hvala, budem kupio ove pasivne x)
ju moram i po mišonju g700, po front panel fan regulator i pastu pa budem svašta nešto radio x)
a budem i kupio 3 40 mm venta, pa našarafio na north bridge i na rame ~o~ \o/ ~o~
hvala, budem kupio ove pasivne x)
ju moram i po mišonju g700, po front panel fan regulator i pastu pa budem svašta nešto radio x)
a budem i kupio 3 40 mm venta, pa našarafio na north bridge i na rame ~o~ \o/ ~o~
Da li itko zna koliko je vremena potrebno čekati da novac sjedne na tekući račun nakon uplate?
THX
Da li itko zna koliko je vremena potrebno čekati da novac sjedne na tekući račun nakon uplate?
THX
trenutačno, dobiješ potvrdu u banci da je uplaćeno
OK THX još jedanput
Jel moguće stavit neku šifru na komp ako ja npr. ne koristim komp 5 minuta, da ga se ne može koristit osim ako se šifra upiše?
Jel moguće stavit neku šifru na komp ako ja npr. ne koristim komp 5 minuta, da ga se ne može koristit osim ako se šifra upiše?
Mislin da je moguće, samo treba namjestiti da komp ide u stand by (log out) nakon 5 minuta, i onda se ti trebaš ponovo ulogirat na svoj acc.
idi tamo gdje se mjenja screensaver i stavi kvačicu pod On resume display logon screen
idi tamo gdje se mjenja screensaver i stavi kvačicu pod On resume display logon screen
thx :D
sad da vidim ko će mi opet po kompu neš prćkat
sad da vidim ko će mi opet po kompu neš prćkat
Zašto ne staviš pass pri loginu? Jednom nečaku ja sve instaliro svježe win7 i radila sve super. Jedan dan mene zove kaže nemre winse dignut. Ja dođem i palim ja vidim winse ne diže i odem u Bios i vidim postavke sve promjenilo koda neko čeprko po njemu. A ja upitam jel ko diro komp, nečak kaže njegovi priijatelji. Ja rekoh ok, ja sve vratim postavke u Bios kakvi trebao bit i stavio pass na Bios i pri loginu isto stavio. Samo ja mogu na BIOS jer ja samo ja znam a nečakov pass stavio pri logini win 7. I gle čuda njegovi prijatelji nemre niš uč niti čeprkat a nečak se smije kako prijatelji pokušavaju. Ha ha ha
jel ko naručivao s ove stranice? jel naručio bi par stvari pa me zanima
edit:http://www.eastbay.com zaboravio stranicu -.-
Dečki jel ko zna koji windows messenger (MSN) da radi savršeno na Vistu ultimate?
bokić miceki, kaj delateee?
bokić miceki, kaj delateee?
Ev ja tražim msn za vistu jel znaš koji da rade?
Dečki jel ko zna koji windows messenger (MSN) da radi savršeno na Vistu ultimate?
...windows messenger pa da radi savršeno, svašta...
Meni je radia Windows Live Messenger 8.5, ako ne uspiješ pronać ono što ti odgovara instaliraj digsby on ti isto može MSN prijatelje, samo se ulogiraš preko MSNa, a u njemu imaš i facebook chat.
10Q...sva sreća da sam se opet ulogirao, ostao bi žedan...
Meni je radia Windows Live Messenger 8.5, ako ne uspiješ pronać ono što ti odgovara instaliraj digsby on ti isto može MSN prijatelje, samo se ulogiraš preko MSNa, a u njemu imaš i facebook chat.
@sirka hvala ti. Javim kasnije jer skidam i instaliram :)
Ljudi, jel itko ima iskustva sa ovim prodavacem? http://www.njuskalo.hr/motorola-mobiteli/motorola-defy-nekoristena-samo-1700kn-oglas-3421047
Evo danas mi je stigao Samsung Galaxy S ,ova stara Nokia E63 ide na prodaju,moram odma proslavit uz pivicu,dvije,tri :)
Nemoj glavom u bijeli zid, ko će to oprat...
ne spamate?
ne spamate?
Vajda nastupila kriza ili je vlada nestašice konobarice.
same shit
proc se može ako nije atom, ovo ne kužim što želiš pitat
Jel se tu neko kuži u SSD- ove?
Jel se tu neko kuži u SSD- ove?
gdje je problem??