko je opterecenje cpua i rama?
naravno ctrl alt del i vidiš na taskmanageru....
pa kažem ti ako imaš dva, kupiš još dva.
sad ti je ram jeftin, tko zna kad će opet poplave, pa se opskrbi
Možda ti neki od procesa troši puno RAM-a ili procesora.
Kada ti se točno uspori komp, kada nešto skidaš ili je uvijek spor?
a u taskmanageru pise koristenje cpua 20% ram 1,11Gb.. oce li moc na ovu plocu jos 2 keksa po gb stat, taman iman jos 2 slobodna utora?
a u taskmanageru pise koristenje cpua 20% ram 1,11Gb.. oce li moc na ovu plocu jos 2 keksa po gb stat, taman iman jos 2 slobodna utora?
http://www.protis.hr/products/details/memorija-ddr3-1333mhz-2gb-transcend--jm1333kln2g/39425
E ljudi ovako planiram kupiti novi set zvucnika za par dana da se malo pocastim az rodendan :) pa me zanima dali da kupim i neku jeftiniju zvucnu karticu ili ostanem na ovoj intergriranoj?i koja je uopce razlika
Jutro svima!
E ljudi ovako planiram kupiti novi set zvucnika za par dana da se malo pocastim az rodendan :) pa me zanima dali da kupim i neku jeftiniju zvucnu karticu ili ostanem na ovoj intergriranoj?i koja je uopce razlika
Bit će nešto malo bolji zvuk i imat ćeš više konektora vjerojatno...
Jutroooooooo! Ajmo malo vježbe jen dva, jen dva, E tako sad ste u formi. Hehe. 
Imaš u portiu super sound card za 260 kuna;)
Dobar jutar ekipa:)
Dobar jutar ekipa:)
I tebi sinko...