Ne možeš ga tajno isključiti. Jedino što možeš je ono što je mind rekao, hide i to je to. Kad se ponovno loginaš opet će se upaliti.
Ovi s fb to objašnjavaju njihovom namjerom da, citiram "potaknu korisnike da još više komuniciraju s prijateljima". :@
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jutro svima. 
morgen
kiša te probudila? 
Ma koja kiša čovječe, kod mene vrijeme savršeno.
O kojem sidebaru pričate?
O onoj gluposti za chat na fejsu.
naj(gore)bolje je kaj ne vidis jel netko offline ili online
a mozes mu slat poruke u oba slucaja
To i mene zajj... ma i ovaj facebook...dođe mi da se prijavim i da mi izbrišu profil pa cu sad samo na google plus..i je nekako normalniji
Kako je lijepo kad se nema fejsbuk:)
Istina, istina. Ali ono, old fashion way - ukljuci se, pokaže ti se tko je online, pa se izgasi. :P
onda si normalna osoba 
Ovo?
Dap.
Pa samo kliknit na čavrljanje, chat i spusti se doli, ne možeš ni primjetit da je tu.
Živa istina. Jedno vrijeme sam čak i bila izgasila tu glupost, i mogu reci da mi nije uopce falilo. Ne znam koji mi je bio vrag opet ga aktivirati. Valjda dosada i manjak volje da se bavim necim drugim, po mogućnosti korisnim za mene. budala. -.-'
Odo ja na more, ivo, elena uživajte 
Ja osobno ne vidim svrhu fejsbuka. Slike mogu podijelit mailom ili kad se nađem sa prijateljima. Skypom se čujem i vidim s rodbinom u inozemstvu.
Za frendove imam mobitel i fino se dogovorimo i odemo na cugu i popričamo.
Hebeš osobu koja nemože u mjesec dana odvojit koji minut za osobe do kojih mu je stalo.
Meni je more udaljeno cca. 50 metara:)
Živa istina. Jedno vrijeme sam čak i bila izgasila tu glupost, i mogu reci da mi nije uopce falilo. Ne znam koji mi je bio vrag opet ga aktivirati. Valjda dosada i manjak volje da se bavim necim drugim, po mogućnosti korisnim za mene. budala. -.-'
Vi ste, Elena?
Vi ste, Elena?
lol da
Taman sam to danas raspravljala s nekim. Više manje danas nitko nema vremena ni za koga. Ljudi prije koriste fejs, msn ili što već da pričaju s nekim umjesto da dignu guzicu i odu se naći s osobom u 4 oka (ako je u relativnoj blizini ). Niti se šalju pisma, niti čestitke, za rođendane se isto šalju poruke. Užas što je ovo došlo. :S
Pa...i nema svrhe. Osim da ti prikuje glavu uz ekran i time nekome zgrče lovu. Pa zašto ga onda imam? Ima ga milijun budala oko mene s kojima trebam tu i tamo stupiti u kontakt ,a ne mogu nego tako jer ih samo to interesira. Ali dobro....
Ante uživaj, i ja ću skoro :)
Drago mi je.
stay tuned
Na toj stranici ima odličnih wallpapera.
Meni osobno najdraza takva stranica :)
http://www.bug.hr/forum/topic/vijesti-by-forumasi/yrno-stranica-vremenskom-prognozom-po-satu/61730.aspx
jos samo dva "hvala" klika do 100
evo ti 100ti :)
http://www.bug.hr/forum/topic/vijesti-by-forumasi/yrno-stranica-vremenskom-prognozom-po-satu/61730.aspx
HA! Stisnuo sam ti i ja da ti s*ebem koncepciju. Sad je 101! :)
HA! Stisnuo sam ti i ja da ti s*ebem koncepciju. Sad je 101! :)
rofll hvala hahahha