Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 11.503.048
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
15 godina
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

Veče Nello što se danas radilo?

Vidim kako je grožđe riješeno što je bilo na tapeti danas?

16 godina
moderator
Re: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
bruno11 kaže...

@XXX, mislin da je i na forumu bilo onih kojima je stizalo upozorenje od carneta radi P2P

koliko znam to je bilo za dsl vezu, ne za broadband

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija................na glupa pitanja odgovaram sa: ke????
16 godina
neaktivan
Šef kaže...

A to mi je premalo... {#}

Postoje 3 vrsta a podesiš ikone ima male, srednje i veliko.

U ponedjeljak završava berba kukuruza tak da ču dalje imat slobodan, sam berem kukuruza već 6 dan.

A jel F1-IVO tu?

16 godina
moderator
Šef kaže...

desni klik na desktop > personalize > window color > advanced appereance settings > Item: icon > size: po želji

ako je win7

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija................na glupa pitanja odgovaram sa: ke????
16 godina
neaktivan
Tiby kaže...

Pa danas ja brao kukuruza 20 redi, a u ponedjeljak još da poberem 4 redi onda konačno gotov. A grožđe odavno pobran prije tjedan i pol. Tapeti nerazumijem, hmmm.

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.9.2011 20:56 (Nello).
15 godina
Nello kaže...
Tiby kaže...

Pa danas ja brao kukuruza 20 redi, a u ponedjeljak još da poberem 4 redi onda konačno gotov. A grožđe odavno pobran prije tjedan i pol. Tapeti nerazumijem, hmmm.

Uh pa ti imaš poveliko imanje nije to šala, znam koliko je to teško suosječam.

16 godina
neaktivan
Tiby kaže...
Nello kaže...
Tiby kaže...

Uh pa ti imaš poveliko imanje nije to šala, znam koliko je to teško suosječam.

Nije to teško ali obožavam radit, a imanje nije baš veliko. Imam rali zemlje od toga pola rali je kukuruz, imam vrt, mali vinograd, traktor tomo vinković, i kuća vlastita, bunar ...

15 godina

Ideš imaš oko 5.7 puta više nego ja makar moje je viksa i jedva uspijem održavati, ma ko ga fučka neka je unutra suho i čisto a oko kućice pokošeno i milina.

17 godina
neaktivan
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. 3.8.2011. godine, u 11:41, napisao sam svoj 10.000-ti post.
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.9.2011 21:19 (Mitch).
17 godina
neaktivan

CoolerMaster Notepal U3

Taman toliko $$$

Ovaj forumaš nije tolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina
neaktivan
Tiby kaže...

Ideš imaš oko 5.7 puta više nego ja makar moje je viksa i jedva uspijem održavati, ma ko ga fučka neka je unutra suho i čisto a oko kućice pokošeno i milina.

Moj još nebude za čišćenje jer su još nisu suhi, moram barem tjedan dva ostavit pa poslije sve pokosim i zapalim... Vidio ja neki nisu još pobrani neki su pobrani a neki ni sazrio. Samo je kod mene loš urod. Katastrofa, urod je oko 30%. Suša je predugo trajala pa nije bilo kiše 3 -4 mj.

16 godina
odjavljen
bobica257 kaže...

Da. Akumulator je uredu. On vergla ali ne pali. I da može neka prepuruka za kleme? Uglavnom jeftine, ali da mi pašu na žice jer imam dvije + i jednu masu. Evo slike sadašnjih klema.

I da zadnja slika, zašto mi tu curi ulje, to je tak već dosta dugo.

Pomagajte

I ♥ π ⇓ tu klikni :)
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.9.2011 21:26 (bobica257).
15 godina

Znam ova je godina katastrofa meni se posušila velika jabuka kesten iza kuće a cvjetnjak koma cura je poludila kad je vidjela no eto sad sam bio dva dana gore neke poslove završavao oko prozora i vrata i nekako mi se ćini kako pomalo sve dolazi k sebi, jutros u 5 sati bilo je samo 7 stupnjeva i magla za nožem rezati.

Ništa odmaraj dušu i tijelo sutra je novi dan.

16 godina
odjavljen
Tiby kaže...

Znam ova je godina katastrofa meni se posušila velika jabuka kesten iza kuće a cvjetnjak koma cura je poludila kad je vidjela no eto sad sam bio dva dana gore neke poslove završavao oko prozora i vrata i nekako mi se ćini kako pomalo sve dolazi k sebi, jutros u 5 sati bilo je samo 7 stupnjeva i magla za nožem rezati.

Ke?

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.9.2011 21:27 (bobica257).
16 godina
neaktivan
bobica257 kaže...
bobica257 kaže...

Da. Akumulator je uredu. On vergla ali ne pali. I da može neka prepuruka za kleme? Uglavnom jeftine, ali da mi pašu na žice jer imam dvije + i jednu masu. Evo slike sadašnjih klema.

Pomagajte

To što curi vjerovatno loš diftung, ili semerinzi probijeni i čak i ležajevi pa bolje da autom odpeljaš kod majstora tj u servis pa nek srede.

15 godina
bobica257 kaže...
bobica257 kaže...

Pomagajte

Jel to curi ispod poklopca glave, vjerojatno dihtung to ne bi trebalo imati veze s paljenjem to je vjerojatno nekaj drugo.

Kleme skini počisti brusnim papirom i na akumulatoru podmaži s lis2 masti( ona žuta ) pritegni i trebalo bi biti ok što se toga tiče.

Na puno auta slini dihtung polopca možda je pregrijan tako dihtunzi odlaze i počinju sliniti.

16 godina
neaktivan
Tiby kaže...

Tako je sutra neradim, mladi je nedjelja tak da ču sutra odmarat. A Ponedjeljak odradim i to je to...

Lani je bio odličan urod čak i bio 100%. Mislim da znam zašto je suša. Vjerovatno u ožuljku u Japanu pogodio potres  i tsunami pa je moguće zemljin os poremetio i pomak os od potresa. Neki kažu da imaju veze.

16 godina

Vecer narode, valjda stignem otrcai za 15 minuta u ponedjeljak po osobni dnevnik u papirnicu iz skole :)

16 godina
odjavljen
Tiby kaže...
bobica257 kaže...
bobica257 kaže...

Pomagajte

Jel to curi ispod poklopca glave, vjerojatno dihtung to ne bi trebalo imati veze s paljenjem to je vjerojatno nekaj drugo.

Kleme skini počisti brusnim papirom i na akumulatoru podmaži s lis2 masti( ona žuta ) pritegni i trebalo bi biti ok što se toga tiče.

Na puno auta slini dihtung polopca možda je pregrijan tako dihtunzi odlaze i počinju sliniti.

Ma kleme su za bacit, tolko su korodirale da nema više šarafa, više izgleda ko kost...

15 godina

Promjeni šarafe

15 godina
Tiby kaže...

Promjeni šarafe

promjeni kleme, svaka je par kuna

OPEN

http://www.youtube.com/watch?v=BCeglioeHao&feature=feedu
17 godina
neaktivan

Evo mi se skinula SW Saga, pa sad iden gledat ab ovo,  nije puno, ima 26GB... A nikad nisam pogledao sve filmove, samo nekih se isječaka sjećam...

Ovaj forumaš nije tolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina
neaktivan
Šef kaže...

Evo mi se skinula SW Saga, pa sad iden gledat ab ovo,  nije puno, ima 26GB... A nikad nisam pogledao sve filmove, samo nekih se isječaka sjećam...

i ja sam počeo skidati, ali brzina baš i nije najbolja, no... pričekati ću, skidan u Bluray kvaliteti, ali 720p.. fullHD mi se baš i neda čekati

~21 god, ETFOS, Slavonac, linux and open source freak, net addict, želim znati više, interesi: web dev, svemir, glazba...
16 godina
neaktivan

Dobro jutro želim Vam Ja!!!!! Kako ste? Šef gleda filmeke. {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.9.2011 11:04 (Nello).
14 godina

Ljudi, koje boje da kupim led trake za unutrasnjost kompa ak cu komp farbat u bijelo. zeleno,plavo ili crveno? sta je po vama najljepse

17 godina
neaktivan

Ja bi plavo, ako ne to, onda zeleno.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
16 godina

Dan narode, bit se sutra gadno, nadam se da cu stici kupit osobni dnevnik za zastiu na radu pod velikim odmorom :D

Sto vi? Kako ste? Jeste se naspavali, jos spavate :D?

17 godina
neaktivan
kakapo kaže...
Šef kaže...

i ja sam počeo skidati, ali brzina baš i nije najbolja, no... pričekati ću, skidan u Bluray kvaliteti, ali 720p.. fullHD mi se baš i neda čekati

Meni se skinulo dosta brzo, skidao s TorrentSnatch, sa nekog seedboxa. Samo ne znam koja je kvaliteta, ali meni je super. :)

17 godina
neaktivan

Samo malo, sad tek vidim...

Menisu filmovi u tom paketu poredani kronološki (kako priča ide), a ne kako su snimani... Da li da ih pogledam onda kronološki po priči ili kronolški po tome kako su snimani?

16 godina
odjavljen
Šef kaže...

Samo malo, sad tek vidim...

Menisu filmovi u tom paketu poredani kronološki (kako priča ide), a ne kako su snimani... Da li da ih pogledam onda kronološki po priči ili kronolški po tome kako su snimani?

Kako su snimani. Jer tak dobiješ doživljaj od najboljih prema najlošijim filmovima.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice