Jel se tu neko kuži u SSD- ove?
gdje je problem??
Moram kupiti neki za 800-900 kn za svoju sata II matičnu znači 285/275 a ne znam koji.
Gledao sam->
http://www.corsair.com/ssd/force-series/cssd-f60gb2-brkt.html
Jel se tu neko kuži u SSD- ove?
gdje je problem??
Moram kupiti neki za 800-900 kn za svoju sata II matičnu znači 285/275 a ne znam koji.
Gledao sam->
Gledao sam->
e tu ti nemogu pomoć, ne pratim cijene i ponudu
mislio sam da imaš neki problem
možeš ga zamijenit procesorom kojeg ti ploča podržava, ali to je većinom neisplativo
pa ako je integrirana naravno da se nemože tu ništa mjenjat
Zna netko koliko ej karta za hrvatska izrael
?
koliko vidim može umjesto njega samo V160 koji je za 100 MHz bržiji...dakle potpuno neisplativo
Preporučujem ti ovaj, barem ako kupuješ u Hrvatskoj.
Nešto sam čitao na forumu, koja serija ima neke probleme 2 ili 3 ili 2 i 3 ?
ma sad ću ja pogledat u kristalnu kuglu, vidjet koji ti laptop imaš i onda ću ti reć dal može
Ljudi, jel itko ima iskustva sa ovim prodavacem? http://www.njuskalo.hr/motorola-mobiteli/motorola-defy-nekoristena-samo-1700kn-oglas-3421047
ocito ne, btw jel to ti kupujes Defy ?
ako da, preporucujem ti Omniau 7...definitivno najbolji telefon do 3000 kn...
Ah, ja i dalje muku mućim sa pumpom za vodeno
Ima tko kakvu izvedivu ideju :-D
Prijatelj mi ima problema s malware virusima... Usao je u daily mail novine, kad mu izbaci ulr malware blocked, i čim upali modem odmah se puni tim malwarima i nesto svchost.exe.Prije toga mu se upalio windows defender. Koristi najnoviji avast antivirus. Ima li lijeka? Pomagajte ako mozete i znate
traži po forumima dal se može stavit, al mislim da neće ić
Dobra večer svima....
Imaš samo teorije od jučer. Jesi pokušao na eBayu?
Dobra večer svima....
Imaš samo teorije od jučer. Jesi pokušao na eBayu?
Da, ali od teorije nemam ništa.
jedino mi je jakov pokušao praktično pomoći, ponudio mi svoju :-D ali nisu na iste debljine cijevi, pa opet moram spajati, pa uređivati i tako u nedogled
Ebay, zvuči zanimljivo, ali nikako da nađem nekoga da mi to pošalje EMS dostavom, neda mi ga se čekati 20dana da dođe...
jedino mi je jakov pokušao praktično pomoći, ponudio mi svoju :-D ali nisu na iste debljine cijevi, pa opet moram spajati, pa uređivati i tako u nedogled
Ebay, zvuči zanimljivo, ali nikako da nađem nekoga da mi to pošalje EMS dostavom, neda mi ga se čekati 20dana da dođe...
Koju debljinu cijevi imaš kod njega? Možda se nešto da napraviti s adapterima.
ide na taj socket
ali to ne znači da ide na tu matičnu i da ga taj bios podržava
Pa vjerovatno može, kod mene je cijev 1/2 dakle unutarnji promjer 13mm, a kod njega 3/8 dakle neš manje od 10mm.
Može se nekako to napraviti, samo ako je pumpa predviđena za takve tanje cijevi, hoće ona moći gurati kroz deblje?
Pa vjerovatno može, kod mene je cijev 1/2 dakle unutarnji promjer 13mm, a kod njega 3/8 dakle neš manje od 10mm.
Može se nekako to napraviti, samo ako je pumpa predviđena za takve tanje cijevi, hoće ona moći gurati kroz deblje?
Pumpa može podržati bilo koju cijev.
Ponavljam opet, samo se strpi tjedan i pol da ti dođu uvodnice i dolara i pol s ebaya, ionako do tada nećeš napraviti ništa pametno, vjeruj mi.
Ok, znam što misliš pa ću ti sad nacrtati što mislim da bi bio problem, a ti mi reci da krivo razmišljam :-(
Edit: dakle ja razmišljam da ta pumpa neće raditi potisak na cijelu cijev, dakle na slici sam to prikazao ovako:
Pumpa će gurati širinu za koju je ona napravljena, to jest za koju ima prvi nastavak, a ovaj okolo ovaj dio za koji je šira gumena cijeva, neće imati pritiska i stvarat će se mjehurići ili tako nešto.
Napravio sam to ovako, malo (više) amatersku skicu, na kojoj sam označio dijelove koji su mi malo sumnjivi. Dakle zanima me dali će potisak iz pumpe, ići samo kuda pokazuju ove tamno plave crte, ili će ići kroz cijelu cijev?
Mislim hoće li ove dijeovi cijevi označeni crvenim točkicama, biti pod manjim pritiskom zraka nego costatak cijevi.
Jel govorim što smisleno?
Večer svima!
Da vas pitam, primjeti li ko od vas razliku između wlan-ap i wlan_ap? i Gdje je?
glupo pitanje al suvislo vjerujte
Ok, znam što misliš pa ću ti sad nacrtati što mislim da bi bio problem, a ti mi reci da krivo razmišljam :-(
Opali
Pumpa može podržati bilo koju cijev.
Ponavljam opet, samo se strpi tjedan i pol da ti dođu uvodnice i dolara i pol s ebaya, ionako do tada nećeš napraviti ništa pametno, vjeruj mi.
Nije problem u pumpi. Ako želiš brzu improvizaciju onda odi u dućan s opremom za instlacije grijanja i hlađenja (Termocommerce, Petrokov, Feroterm....), i traži plastičnu redukciju (za crijeva) s 1/2" na 3/8", paše i holenderska. Problem je što naši dućani baš i nemaju sve.