Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 11.507.152
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
15 godina
neaktivan
Re: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

Ne brini oko toga, kad ti trebaju uzeti lovu prvi su u redu, a kad tebi šta treba onda može da se čeka.

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
16 godina
neaktivan
munjovoz kaže...
woodgamesfx kaže...
Evo našao sam jedan jako zanimljiv materijal : http://www.paulsprojects.net/opengl/octagon/octagon.html , e sada koliko je autor duboko zaronuo u Q3 i Q2 engine treba vidjet , tako da sumnjam da će ovo bit korisno za komercionalne projekte :(

PS.
divim se Carmacku ( ne samo na znanju koje je hvale vrijedno ) , ponudi source kod na netu i kaže smijete se služit , ali ne smijete zarađivat lovu na istom :) , ili sam krivo protumačio licencu izvornog source koda Quake enginea.

o ovome mi je EP pričao, trebali smo dovršit njegovu igru koju je krenio radit na quake engineu

Da nisam nikada doznao što je to EP radio, naime pričao je da radi neku browser igru-projekt , ali nikada više o tome nisam saznao. 

"I've seen things you people wouldnt believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate"
17 godina
neaktivan
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

Danas sam imao rafalnu po inboxu {#}

I prvi post u bircu nakon cca. 8 mjeseci možda

Q9650 @ 3.0GHz | ASUS P5Q-E | 8GB @ 800MHz | Gainward GTX480 | 2x WD Caviar Black 640GB RAID 0 | Corsair HX850W | CM-690 |
17 godina
Oly_E3 kaže...

O Oly, kak je , kaj ima...? {#}

http://plus.google.com/104765597155524028136
17 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...

O Oly, kak je , kaj ima...? {#}

Dobro je, danas malo ukakano vrijeme pa me drži sila za "kockicom" (moj monitor, ne onaj pokazni Mig-21 HV-a). A razmišljam da konačno napravim neku racionalnu promjenu mog hardvera, nešto kao ovo npr. LINK.

Kako je kod tebe, kaj ima :)

Q9650 @ 3.0GHz | ASUS P5Q-E | 8GB @ 800MHz | Gainward GTX480 | 2x WD Caviar Black 640GB RAID 0 | Corsair HX850W | CM-690 |
18 godina
Oly_E3 kaže...

Tebe s PP-ovima, mene sam TD-ovima :D

Al nema veze, konfa je prodana.

Nespretno je ovdje trazit procjenu jer se uvijek prvo jave lesinari koji bi neki cudni popust.

Pare skupljam za novi bic ;)

Hebes kompove, bicevi su zakon !

Truth in engineering.
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.7.2011 13:10 (Batista).
15 godina
neaktivan

@batista \o/ {#}

ima li tko mozda adapter 12v 1.5a? imam tu jedan doticni siemensov gigaset sx763 wlan dsl bez napajanja...

edit: @batista: kupih si bajk prije sad već 5 godina, scott voltage yz2, platio sam par dijelova skuplje, sveukupno me izašlo 5 tisuća, i mogu ti reć da sam ga tek nakon 5 godina razvaljivanja uspio rasklimat... inače imam 2 metra i 105 kila, i obožavam downhill \o/

24.6.2011 || One Who Rides Lightning Bolts
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.7.2011 13:18 (munjovoz).
18 godina
munjovoz kaže...

@batista \o/ {#}

ima li tko mozda adapter 12v 1.5a? imam tu jedan doticni siemensov gigaset sx763 wlan dsl bez napajanja...

ako je frka, potegni s nekog PC napajanja ako ga imas viska, obicnog radijskog prijamnika, PC zvucnika...

Truth in engineering.
17 godina
neaktivan

Da to me nervira na ovom oglasniku što se puno njih mješa u tvoje poslove. Ako ti treba što dijelova za bicikl javi imam nešto

15 godina
neaktivan
Batista kaže...

ako je frka, potegni s nekog PC napajanja ako ga imas viska, obicnog radijskog prijamnika, PC zvucnika...

ma štos je što ja to želim prodat ili razmjenit za neku računalnu komponentu, pokušavam složit jedan pc a bez je sranje

18 godina
Oly_E3 kaže...

Da to me nervira na ovom oglasniku što se puno njih mješa u tvoje poslove. Ako ti treba što dijelova za bicikl javi imam nešto

Hm, imal te budem na umu jer imam dobru ekipu koja svako malo prcka po svojim bicevima.

Truth in engineering.
14 godina
neaktivan
munjovoz kaže...

@batista \o/ {#}

Ja imam onaj Thompson kaj T-konj djeli. Ak ti treba. (ima adapter i ispravan je)

16 godina
neaktivan

Dobar dan! Munjovoz, sretan povratak!

R.I.P EnlightenedPhoenix 24,06,2011
15 godina
neaktivan
9980899 kaže...
munjovoz kaže...

@batista \o/ {#}

Ja imam onaj Thompson kaj T-konj djeli. Ak ti treba. (ima adapter i ispravan je)

ma netreba mi sam router, a sad da ti ostaneš bez napajanja je totalno bezveze

14 godina
neaktivan

Taj router stoji fino zapakirtan i čeka da ga netko probudi nakon nine... nine... nine... years :D

Ako treba, ok, ako ne... ok :D

15 godina
neaktivan
9980899 kaže...

Taj router stoji fino zapakirtan i čeka da ga netko probudi nakon nine... nine... nine... years :D

Ako treba, ok, ako ne... ok :D

reci koji je to model ako nije problem =)

15 godina

nevjerojatno, 2 sata se ovaj bogac iz t-coma mućio da mi loži internet i ništ, pazite ovo, spojim liniju direkt u modem, radi internet a neradi telefon, spojim preko splitera onda radi telefona a neradi internet, i ajd promjeni on spliter, pa drugi pa treći i ništaaaa, ovaj drugi neš *ebe po centrali, i neznaju u ćemu je problem, mislim problem je to šta sam ja 9 km od centrale al kak je do sad godinu i pol radilo normalno i onda se s*ebe u jednom danu i neće više, ljut {#}

http://www.youtube.com/watch?v=BCeglioeHao&feature=feedu
14 godina
neaktivan

E jel netko zna kada prestaje ona patnja sa ograničenim porukama za novopridošle čl???

15 godina
neaktivan

hebemti život, zašto bi bilo jednostavno kad može biti složeno

16 godina
neaktivan
Zeppelin kaže...

nevjerojatno, 2 sata se ovaj bogac iz t-coma mućio da mi loži internet i ništ, pazite ovo, spojim liniju direkt u modem, radi internet a neradi telefon, spojim preko splitera onda radi telefona a neradi internet, i ajd promjeni on spliter, pa drugi pa treći i ništaaaa, ovaj drugi neš *ebe po centrali, i neznaju u ćemu je problem, mislim problem je to šta sam ja 9 km od centrale al kak je do sad godinu i pol radilo normalno i onda se s*ebe u jednom danu i neće više, ljut {#}

A jesu li majstori pregledali stup tj bandere od koji ima kutije pa je možda netko krivo spojio a i možda krade net a bilo je to slučajeva al sječam se još davno.

Jedan obitelj su otišli na ljetovanje, A jedna bandera dijeli dvije kuće i pazi sad ovaj obitelj otišli na ljetovanje a lik išo na banderi i premjestio žice i spojio tuđi. Obitelj se vratila sa mora a nije bilo mj. Došo im račun i šokiro cijenu piše 20,000kn pa su pitali kak je moguće? Ode tam u pošti pa pitaju za račun kak je moguć visok računa pa nisu ni mjesec dana zvali i da su bili na ljetovanje i ništa nisu riješili, pa su zvali majstora da dođe u kući na provjeru i otkrili kradljivca zbog čudnog spajanje u kutiji bander i majstor pozvao policiju i tal lik što spojio morao je sve račune platit koji je napravio visok račun.

R.I.P EnlightenedPhoenix 24,06,2011
15 godina
Nello kaže...

A jesu li majstori pregledali stup tj bandere od koji ima kutije pa je možda netko krivo spojio a i možda krade net a bilo je to slučajeva al sječam se još davno.

Jedan obitelj su otišli na ljetovanje, A jedna bandera dijeli dvije kuće i pazi sad ovaj obitelj otišli na ljetovanje a lik išo na banderi i premjestio žice i spojio tuđi. Obitelj se vratila sa mora a nije bilo mj. Došo im račun i šokiro cijenu piše 20,000kn pa su pitali kak je moguće? Ode tam u pošti pa pitaju za račun kak je moguć visok računa pa nisu ni mjesec dana zvali i da su bili na ljetovanje i ništa nisu riješili, pa su zvali majstora da dođe u kući na provjeru i otkrili kradljivca zbog čudnog spajanje u kutiji bander i majstor pozvao policiju i tal lik što spojio morao je sve račune platit koji je napravio visok račun.

ma je sve je pregledo i neke osiguraće promjenio, i sad na kraju su nešt *ebali u centrali i sad radi sve normalno, nema mi ovdje tko krast vjeruj mi {#}

http://www.youtube.com/watch?v=BCeglioeHao&feature=feedu
15 godina
neaktivan

haj momci uzivajte vidimo se uvece {#}

16 godina
neaktivan

Ima koga? :D

Pozdrav

Mala moja dajem ti na znanje, sila masi daje ubrzanje. Dvije ploče, jedan izloator, mala moja to je kondenzator :D || R.I.P. Igor - EP
15 godina
neaktivan

momci ako vidite minda, molio bih vas da ga uputite na trolovske platforme, aka fejs ili msn ili g+ ili mail ili twitter.. gdje god x)

btw još uvijek tražim zaposlenika tko će mi izvest formule =)

16 godina
neaktivan
munjovoz kaže...

momci ako vidite minda, molio bih vas da ga uputite na trolovske platforme, aka fejs ili msn ili g+ ili mail ili twitter.. gdje god x)

btw još uvijek tražim zaposlenika tko će mi izvest formule =)

Kakve formule :D

Mala moja dajem ti na znanje, sila masi daje ubrzanje. Dvije ploče, jedan izloator, mala moja to je kondenzator :D || R.I.P. Igor - EP
15 godina
neaktivan
xDinichx kaže...

Kakve formule :D

moraš izvest nekih 150 formula za fiziku, za moju aplikaciju što trenutno pravim, ofc plaćam ali samo ako ih sve napraviš

16 godina
neaktivan

Reci koja područja, ja ti mogu dio napravit, ne znan oću li znat sve.

EDIT: Volonterski, da vidin jesan li zaboravija fiz.

http://www.youtube.com/watch?v=N80ec5dyskw
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.7.2011 16:37 (bruno11).
16 godina
neaktivan
bruno11 kaže...

Ja bi isto mogao, ali ne znam dal' ću znat sve...

Ipak sam tek prvi razred, al volim fiziku :D

15 godina
neaktivan
bruno11 kaže...

xDinichx kaže...
bruno11 kaže...

Ja bi isto mogao, ali ne znam dal' ću znat sve...

Ipak sam tek prvi razred, al volim fiziku :D

momci, sve formule iz fizike, apsolutno sve =)

ako ste još uvijek tak hrabri, recite mi pa ću vam tu dat program da si instalirate i pokušate =)

16 godina
neaktivan
munjovoz kaže...

momci, sve formule iz fizike, apsolutno sve =)

ako ste još uvijek tak hrabri, recite mi pa ću vam tu dat program da si instalirate i pokušate =)

pa ajd daj :) pa ako uspijem bar nešto javim... možda pomogne :)

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice