Veče Nello što se danas radilo?
Vidim kako je grožđe riješeno što je bilo na tapeti danas?
@XXX, mislin da je i na forumu bilo onih kojima je stizalo upozorenje od carneta radi P2P
koliko znam to je bilo za dsl vezu, ne za broadband
A to mi je premalo... 
Postoje 3 vrsta a podesiš ikone ima male, srednje i veliko.
U ponedjeljak završava berba kukuruza tak da ču dalje imat slobodan, sam berem kukuruza već 6 dan.
A jel F1-IVO tu?
desni klik na desktop > personalize > window color > advanced appereance settings > Item: icon > size: po želji
ako je win7
Pa danas ja brao kukuruza 20 redi, a u ponedjeljak još da poberem 4 redi onda konačno gotov. A grožđe odavno pobran prije tjedan i pol. Tapeti nerazumijem, hmmm.
Pa danas ja brao kukuruza 20 redi, a u ponedjeljak još da poberem 4 redi onda konačno gotov. A grožđe odavno pobran prije tjedan i pol. Tapeti nerazumijem, hmmm.
Uh pa ti imaš poveliko imanje nije to šala, znam koliko je to teško suosječam.
Uh pa ti imaš poveliko imanje nije to šala, znam koliko je to teško suosječam.
Nije to teško ali obožavam radit, a imanje nije baš veliko. Imam rali zemlje od toga pola rali je kukuruz, imam vrt, mali vinograd, traktor tomo vinković, i kuća vlastita, bunar ...
Ideš imaš oko 5.7 puta više nego ja makar moje je viksa i jedva uspijem održavati, ma ko ga fučka neka je unutra suho i čisto a oko kućice pokošeno i milina.
e koji notebook cooler za 200 kn preporucujete ?
EDIT - naso
http://www.links.hr/index.php?naziv=Hla%F0enje+za+notebook+COOLERMASTER+NotePal+U3%2C+do+19%27%27%2C+crno&option=artikl&id_kategorija=016004&id_artikl=016.004.010
CoolerMaster Notepal U3
Taman toliko $$$
Ideš imaš oko 5.7 puta više nego ja makar moje je viksa i jedva uspijem održavati, ma ko ga fučka neka je unutra suho i čisto a oko kućice pokošeno i milina.
Moj još nebude za čišćenje jer su još nisu suhi, moram barem tjedan dva ostavit pa poslije sve pokosim i zapalim... Vidio ja neki nisu još pobrani neki su pobrani a neki ni sazrio. Samo je kod mene loš urod. Katastrofa, urod je oko 30%. Suša je predugo trajala pa nije bilo kiše 3 -4 mj.
Da. Akumulator je uredu. On vergla ali ne pali. I da može neka prepuruka za kleme? Uglavnom jeftine, ali da mi pašu na žice jer imam dvije + i jednu masu. Evo slike sadašnjih klema.
I da zadnja slika, zašto mi tu curi ulje, to je tak već dosta dugo.
Pomagajte
Znam ova je godina katastrofa meni se posušila velika jabuka kesten iza kuće a cvjetnjak koma cura je poludila kad je vidjela no eto sad sam bio dva dana gore neke poslove završavao oko prozora i vrata i nekako mi se ćini kako pomalo sve dolazi k sebi, jutros u 5 sati bilo je samo 7 stupnjeva i magla za nožem rezati.
Ništa odmaraj dušu i tijelo sutra je novi dan.
Znam ova je godina katastrofa meni se posušila velika jabuka kesten iza kuće a cvjetnjak koma cura je poludila kad je vidjela no eto sad sam bio dva dana gore neke poslove završavao oko prozora i vrata i nekako mi se ćini kako pomalo sve dolazi k sebi, jutros u 5 sati bilo je samo 7 stupnjeva i magla za nožem rezati.
Ke?
Da. Akumulator je uredu. On vergla ali ne pali. I da može neka prepuruka za kleme? Uglavnom jeftine, ali da mi pašu na žice jer imam dvije + i jednu masu. Evo slike sadašnjih klema.
Pomagajte
To što curi vjerovatno loš diftung, ili semerinzi probijeni i čak i ležajevi pa bolje da autom odpeljaš kod majstora tj u servis pa nek srede.
Pomagajte
Jel to curi ispod poklopca glave, vjerojatno dihtung to ne bi trebalo imati veze s paljenjem to je vjerojatno nekaj drugo.
Kleme skini počisti brusnim papirom i na akumulatoru podmaži s lis2 masti( ona žuta ) pritegni i trebalo bi biti ok što se toga tiče.
Na puno auta slini dihtung polopca možda je pregrijan tako dihtunzi odlaze i počinju sliniti.
Tako je sutra neradim, mladi je nedjelja tak da ču sutra odmarat. A Ponedjeljak odradim i to je to...
Lani je bio odličan urod čak i bio 100%. Mislim da znam zašto je suša. Vjerovatno u ožuljku u Japanu pogodio potres i tsunami pa je moguće zemljin os poremetio i pomak os od potresa. Neki kažu da imaju veze.
Vecer narode, valjda stignem otrcai za 15 minuta u ponedjeljak po osobni dnevnik u papirnicu iz skole :)
Pomagajte
Jel to curi ispod poklopca glave, vjerojatno dihtung to ne bi trebalo imati veze s paljenjem to je vjerojatno nekaj drugo.
Kleme skini počisti brusnim papirom i na akumulatoru podmaži s lis2 masti( ona žuta ) pritegni i trebalo bi biti ok što se toga tiče.
Na puno auta slini dihtung polopca možda je pregrijan tako dihtunzi odlaze i počinju sliniti.
Ma kleme su za bacit, tolko su korodirale da nema više šarafa, više izgleda ko kost...
Promjeni šarafe
Promjeni šarafe
promjeni kleme, svaka je par kuna
OPEN
Evo mi se skinula SW Saga, pa sad iden gledat ab ovo, nije puno, ima 26GB... A nikad nisam pogledao sve filmove, samo nekih se isječaka sjećam...
Evo mi se skinula SW Saga, pa sad iden gledat ab ovo, nije puno, ima 26GB... A nikad nisam pogledao sve filmove, samo nekih se isječaka sjećam...
i ja sam počeo skidati, ali brzina baš i nije najbolja, no... pričekati ću, skidan u Bluray kvaliteti, ali 720p.. fullHD mi se baš i neda čekati
Dobro jutro želim Vam Ja!!!!! Kako ste? Šef gleda filmeke. 
Ljudi, koje boje da kupim led trake za unutrasnjost kompa ak cu komp farbat u bijelo. zeleno,plavo ili crveno? sta je po vama najljepse
Ja bi plavo, ako ne to, onda zeleno.
Dan narode, bit se sutra gadno, nadam se da cu stici kupit osobni dnevnik za zastiu na radu pod velikim odmorom :D
Sto vi? Kako ste? Jeste se naspavali, jos spavate :D?
i ja sam počeo skidati, ali brzina baš i nije najbolja, no... pričekati ću, skidan u Bluray kvaliteti, ali 720p.. fullHD mi se baš i neda čekati
Meni se skinulo dosta brzo, skidao s TorrentSnatch, sa nekog seedboxa. Samo ne znam koja je kvaliteta, ali meni je super. :)
Samo malo, sad tek vidim...
Menisu filmovi u tom paketu poredani kronološki (kako priča ide), a ne kako su snimani... Da li da ih pogledam onda kronološki po priči ili kronolški po tome kako su snimani?
Samo malo, sad tek vidim...
Menisu filmovi u tom paketu poredani kronološki (kako priča ide), a ne kako su snimani... Da li da ih pogledam onda kronološki po priči ili kronolški po tome kako su snimani?
Kako su snimani. Jer tak dobiješ doživljaj od najboljih prema najlošijim filmovima.