Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 10.355.300
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
17 godina
neaktivan
Re: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
simeparanoja kaže...
lzgr kaže...

Drek, čistio sam komp od bake,sa onim čudom od kompresiranog zraka,kondenziralo se na cooleru od procesora,jel će bit šta?

Cooler je ovakav: http://www.dansdata.com/images/i845s/newp4cool440.jpg

baka ti ima komp????

Da,nema veze sad to,oće bit šta?

Stari je proc i stara matična,agp grafička.

15 godina
neaktivan
A jel moguće da je to što sam promjenio pastu? Koristio sam Signal White Now sve je bilo uredu - pređem na neki paunov rep sve me boli :S.. Zapravo nije 'paunov rep' nego je Zirodent, ali cudno kako samo od toplo-hladno, slatkiše mogu s pol snage.
15 godina
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

Pozdrav, evo me s mora taman. Dobro se iskupa i otišao na most famous krafne u Splitu. MATE. Isuse, 3 čokoladne krafne su me ubile, 4. sam nekako strpao u sebe, a  5. nisam ni pomislija pojist.

Sad BUG forum i laganini limenka Heinekena. Joj kako ja mrzim pit iz limenke. Ili boca ili čaša. Nema druge.

Šta je s vama. Kako podnosite vrućine vi kojima more nije blizu?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan

jao bude mi se uspomene na studiranje, nalivanje na Baćama i onda u Mate na burek

legendary

CARPE DIEM
14 godina
neaktivan

Ajde ljudi klik za Bug server..

http://www.iskra-design.info/refferal/ref.php?id=10320

hvala

17 godina
protjeran

ja sam s mora je neam takvih briga:P

Ujutro kavica popodne pivica{#}

load up your guns bring your friends its fun to lose to pretend
16 godina
neaktivan

@simeparanoja, vidio sam da si pisao u PayPal temu pa bili mi mogao malo objasniti o njemu? Ono za potvrdu u banki, hoće li mi dati izvod jer sam maloljetan?

Najbolji broj je 73.73 je 21. prosti broj.Njegov zrcalni par, 37, je 12.,a njegov zrcalni par, 21,je nastao množenjem brojeva sedam i tri.U binarnom sustavu, 73 je palindrom: 1-0-0-1-0-0-1.
16 godina
neaktivan
Tomislav95 kaže...

@simeparanoja, vidio sam da si pisao u PayPal temu pa bili mi mogao malo objasniti o njemu? Ono za potvrdu u banki, hoće li mi dati izvod jer sam maloljetan?

je li kartica na tebe? ako da mislim da ne bi tribalo biti problema onda (nisam 100% siguran)

ako ne onda povedi nekoga od roditelja (to ti je najsigurnije)

Ja sam vezao american pa sam odmah drugi dan vidio koji je code samo me zivcira sta sa ta 2$ ne mogu nista, nije neka lova samo sta ce mi na paypalu ako ne mogu nista s njima

A i di ti se zuri sa verifikacijom, nije da ces odma 10 narudzbi napravit?

Dobijes ga u mjesecnom izvodu iz banke

CARPE DIEM
15 godina

Komedije na Danza kuduro 80% komentara s Balkana, svi toprated komentari su s Balkana.

16 godina
neaktivan
simeparanoja kaže...
Tomislav95 kaže...

je li kartica na tebe? ako da mislim da ne bi tribalo biti problema onda (nisam 100% siguran)

ako ne onda povedi nekoga od roditelja (to ti je najsigurnije)

Ja sam vezao american pa sam odmah drugi dan vidio koji je code samo me zivcira sta sa ta 2$ ne mogu nista, nije neka lova samo sta ce mi na paypalu ako ne mogu nista s njima

A i di ti se zuri sa verifikacijom, nije da ces odma 10 narudzbi napravit?

Dobijes ga u mjesecnom izvodu iz banke

Kartica je sestrina, a ona ima 17 godina. Znači ona mora u banku tražit izvješće o plaćanjima s računa

I ne žuri mi se nego želim da to proradi{#}

I kakav je to mjesečni izvod? Ona ne dobiva ništa.

Najbolji broj je 73.73 je 21. prosti broj.Njegov zrcalni par, 37, je 12.,a njegov zrcalni par, 21,je nastao množenjem brojeva sedam i tri.U binarnom sustavu, 73 je palindrom: 1-0-0-1-0-0-1.
16 godina
neaktivan

kako mislis ne dobiva? pa trebala bi dobit ako je kartica na nju? ili ima punomoc na neki od racuna staraca ili nesto slicno?

Ma radi ti paypal i bez toga, ja sam prvu narudzbu napravio bez verifikacije kartice

CARPE DIEM
16 godina
neaktivan
simeparanoja kaže...

kako mislis ne dobiva? pa trebala bi dobit ako je kartica na nju? ili ima punomoc na neki od racuna staraca ili nesto slicno?

Ma radi ti paypal i bez toga, ja sam prvu narudzbu napravio bez verifikacije kartice

Pa ne dobije ništa.

Danas sam popodne to poslao, kad da odem u banku potvrdit to?

I da, jesi kupovao šta na Zavvi?

16 godina
neaktivan
Tomislav95 kaže...
simeparanoja kaže...

Pa ne dobije ništa.

Danas sam popodne to poslao, kad da odem u banku potvrdit to?

I da, jesi kupovao šta na Zavvi?

Potvrdit sta?

ako je kartica vezana na racun od staraca onda ce u njihovom izvodu izletit ako ne onda nek ode u banku. 

Ma neka ode svakako u banku vidit za ta izvjesca a i code bi oni u banci vec u sridu tribali vidit

Nisam jos kupovao na zavvi, vecinom ebay ili dealextreme 

morat cu pogledat sta ima na zavvi :))

hvala na preporuci

CARPE DIEM
16 godina
neaktivan
simeparanoja kaže...

Potvrdit sta?

ako je kartica vezana na racun od staraca onda ce u njihovom izvodu izletit ako ne onda nek ode u banku. 

Ma neka ode svakako u banku vidit za ta izvjesca a i code bi oni u banci vec u sridu tribali vidit

Nisam jos kupovao na zavvi, vecinom ebay ili dealextreme 

morat cu pogledat sta ima na zavvi :))

hvala na preporuci

Mislim otić po taj kod.

Malo mi je čudno na Zavvi, pita me kako želim platit, kliknem na PayPal i onda me ne pita više ništa o tome, kako će znat koji je moj PayPal. Bojim se stisnit Place Order da nebi bilo šta.

14 godina
neaktivan

Jutro ljudi...

Kavica? {#}

16 godina

Jutro {#}

http://gplus.to/croivan
16 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...

Jutro {#}

Dobro jutro i tebi...

R.I.P EnlightenedPhoenix 24,06,2011
16 godina
neaktivan

morgen :)

CARPE DIEM
14 godina
neaktivan

Evo zaradio 180kn sad sam malo pojeo naravno uz forum a sad opet {#}

16 godina
neaktivan

Mornin'.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
16 godina
neaktivan

Momci šta se radi? F1-IVO ako čitaš javi se. :) Mali info da ti javim.

17 godina
neaktivan
Nello kaže...

F1-IVO ako čitaš javi se. :) Mali info da ti javim.

Tu sam:)

Odgovaram na mailove jer ih se nakupilo pa da nebi ljudi mislili da sam derpe pa neću odgovorit:)

World Championships: 7, GP started: 278, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,469
16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Tu sam:)

Odgovaram na mailove jer ih se nakupilo pa da nebi ljudi mislili da sam derpe pa neću odgovorit:)

Ok, samo da javim da ono još nije stiglo ali od XZero sam nabavio Stock Cooler za AM2 tj zapravo sam radio na razmjeni hardwarea. :)

16 godina

Dan narode sta ima kd vas? ja oprao tepih neki nabrzaka jos dok nije bilo vruce, pa odmaram u sobi s ventilatorom :D

16 godina
neaktivan
XYomegaYX kaže...

Dan narode sta ima kd vas? ja oprao tepih neki nabrzaka jos dok nije bilo vruce, pa odmaram u sobi s ventilatorom :D

Jesi prije toga dobro potresao tepih? Ja se odmaram i čekam novost.

17 godina
neaktivan
Nello kaže...
Ok, samo da javim da ono još nije stiglo ali od XZero sam nabavio Stock Cooler za AM2 tj zapravo sam radio na razmjeni hardwarea. :)

A nezjnam šta bi ti rekao. Žao mi je jer sam imao najbolje namjere i poslao 3 paketića uzalud:(

World Championships: 7, GP started: 278, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,469
16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

A nezjnam šta bi ti rekao. Žao mi je jer sam imao najbolje namjere i poslao 3 paketića uzalud:(

Nemoj bit žao, sve je OK. Jer znam da si OK. Kao što reko XXX-man da mu je paket bila u sklaldište od pola godine tamostajalo a poštari primjetili i vratili njemu tj stiglo a on ostao začuđen.

Ako bude ponovilo neisporučenost jedini izbor da prijaviš inspektora rada pa če oni ti istražit.

Joj jedna ženska bila kod i prevarila nas bilo to prije 2g. . Ajme....  Ako zanimate priće mogu ispričat kako je bilo.

16 godina

Dobro jutro narode!

Ima li vrućine (toga uvijek ima, al' samo nek' se pita)?

Za nekih pol' sata moram na instrukcije iz Matematike.

A glavna vijest je: Da sam se zaljubio u jednu djevojku sa foruma! {#}

14 godina
neaktivan
4ucker kaže...

Dobro jutro narode!

A glavna vijest je: Da sam se zaljubio u jednu djevojku sa foruma! {#}

Jutro u 12...dobar si.

Koja je ta (ne)sretnica?

MusicWomen priznaj?

14 godina

Music Woman je i meni ukrala srce.{#}

Errare humanum est.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice