LOL, al treba bit aktivan, oko toga se slažemo :D
PS: nek se nitko ne uvrijedi, ali tmurno je oblačno, kiša samo što nije... a meni je dosadno :(
LOL, al treba bit aktivan, oko toga se slažemo :D
PS: nek se nitko ne uvrijedi, ali tmurno je oblačno, kiša samo što nije... a meni je dosadno :(
imaš u novom BUG-u :D
Jel bug dvobroj ili???
Jel bug dvobroj ili???
da, ko i uvijek za ljeto
Jel zna netko program koji automatski skida artworkove albuma(a da nije itunes)?
želim uposlit nekog tko će mi izvest preko 150 formula iz fizike da završim svoju aplikaciju 
ofc plaćam nofcima x)
napravim temu za procjenu i napišem da ne prodajem za sad a oni odmah navalili na PP...
Dobri dan narode preporuka za koji hdd 7200/64mb 1/1,5/2TB
unaprijed zahvaljivam

Evo da ti olakšam.
Best buy je WD Caviar Greeb 2TB (617kn)
Naš izbor je Hitachi Deskstar 7K3000 3TB (1549kn)
Jel zna netko program koji automatski skida artworkove albuma(a da nije itunes)?
Media Monkey ima autotag s weba. Skida tagove i artwork
Sto za njega dadnem mozda ce mi biti prekretnica za kupnju hdd-a 
Media Monkey ima autotag s weba. Skida tagove i artwork
Hvala :D
Evo da ti olakšam.
al ja bih ipak uzeo Caviar Black WD2001FAEX 2TB 1150kn
pet godina garancije
nevjerojatno je koliko ima ljudi koji nemogu shvatit da trebaju stavit ime teme za ono o čem se radi, sere mi se od ljudi koji postaju teme imena "Moze pomoc? :D" i "šta vi mislite"
mislim da bi mu dobro sjeo jedan šamar da mu prorade klikeri, i njemu i ostatku ekipe sa takvim imenima tema
Nekaj si gruntam...
Pa mogel bi dat komp za 2000 kn (bez periferije).
Ajd da cujem jel bi to po vama bilo fer ? :)
Nekaj si gruntam...
Pa mogel bi dat komp za 2000 kn (bez periferije).
Ajd da cujem jel bi to po vama bilo fer ? :)
pa čitao sam tvoju temu, za sastavljeni komp, bez potrebe da se išta s njim zeza, kad bi imao te novce kupio bi taj komp curi umjesto laptopa al šta ćeš, nema se
ajd nek mi netko procjeni komp u onoj temi...
pa čitao sam tvoju temu, za sastavljeni komp, bez potrebe da se išta s njim zeza, kad bi imao te novce kupio bi taj komp curi umjesto laptopa al šta ćeš, nema se
Je, vidjel sam da si jedini dao TU na pocetnu cijenu :)
daj baci link, lijen sam x)
Je, vidjel sam da si jedini dao TU na pocetnu cijenu :)
a vidim da su nerealne budale koje očekuju da ćeš im samo tak nešto prodat ispod cijene...
daj baci link, lijen sam x)
http://www.bug.hr/forum/post/racunala/procjena-amd-konfiguracija/2072630.aspx
a vidim da su nerealne budale koje očekuju da ćeš im samo tak nešto prodat ispod cijene...
Ma mogao sam odmah stavit 2000 kn za komplet. Al kad se ide po komponentama, ispada nekaj vise, a po kompoentama ne mislim prodavat.
Evo da ti olakšam.
al ja bih ipak uzeo Caviar Black WD2001FAEX 2TB 1150kn
pet godina garancije
Jel istina da je WD Green bolji za storage (jer se manje grije)?
Pa budući da služi samo za storage nije toliko ni bitna brzina, a manja potrošnja i manje grijanje su svakako dobrodošli, a usto je i jeftin.
da
pa bolji je Green za storage nego Black jer se manje grije i tiši je, ali ja bih za storage uzeo Blue jer je ipak brži
o ovome mi je EP pričao, trebali smo dovršit njegovu igru koju je krenio radit na quake engineu
Dobro jutro. Zanimljivo, Bug mi još nije stigao. Mogao bi ja lagano do kioska 
Ja poštarske službe majko mila. Pa ne živiš na Marsu da im treba 100 god. da ti dostave novine.
Dobro jutro. Zanimljivo, Bug mi još nije stigao. Mogao bi ja lagano do kioska 
Ja poštarske službe majko mila. Pa ne živiš na Marsu da im treba 100 god. da ti dostave novine.
Kako ne, račun od telefona i neta za 5. mj. sam dobio krajem 6.mj. T-com već slao opomene na mail 
Inače račun mi je dolazio 10 - 15 u mjesecu.