Da, bere se do 16 ili 17h. Koliko stignem...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
The boy that you loved is the man that you fear the boy that you loved is the master that you fear
posvećeno
The boy that you loved is the man that you fear the boy that you loved is the master that you fear
posvećeno
nigga 'u gay? 
posvećeno
nigga 'u gay? 
Covik slusa Marilyn Mansona.
stoncin je moj čovjek. sluša metal.
stoncin je moj čovjek. sluša metal.
Svatko slusa sta voli,sta je i normalno.
Uspio sam, samo kontrola i uspio sam suzdržati bijes :)
mmmmmmmmmmmmmm
Dan narode, jos samo matemaika ostala za napisati, taman 10 minuta, onda rucak i polako priprema za skolu.
Jeste vi zivi? Kako bolesnici?
Pošto sam nepotrebno otvorio temu i trolam, molim crveni karton ili čak crni ( protjerivanje ) zato što sam glup i not cool.
Posal gotov,slobodan cili dan.
Argh!
Laptop ipak danas neće doći... 
Zato jer danas ne voze do mene... Pošiljka je stigla jutros u distributivni centar, ali tek sutra do mene.
Osim ako se sam ne zaletim po to (je li to moguće; Overseas)?
Eh da mi je jedna kuna za svaku privatnu poruku gdje me netko pita zašto sam mu dao TD.... A nikad me nitko nije pitao čemu TU??
može mišljenje?
http://www.bug.hr/forum/topic/slaganje-pc-konfiguracija/misljenje-o-konfi-prijatelja/117393.aspx
...jutro...
Nešto si danas uranio 
Baš malo gledam di bi ti lupio par puta hvala, ali vidim da je tvoja ruta birtija > slušaona > birtija 
Bome, svaka čast ako će samo za kućište davati 4500 kn... 
Bok svim birtašima valjda nema puno pijanaca u Bircu,
evo zakaj se jadni Hamilton u zadnja vrjeme malo izgubil u Formuli1 kak ima pokraj sebe ovakvu Dudaru tak je kak je fučkaj ga.

Bok svim birtašima valjda nema puno pijanaca u Bircu,
evo zakaj se jadni Hamilton u zadnja vrjeme malo izgubil u Formuli1 kak ima pokraj sebe ovakvu Dudaru tak je kak je fučkaj ga.

A nema baš puno, neki su u školi, neki rade, neki beru grožđa, kukuruza jer svi spremaju prije zime, a žene s vrta spremaju zimnicu. Eto ja se vratio s berbe.
Eh da mi je jedna kuna za svaku privatnu poruku gdje me netko pita zašto sam mu dao TD.... A nikad me nitko nije pitao čemu TU??
Niko ne daje gluplje TD-ove od tebe,ja se ne obazirem na njih vise.
Niko ne daje gluplje TD-ove od tebe,ja se ne obazirem na njih vise.
istina
Evo dečki, pokupio maloprije laptop, sad instaliravam potrebne programe... :)
(i deinstaliravam bloatware)
I kakav je laptopic?
Kojeg si na kraju kupija?
I kakav je laptopic?
Ma sranje... 
Kojeg si na kraju kupija?

ma zaboravi hvala, dovoljno je obično pivo...