Dobar dan! Evo me natrag. Kako ste i jeste bili dobri?
Pozdrav zoharbizo 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Puno visim tu Penryn.
Meni je uskoro 1000-ta poruka u ova 3 tjedna.
Meni je uskoro 1000-ta poruka u ova 3 tjedna.
Ti si ko ja,ja 4 miseca tu a imam 4004 posta sada.
Na toj stranici ima odličnih wallpapera.
Lijep pozdrav tebi! Barem si blizu mora. Cool 
Ti si ko ja,ja 4 miseca tu a imam 4004 posta sada.
Još malo stigneš do mene. 
:D
Lijep pozdrav! 
Bok svim birtašima kaj ti to slaviš, 4000 poruka nalupanih u tak kratko vrjeme jel sramota fuckaj ga ali nek evo ti malo pa se počasti.

Ma nije sramota, samo se lijeoše da nekog časti... 
Iz prve ruke, INFO je smece. Pored svih gluposti, ljudi jos uvijek daju testove grafickih kartica bez ikakvih chart-ova s FPS-om ili potrosnjom.
Probaj VIDI.
Ima li netko link za aktivaciju onog relativno novog sistema inbox=chat, prijatelj trazi jer on nije dobio, a ja nemam?
jao nakon ohooho godina instalira stronghold
more wood needed my lord
predobro :)
LOCK!
Ajmo u Nespavalice!
Dobro jutro društvo 
Sinoć sam došao sa mora i bilo je fenomenalno. Odavno se ovako nisam iskupao kao za ova četiti dana.
Definitivno opet ponavljam preko vikenda 
jutro, malo ranije ustajanje danas, jbg ima se nekog posla, uživajte
morgen svima
Dobro jutro,kako ste.Ja sam malo prespavao moje uobičajeno vrijeme ustajanja :)
Jučer u Zadar otišao, da ću kupit VGA kabel u Technomaxu, kad ono puf! Nema ništa unutra, samo neki papiri i reklame...
Ali sad je doli i TechnoMarket, čine mi se super, imaju neki gamerski PC upaljen, 2x PS3 (GT5 i Killzone)
Vas ostavljam da uživate, ja odo s poslom :)
P.S. Sutra idem u Split, na upise
Može li netko baciti pogled ovdje?
Jučer u Zadar otišao, da ću kupit VGA kabel u Technomaxu, kad ono puf! Nema ništa unutra, samo neki papiri i reklame...
Ali sad je doli i TechnoMarket, čine mi se super, imaju neki gamerski PC upaljen, 2x PS3 (GT5 i Killzone)
Vas ostavljam da uživate, ja odo s poslom :)
P.S. Sutra idem u Split, na upise
I u Splitu je zatvoren Technomax.Da nije propao?
btw ja od danas pišem postove (do daljnjeg) bez zezancije....neki put mi je dosadno pa pišem bezveze hhahah
@Mind - Dedaa ti je sve rekao. Downloackaj proc i trebalo bi biti u redu.
Jutro svima, kako je?
btw ja od danas pišem postove (do daljnjeg) bez zezancije....neki put mi je dosadno pa pišem bezveze hhahah
I meni se čini. Bila je jedna tema o stečaju, evo je Technomax na korak do stečaja
I meni se čini. Bila je jedna tema o stečaju, evo je Technomax na korak do stečaja
ne da ti se čini neg je u west gateu bio papir na kojem je pisalo da "sve technomax poslovnice više neće biti otvarane zbog ekonomskih razloga, uprava renoproma d.o.o"
Nije ni INFO loš, ovaj aktuelni dvobroj pogotovo. Ako imaš love ti kupi pa sam provjeri da li ti tekstovi u časopisima odgovaraju ili ne.
Nije ni INFO loš, ovaj aktuelni dvobroj pogotovo. Ako imaš love ti kupi pa sam provjeri da li ti tekstovi u časopisima odgovaraju ili ne.
baš bum vidil...sam ne znam di ga ima za kupit u zg
al web stranica je super : info.ba

SVE