ja sad gledam, pa jel moguće da je tako pala cijena hdd-ovima da je 2 TB oko 600kn
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ja sad gledam, pa jel moguće da je tako pala cijena hdd-ovima da je 2 TB oko 600kn
Di to? baš sam mislio kupit si novi?
pa toliko je bio i prije 2 mjeseca (pretpostavljam da geldas caviar green)?
da da pala je cijena, mislim si i ja koji uzet pa nek se nadje
pa toliko je bio i prije 2 mjeseca (pretpostavljam da geldas caviar green)?
da da pala je cijena, mislim si i ja koji uzet pa nek se nadje
pff, sjećam se prošle godine kad sam svoj od 500 gb uzimo bio je 500 kn:) a sad 2 TB 600 kn, kako cijene padaju:)
http://goo.gl/5gw0H
a i ostali, ima oko 670kn isto 2TB svašta...
Pa neznam, mozda ako imas win 7 pa zbog tema bi ti ubrzalo, i tih grafičkih efekta u winsima, ali ne baš puno, ako ti ne treba rađe si za te pare kupi SSD i to će ti sigurno ubrzat radnje na kompu:)
Da i njima pada cijena pomalo, čekam da im se još malo spusti pa kupujem:)Čuo sam da se dobije na brzini jako puno.
Dobro jutro! Evo me svježe instaliranog win 7. A jučer doslovno papao mb na netu. I morao sve reinstalirat i ovaj put s antivirus stavio. A zanimljivo da nisam stavio antivirus i rdila ok sve dok jučer naglo povečao potrošnje mb na netu, malware ga otkrio zločudni web search adware bez mog znanja instalio u svom kompu. I ja rekoh e nečeš više i udrim čisto instalacije win7. I sad net ne troši puno i to sve zasad u normalu.
No, kako ste mi?
Hehehe pogledajte Moj PC:PPP
Dobro jutro! Evo me svježe instaliranog win 7. A jučer doslovno papao mb na netu. I morao sve reinstalirat i ovaj put s antivirus stavio. A zanimljivo da nisam stavio antivirus i rdila ok sve dok jučer naglo povečao potrošnje mb na netu, malware ga otkrio zločudni web search adware bez mog znanja instalio u svom kompu. I ja rekoh e nečeš više i udrim čisto instalacije win7. I sad net ne troši puno i to sve zasad u normalu.
No, kako ste mi?
ufff, jedva sam nešto razumio :))
Uspješno sam složio onaj komp i zasad radi:)) Zasad se osjećam bolesno:) ali okej je:)
Pozdrav svima, nisam dugo bio ovdje....
ufff, jedva sam nešto razumio :))
Uspješno sam složio onaj komp i zasad radi:)) Zasad se osjećam bolesno:) ali okej je:)
Mb jer megabit od koji ima na stick od Vipneta i vide se kad se broji neta. I kad izađem iz firefoxa a net broji i broj i skužio da niš ne skida al malware ga otkrio jedan pr ogram radi u pozadini i to potajno. A ja rušio i stavio svježi. Ev sad ok. :)
Pozdrav svima, nisam dugo bio ovdje....
Ranko pozdrav!
Pozdrav Rankec:) Puno troši taj stick od vipa, al sad imaju ono nesto, 10 kn neograniceno cjeli dan. To nije loša ideja,ako negdje putuješ pogotovo:)
Pozdrav Rankec:) Puno troši taj stick od vipa, al sad imaju ono nesto, 10 kn neograniceno cjeli dan. To nije loša ideja,ako negdje putuješ pogotovo:)
Znam al ja sam na pretplati... Može se podesit da manje troši... Jedino samo prebacit na nižu opcijsku signal mreže kao što je GPRS/EDGE i UMTS/HSDPA. A dnevna ni nepaše pošto je kod mene signal je EDGe pa se nemože brzo surfat ali je dovoljno za forum i mail...
Znam al ja sam na pretplati... Može se podesit da manje troši... Jedino samo prebacit na nižu opcijsku signal mreže kao što je GPRS/EDGE i UMTS/HSDPA. A dnevna ni nepaše pošto je kod mene signal je EDGe pa se nemože brzo surfat ali je dovoljno za forum i mail...
Pa šta ti ne dođe jeftinije da si uzmeš od t-coma internet obični?
Pa šta ti ne dođe jeftinije da si uzmeš od t-coma internet obični?
Pod ugovoram sam a vrijede do ožuljka iduće godine pa će neš pogledatdi bolje. A i imam usb stick od t-mobile na bonove ali je super signal kojim se dosta hvata jak signal.
Razlika ima
Vip Edge 5 crte a Hsdpa nemre hvatat, dok T-mobile Edge 5 crte a hdspa 3 crte signala. Kao što rekoh razlika o jačini signala.
Jutro:)
Mislim da ako koristis Photoshop da bi. Jer ti novi photoshopi iskoristavaju GPU za neke djidje midje.
Mislim da ako koristis Photoshop da bi. Jer ti novi photoshopi iskoristavaju GPU za neke djidje midje.
Mislim da samo one GPU koje imaju CUDA i onu AMD-ovu glupost APP
Jutro svima.
Jutro:)
Koristim PS ali ne za 3D pa mislim da je onda za to ok i ova integrirka... Vidjet ćemo što vrijeme nosi... Hehehe