Evo dečki, pokupio maloprije laptop, sad instaliravam potrebne programe... :)
(i deinstaliravam bloatware)
Znači može se podignuti na Overseas! 
Evo dečki, pokupio maloprije laptop, sad instaliravam potrebne programe... :)
(i deinstaliravam bloatware)
Znači može se podignuti na Overseas! 
večer svima :)
ima tko viška ddr2 za laptop?
Upravo pobrao žutka, zbog teme koja je pobrisana...
Pirat-u je očigledno dosadno
večer svima :)
ima tko viška ddr2 za laptop?
Da, 2 x 1gb.
BTW. Pozdrav.
Daj ti neke slike stavi znaš već čega. 
Da, 2 x 1gb.
a ja trebam 1x2gb :(
a ja trebam 1x2gb :(
Uguraš dvije i na miru si. 
Daj ti neke slike stavi znaš već čega. 
A što da stavim kad nemam sad ništa 
Prodao proc matičnu i rame, da bih platio faks, kroz 2 tjedna trebao bi nabaviti am3+ ploču, neki am3 athlon x2, i čekam prev polovne bullye 
Osim toga, izgleda da ću morati prodati i ovaj zadnji ssd od 30gb, ako je netko zainteresiran nek javi :-)
I da, ako netko ima nekoga u sloveniji i da tamo ide često, nek mi se javi u pp :-D
Inaće šta se radi, vidim slabo se spam-a u zadnje vrijeme...
ne žele u jedan slot zajedno :)
Prodao proc matičnu i rame, da bih platio faks, kroz 2 tjedna trebao bi nabaviti am3+ ploču, neki am3 athlon x2, i čekam prev polovne bullye 
Osim toga, izgleda da ću morati prodati i ovaj zadnji ssd od 30gb, ako je netko zainteresiran nek javi :-)
I da, ako netko ima nekoga u sloveniji i da tamo ide često, nek mi se javi u pp :-D
Daj neke dučane u SLO za vodena, nije problem otici...
Nema, postoji EK waterblocks ali više ne šalju poštom.
A u tome i je problem ekwb je jedini, a oni više nemaju dućan, već samo dostavu...
A kad mi ovi naši puknu carinu tri dana ču u nesvjesti ležati :-D
Kad bi se našao netko sa slo adresom...
Srediti ću si carinu, samo dajte linkove. 
http://www.ekwaterblocks.com/shop/accessories/tubing/tube-masterkleer-13-10mm-uv-black.html
Evo ti prvi link od dućana, a mene zanima što mislite o ovoj cijevi? imam UV zelenu, prozirnu, i izgleda mi prekičavo...
Pa odreži višak. Bilo je tu po forumu mahera koji su tako grafičke ubacivali.
ili da zalemim jednu za drugu xD
http://www.ekwaterblocks.com/shop/accessories/tubing/tube-masterkleer-13-10mm-uv-black.html
Evo ti prvi link od dućana, a mene zanima što mislite o ovoj cijevi? imam UV zelenu, prozirnu, i izgleda mi prekičavo...
Znači samo jedan dučan? Strava, kolko bi me sve koštalo sa skupljim/kvalitetnijim stvarima?
Monopol, daj dođi na skype opet, nešto sam ti složio 
Ma svugdje ih je bilo :D
BTW zna netko di ima kupit onaj PCI-e x16 kabel? Znači kabel spojim u PCI-e x16 port,a grafičku u taj kabel?
BTW zna netko di ima kupit onaj PCI-e x16 kabel? Znači kabel spojim u PCI-e x16 port,a grafičku u taj kabel?
ebay
Večer svima.
Mene zanima mogu li kako headset (od mobitela, slušalice s mikrofonom) spojit na PC i korist mikrofon? Postoji li neki splitter?
što ste zamrli?
Čekamo transfer u nespavalice...
Večer svima.....
Vidi vraga dođoh na:
FAJRUNT!!!
LOCK!
LOCK
Otvoreno.