Dobro jutro narode!
A glavna vijest je: Da sam se zaljubio u jednu djevojku sa foruma!
Jutro u 12...dobar si.
Koja je ta (ne)sretnica?
MusicWomen priznaj?
Nije ovoj mojoj ni do koljena... :P
Dobro jutro narode!
A glavna vijest je: Da sam se zaljubio u jednu djevojku sa foruma!
Jutro u 12...dobar si.
Koja je ta (ne)sretnica?
MusicWomen priznaj?
Music Woman je i meni ukrala srce.
Znamo kako ti je
Jutro u 12...dobar si.
Koja je ta (ne)sretnica?
MusicWomen priznaj?
Linkaj nam je.
Music Woman je i meni ukrala srce.
Znamo kako ti je
Jutro u 12...dobar si.
Koja je ta (ne)sretnica?
MusicWomen priznaj?
Linkaj nam je.
Ne, ona je samo moja!!! ^^
Šta mi daš ako pogodim njeno ime?
Ne, ona je samo moja!!! ^^
Ajde linkaj je, valjda ćemo se nešto dogovorit
Jeli giga girl?
@F1-IVo ti si modelator, tebi je lako kad imaš uvid na sve :)
Dal nije GigaGirl ? :D
Edit: Fail,nisam vidio da je vec nick54312 pitao
Sinoc je bia vanka, i mi u nekome klubu, a lik onako geekast cili, u majici na GTAIV. Hebeno genijalno xD
Sinoc je bia vanka, i mi u nekome klubu, a lik onako geekast cili, u majici na GTAIV. Hebeno genijalno xD
Ako je ona crna odna san toga lika viđa po splitu, jedanput kad smo malo popili tili smo ga izbit i uzet mu majicu, nasreću nismo. :D
Ako je ona crna odna san toga lika viđa po splitu, jedanput kad smo malo popili tili smo ga izbit i uzet mu majicu, nasreću nismo. :D
vjerojatno je... moran ti se pohvalit, zavrsija san u klubu bace xD JAA! xD a tribali na treš u ohare pa bila guzvetina, a ove 3 zenske s kojima san bia tile malo plesat prije nego se odemo malo okupat na bace, pa mora sa njima mislin nije mi tesko palo. ali je turistima tamo, svi ih pokusavaju uvatit, a ja lipo sve 3 oko sebe i svi gledaju koji k
vjerojatno je... moran ti se pohvalit, zavrsija san u klubu bace xD JAA! xD a tribali na treš u ohare pa bila guzvetina, a ove 3 zenske s kojima san bia tile malo plesat prije nego se odemo malo okupat na bace, pa mora sa njima mislin nije mi tesko palo. ali je turistima tamo, svi ih pokusavaju uvatit, a ja lipo sve 3 oko sebe i svi gledaju koji k
Mi smo u subotu dva puta upali, bija lik sa nama i provuka nas dva put, još upali spojeni totalno, tehnija topi.
Vagabundo 0 bodova naspram baća, šta se tiče o'hare triba san sinoć ić, al nisan :(.
Btw. Uvatit ženu u baćama posli ponoći je ništa, turistkinje se daju samo tako.
Mi smo u subotu dva puta upali, bija lik sa nama i provuka nas dva put, još upali spojeni totalno, tehnija topi.
Vagabundo 0 bodova naspram baća, šta se tiče o'hare triba san sinoć ić, al nisan :(.
Btw. Uvatit ženu u baćama posli ponoći je ništa, turistkinje se daju samo tako.
Ma mislin na to da ja roker/metalac iden tamo, neman pojma ni jednu pismu, za upad nije problematika nikakva po meni. Doduse ja san i punoljetan i tako.
O'hara je jedini klub priko lita di znan izac, radi toga jer je to alternativna scena, ali je sinoc bilo toliko ljudi da se nisi moga maknit i nisan tia davat 15 kn za to. Tribaju opet pocet gledat ko ulazi i mladjima zabranjivat upad. Prosle godine je radi toga bilo odlicno.
Hmmm... mislin da i nije bas jer su u klubu bili samo muski, vidia san mozda 10 zenskih. To vjerojatno ti mislis na vikende kad vi izlazite, a tamo pun k ludaca i slicnih shema, ja mislin da smo mi bili najmladi tamo, a svi 19 imamo. A neki lik jos tamo tia castit, jer je ka mislija da san uvatia 3 zenske, uglavnom sveopci var sinoc, ali nocno jutarnje kupanje u svitanje je bilo prevrh, more taman ladnije malo i tako
Ma mislin na to da ja roker/metalac iden tamo, neman pojma ni jednu pismu, za upad nije problematika nikakva po meni. Doduse ja san i punoljetan i tako.
O'hara je jedini klub priko lita di znan izac, radi toga jer je to alternativna scena, ali je sinoc bilo toliko ljudi da se nisi moga maknit i nisan tia davat 15 kn za to. Tribaju opet pocet gledat ko ulazi i mladjima zabranjivat upad. Prosle godine je radi toga bilo odlicno.
Hmmm... mislin da i nije bas jer su u klubu bili samo muski, vidia san mozda 10 zenskih. To vjerojatno ti mislis na vikende kad vi izlazite, a tamo pun k ludaca i slicnih shema, ja mislin da smo mi bili najmladi tamo, a svi 19 imamo. A neki lik jos tamo tia castit, jer je ka mislija da san uvatia 3 zenske, uglavnom sveopci var sinoc, ali nocno jutarnje kupanje u svitanje je bilo prevrh, more taman ladnije malo i tako
E a mi smo maljoljetni, zato je nama to postignuće, šta se tiče glazbe, kad san ja bija mlatija je techno, pa Rozgicu i ekipu iz Vagabunda i Tropica nisan ni čuja, bani suboton u baće, ima tona ženskih, sve 18,19.
Jesi bija na Dubiozi kad je bila u O'hare?
E a mi smo maljoljetni, zato je nama to postignuće, šta se tiče glazbe, kad san ja bija mlatija je techno, pa Rozgicu i ekipu iz Vagabunda i Tropica nisan ni čuja, bani suboton u baće, ima tona ženskih, sve 18,19.
Jesi bija na Dubiozi kad je bila u O'hare?
sinoc je samo bia rnb djir... zapantija san onu danza kuduro ili kako se zove i tako.. uglavnom samo stranci bili.
Nema te sanse da iden tamo i to, a zenske mi ne tribaju bome, vec san dosta u vezi ^^ a ova ekipica zenskih je od moje najbolje prijateljice, koju doslovno od rodenja znan, ka i ona mene, pa izademo ne treš zajedno, al eto ona je bila sa momkom, a ove 3 su bile same pa se usteka jer niko od mojih nije isa vanka ^^
nop... nije mi to napeto, a i preskupo za neki bend koji mi je bezveze. ja san tamo treš i ako je neki mladi neafirmirani rock metal bend (L'KOK, Kundjak Mezhye, Prevail...), mozda ribarska koji put uleti i tako.
Šta mi daš ako pogodim njeno ime?
Ovaj svoj disk i dobiješ pusu od nje uz moje ovlaštenje... :))
Lea?
Neznam dal ste vidjeli, ali naisao sam na ovo, neznam dali je istina, ali sokiran sam. Na Krku naden
Fake, ne kužim. našto misliš da je nađen na Krku?
EDIT: Sad mi jasno čim stavio slike. Neznam,nisam siguran da li je to istina.
Neznam dal ste vidjeli, ali naisao sam na ovo, neznam dali je istina, ali sokiran sam. Na Krku naden
Fake, ne kužim. našto misliš da je nađen na Krku?
Gledam malo po FB-u i naisao na to pa rekoh, podijelit to tu... Kazu, Omišalj.
Pogle sliku
Dobar dan.
Zamolil bih vas da mi objasnite kaj to znaci kada netko veli da sebe da je - emo ?
Uglavnom to cujem samo od djecurlije i to vele ko u stilu homoseksulaca kada vele da su gay.
Dobar dan.
Zamolil bih vas da mi objasnite kaj to znaci kada netko veli da sebe da je - emo ?
Uglavnom to cujem samo od djecurlije i to vele ko u stilu homoseksulaca kada vele da su gay.
To su ti obično preemotivna djeca koja se redovito oblače u crninu i imaju frizuru takvu da im jedna franzeta (šiška) ide preko jednog oka.
Po njihovim riječima se može zaključit da njih svi mrze, ne vole i slično, slični su gotičarima, samo šta su emo "bolesniji"
Nerijetko se režu žiletom i tako... Danas je to većinom uvreda kad kažeš nekome... osim među njima, njima je to kompliment.
Jesu je našli tako razrezanu ili živu nasukanu?
Bok decki...nisam sudjelovao u temi al sam se podosta puta dobro nasmijao xD
molio bih vas za jednu usluga, ima neko natjecanje da se dobije game server za cod4 i ja sam na 4. mjestu a 1,2 i 3 dobivaju server. Ja sam htio taj server za bug ekipu da dam posto ga vise nemamo
evo molim vas pomozite
od danas mozete opet kliknuti i pomoci meni i ostalim bug igracima coda...fali nam jos malo glasova, ali glasujte puno da se osiguramo. Hvala!!
To su ti obično preemotivna djeca koja se redovito oblače u crninu i imaju frizuru takvu da im jedna franzeta (šiška) ide preko jednog oka.
Po njihovim riječima se može zaključit da njih svi mrze, ne vole i slično, slični su gotičarima, samo šta su emo "bolesniji"
Nerijetko se režu žiletom i tako... Danas je to većinom uvreda kad kažeš nekome... osim među njima, njima je to kompliment.
Aha, jos jedna nuspojava bolesnog drustva...
Ljudi 3. smo imamo server, sad treba podebljat tu trojku.
http://www.iskra-design.info/refferal/ref.php?id=10320
u akciju
Uff ovaj 2. na listi raste proporcionalno s nama.
Ljudi 3. smo imamo server, sad treba podebljat tu trojku.
http://www.iskra-design.info/refferal/ref.php?id=10320
u akciju
Uff ovaj 2. na listi raste proporcionalno s nama.
Ajde molim vas..tocno sto kaue nick...da podebljamo vodstvo da se osiguramo
Dobar dan.
Imao sam takvog druga.
Dobri dan narode ove popuste sto je djelio bug za vip koliko dodje najjeftiniji iPhone 4 16 giga i u kojoj tarifi
znam znam ima na google ali mi mrsko.
ove ostale za sim karticu i za macbook ako kome treba neka se javi meni ne trebaju
Dobar dan.
Dala bi TD samo radi jedne stvari...šiške preko jednog oka nisu izrazit simbol ema jer je to sada moderno i "šiške u stranu" sad većinom mladi nose.Hvala.
Bdw - Dobar dan :)