Dobro jutro, ma evo probudio se, pogledam kroz prozor, sunce sja, a kisa pada, rekoh sam sebi WTF?!?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Dobro jutro, ma evo probudio se, pogledam kroz prozor, sunce sja, a kisa pada, rekoh sam sebi WTF?!?
Zar stvarno kiša pada?...SRETNIČE 

U splitu blagih 28C.. Sutra bi mogla kišica i kod nas
dobar dan faperi, nek mi netko pošalje malo te kiše
Evo ovdje u Rijeci pada ali je sparno za poludit.
Dan svima!
To mene pitaš? Ako jesi, odgovor je potvrdan.
F**k kako sam znao da ce kisa ako ja odem s bajkom na posa :S
Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Ma ništa posebno, nas 10ak se našli i tako...
Neka mi netko samo brzinski kaze kako se iskljuci Facebook sidebar.
Stisni onu tipku za postavke, i tamo odaberi hide sidebar.
Ima tamo ko mali komin za peć :D
Jutro svima. 
Jutro svima. 
morgen
kiša te probudila? 
Jutro svima. 
morgen
kiša te probudila? 
Svima kiša samo meni nije...more li mi neko poslat poštom malo kapi...ta nemislim na ovu sparinu....grrrrrrr
Jutro :)
bome ja što više spavam sve sam umornija..... -.-' teške duše ću početi prakticirati onu što moja baba kaže - "spavaj 8 sati to ti je dobro".....
Jutro :)
bome ja što više spavam sve sam umornija..... -.-' teške duše ću početi prakticirati onu što moja baba kaže - "spavaj 8 sati to ti je dobro".....
Živa istina, 6-8 sati je taman za bit dobro cili dan, naspavan.
Pozdrav...
Šta se radi?
Pozdrav...
Šta se radi?
evo neki čekaju da im drugi serviraju objed i da se oni samo premjeste iz jednog sjedećeg položaja u drugi [ + koji dolazi i hrana :P ]
Stisni onu tipku za postavke, i tamo odaberi hide sidebar.
Ali vrati se...
Ima tamo ko mali komin za peć :D
Baš smo i mi planirali kroz ovaj tjedan tamo, frend položia za kaić pa nas voza svugdi.
EDIT: Još 12 dana do moje prve godine na BUGu, već sad pripremam kolekciju za čašćenje u Bircu.
Baš smo i mi planirali kroz ovaj tjedan tamo, frend položia za kaić pa nas voza svugdi.
EDIT: Još 12 dana do moje prve godine na BUGu, već sad pripremam kolekciju za čašćenje u Bircu.
Lipo je, čak ti i ne treba brod, može se doplivat od emezete za 10 minuta. Jedini problem su stvari, mobiteli i to.. pa je zbog toga brod zgodan. Inače se snađeš, zavežeš u kesu i tako.
E ekipa koliko se placa nameta ako se narucuje sat izvana?
Mislio sam si neki gshock kupit a vidim da je vani jeftiniji nego kod nas pa me zanima sta se placa i kolik :)
Lipo je, čak ti i ne treba brod, može se doplivat od emezete za 10 minuta. Jedini problem su stvari, mobiteli i to.. pa je zbog toga brod zgodan. Inače se snađeš, zavežeš u kesu i tako.
Stavi mobitel i stvari u k0nd0m..npr ovako

Dan narode, mozda odem s frendovima na bazene kasnije, pa otplivati prvo par kilometara i onda zabava :)