Jutro svima
..kakva noć... izlazak, s*x, razbijanje prozora na autu, policija..
what's next?
Jutro svima
what's next?
Dobro jutro svima.. Ovo mi je novi acc bio sam več registriran ali sam zaboravio korisničke podatke pa otvorio novi :D
Jutro svima
what's next?
Nađeš tigra u kupaoni, bebu u ormaru i kineskog transića kako leži gol u tvom krevetu ?
BUMP
Daj mi pošalji taj logo na privatnu da pogledam, možda se da precrtat.
Raster ili vektor ?
Jutro svima
what's next?
Nađeš tigra u kupaoni, bebu u ormaru i kineskog transića kako leži gol u tvom krevetu ?
lol :D
I fali ti prednji zub :)
I neznaš gdje ti je frend :)
Jel mi moze neko reci dal postoji neki EQ za windows. Znaci da njega podesim i da bude to za sve.??
evo gledam :)
to nema vise veze s klapom... klapa je a capella, a ne gitare i sta ja znam sve ne... a ono nema ni veze s rockom, ono je obicna pop skladba... ovo je klapa
to nema vise veze s klapom... klapa je a capella, a ne gitare i sta ja znam sve ne... a ono nema ni veze s rockom, ono je obicna pop skladba... ovo je klapa
klape nisu u teoriji a capella.
Klapa označuje grupu, hrpu, skupinu ljudi povezanu nekim zajedničkim odnosima. Klapa ne mora značit a capella. Danas su sve moderne klape uz bogatiju muziku. Neke pisme su a cappela a neke su naravno uz bubanj, gitare i sl.
Baš u teoriji jesu. U praksi sada klape postaju pop bandovi...
Klapsko pjevanje je tradicionalna hrvatska vokalna glazba. Podrijetlom je sa juga Hrvatske (Dalmacija), najviše iz primorskih i otočkih krajeva. Izvodi se i u urbanim, ali i ruralnim sredinama.
Pjeva se višeglasno, bez pratnje glazbalima. Izvorno se pjeva "na uho", što znači da nema voditelja. Pjesmu povede najviši glas, a zatim se uključuju i ostali pjevači, pjevajući istovremeno s vodećim glasom. Bitno je naglasiti "najviši glas", jer su se prijatelji udružili, formirali klapu zato što su prijatelji, što su se povezali u društvo kao skladne naravi, a ne zato što su tražili ljude po njihovim glasovnim sposobnostima.
Izvodi ju skupina pjevača kojih je obično od 5 do 8, veličine jedne klape (družine), skupa prijateljâ.
Zar i ti, sine Brute?
Hangover I? :D
očito je netko gledao Hangover II
..al ne, bilo je ludo.. noć za pamćenje... definitivno.. :)
Dan!
Može pomoć? Obrisao sam sestri neku sliku s rane površine, zvala se untitled. Probao sam sa GetDataBack i nije našlo
decaci imam pitanjce, znate mozda di ima za kupiti onaj kabel za USB On-the-go support na mobitelima, koji je s jedne strane muski mini usb, a s druge zenski usb?
hvala
decaci imam pitanjce, znate mozda di ima za kupiti onaj kabel za USB On-the-go support na mobitelima, koji je s jedne strane muski mini usb, a s druge zenski usb?
hvala
Probao, neće. Još sam neke alate probao i ništa. Nadam se da me sestra neće jako ubit
jutro...
Bok svim birtašima kaj se radi, zakaj tak rano ustajanje čemu zapravo Štale i Krava nemaš sigurno fučkaj ga.

Bok svim birtašima kaj se radi, zakaj tak rano ustajanje čemu zapravo Štale i Krava nemaš sigurno fučkaj ga.

e vidiš, imam :)
Dan!
Može pomoć? Obrisao sam sestri neku sliku s rane površine, zvala se untitled. Probao sam sa GetDataBack i nije našlo
Odradi s ovim dole programom, izaberi Damaged Partition Recovery pa podesi kak več treba prije skeniranja kak je spomenuto i nek obavi svoj posel. Ak nisi prepisal tu sliku s novim podacima, bit če ok vjerojatno u suprotnom moš se fučkat obično.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Hangover I? :D
očito je netko gledao Hangover II
..al ne, bilo je ludo.. noć za pamćenje... definitivno.. :)
Nisam gledao Hangover II, ovo moje je iz hangover I :)
Novi avatar,sta kazete? :D
Ja idem,laku noć svima :))
Vecer ljudi, ode jos posjetiti Asylum da vidim kako je stanje sa ljubimcima.
I onda i ja bjezim u krevet, u 6 ustajenje :(
Pusto ovdje zadnjih dana...
http://www.biobio.com.hr/webshop.aspx?robaID=16350
Btw. Ovo mi se čini zakon, rado bih naručio, ali je dostava za 1 kutiju čaja 3 puta skuplja od same kutije... :/