Ode se sprimt i bjezim na onaj neki gimnasticki kup :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Aloha maheri... 
hoj
nema više božice jurić na fejsu
hoj
Se oženila?
Aloha maheri... 
Aloha!
Aloha!
Aloha i tebi!!!!
hoj
Se oženila?
ma već ona ima svoga juku
Ima ko kakav program za preporucit u kojem mogu zoomirati video, al da bude lijepo, a ne
kvadratići po centimetar veliki.... ?
Ima ko kakav program za preporucit u kojem mogu zoomirati video, al da bude lijepo, a ne
kvadratići po centimetar veliki.... ?
To sto ti trazis nije moguce. Jednstavno ti video nema tu detaljnost, i zato program ne moze izmisliti detalje koji se ne nalaze na videu.
Imam pitanje. Dok udjemo (ako udjemo) u EU oce li biti kakvih benificija za nas 'Rvate u ovaj prciji od drzave sto se tice kupovanja komponenata iz vana, naci Njemacka, Austrija itd.? Kak ce to bezgranicno i bezcarinsko djelovati? Npr. kupis i narucis prek Njemackog webshopa (njima porez ide) i tebi naplate samo postarinu (ili je mozda nece ni biti)?
Imam pitanje. Dok udjemo (ako udjemo) u EU oce li biti kakvih benificija za nas 'Rvate u ovaj prciji od drzave sto se tice kupovanja komponenata iz vana, naci Njemacka, Austrija itd.? Kak ce to bezgranicno i bezcarinsko djelovati? Npr. kupis i narucis prek Njemackog webshopa (njima porez ide) i tebi naplate samo postarinu (ili je mozda nece ni biti)?
A biti će poštarine naravno. 
Bit cemo sretni ak ce biti 1 euro=1$. I nece biti granica pa cu moci reci svojima gore nek dopelaju stare krame sim u HR da nesto zaradim :) Bar za burek ak nist drugo.
Bit cemo sretni ak ce biti 1 euro=1$. I nece biti granica pa cu moci reci svojima gore nek dopelaju stare krame sim u HR da nesto zaradim :) Bar za burek ak nist drugo.
Dok uđemo mi u EU nebumo imali ni za burek! 
Kad uđemo u EU neče još neko vrijeme euriće već će koristit kune dok ne pređemo u eurozonu. Pitanje kad če se dogodi da sve bude u eure. :)

Ljudi ima ko ideju za free hosting a da podržava MS SQL :P
radi se o bijeloj pozadini i crni font
ili barem rec kak se zove ta tehnika da guglam tut (photoshop, illustrator imam)
BUMP
ili barem rec kak se zove ta tehnika da guglam tut (photoshop, illustrator imam)
BUMP
LOGO moraš napravit u vektorskom obliku a ne u rasteru da bi mogao tako povecavat rezu.. tu nema nikakvog izostravanja.
000webhost.com Dobar je, domenu si kupiš i viola za neke manje stranice.
OPEN
Dobro jutro
jutro...
000webhost.com Dobar je, domenu si kupiš i viola za neke manje stranice.
Ovaj je još bolji :)
BUMP
Daj mi pošalji taj logo na privatnu da pogledam, možda se da precrtat.
....ko treba (uz OEXe-a) nek javi na PP
Dobro jutro.
Dan narode, ode radit maku, koju jos uvijek pojma nemam :D, valjda ce doci nesto u glavu danas. Jos i kemiju moram :(
Kako vi? Odmarate?
Dan narode, ode radit maku, koju jos uvijek pojma nemam :D, valjda ce doci nesto u glavu danas. Jos i kemiju moram :(
Kako vi? Odmarate?
U kakvu ti to školu ideš da si non stop za knjigom?