Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 11.526.766
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
17 godina
neaktivan
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

...a kajjebe ovaj firefox 4, uopće se nisam mogao spojiti na skype...{#}

...kaos...
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.7.2011 20:14 (Jurra).
17 godina
neaktivan
Re: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
Jurra kaže...

...a kajjebe ovaj firefox 4, uopće se nisam mogao spojiti na skype...{#}

nemoj kvariti zabavu s tom negativom{#}

17 godina
neaktivan
seneka kaže...

nemoj kvariti zabavu s tom negativom{#}

...mogao si mi pomoć umjesto kaj petljaš...i da znaš idem sad doma...{#}{#}

...kaos...
16 godina
17 godina
neaktivan
Rambo care sve najbolje za rođendan ;) lijepo ga provedi...
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan

od danas na dijetu, vjezbanje i voznju biciklom sljedeca 2 mjeseca, wish me luck T_T

PS: sve najbolje rambu

Dirt 3 -> Dino Bzik
17 godina
neaktivan
dmanz kaže...

od danas na dijetu, vjezbanje i voznju biciklom sljedeca 2 mjeseca, wish me luck T_T

Samo nemoj odustajati {#}

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA // R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011
16 godina
neaktivan
Hrvojestr kaže...
dmanz kaže...

Samo nemoj odustajati {#}

ma danas je bio piece of cake, nadam se da mi nece biti muka od tolko naranči i dvopeka

Dirt 3 -> Dino Bzik
18 godina
eterna luchar kaže...

Fala lepa kaj drugo a bum nekak i to odradil, nije to više ko nekad u prošlosti proslava ali kaj moš danas nigdje ništ idealno pa tak niti to.{#}

dmanz kaže...

Pa onda i tebi fala lepa kaj drugo, zemite si obojica Pivu iako su se rasule ima ih još citavih itekak.{#}

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
16 godina
neaktivan
rambox kaže...
eterna luchar kaže...

Fala lepa kaj drugo a bum nekak i to odradil, nije to više ko nekad u prošlosti proslava ali kaj moš danas nigdje ništ idealno pa tak niti to.{#}

dmanz kaže...

Pa onda i tebi fala lepa kaj drugo, zemite si obojica Pivu iako su se rasule ima ih još citavih itekak.{#}

ja moram na vodi biti samo {#}

Dirt 3 -> Dino Bzik
15 godina

Rambox sretan ti rođendan i fuckaj ga što više možeš.

Dobar dan svima...

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
17 godina
neaktivan

Sretan rođendan Rambox i sve najbolje {#}

15 godina
neaktivan
oj momci \o/

Dobio sam privremenu suspenziju od jednog dotičnog admina, na 2 tjedna zbog ovog posta, no nećemo se zamarati s time, danas je novi dan \o/

Prvo bih želio čestitati kolegi forumašu Rambox sretan rođendan, i da se odlično provede, a bome i nešto okrene {#}

Bio sam na igorovom pogrebu i mogu reći da su elenine riječi bile stvarno dirljive, još uvijek sam tužan što je igor preminuo, i ovim putem zahvaljujem mindu što se potrudio skupiti novce forumaša za vijenac

Igore, prijatelju, počivao u miru {#}

Nadam se da mi nećete zamjeriti ako netkog zaboravim, nije namjerno, a pozdravljam vas jer ste mi falili {#}

Oj mind, oj nello, oj ivo, čuo sam da si nas nakratko napustio, ali se vratio, oj bellatrix, oj batista, oj ivan m, oj wicked sick, oj simeparanoja, oj jurra, oj seneka, oj eterna, oj ivan123, oj dmaz, oj mitch, čestitam na uspjehu u plivanju, oj xxx, oj šefe, oj lzgr, oj aliser, oj gman, oj tomislav, oj alen, oj bassman, oj danny, oj hrvojestr, oj nailer, oj omega, oj bruno, oj linkosan, oj joze, oj fromcelltohell, oj unforgiven, oj zeppelin, oj sirka, oj mitsouka, oj thuglife, oj weky (sada znan pod drugim nickom), oj mario l, oj tnakir, oj dinich, oj rocker, oj lazarus, oj nixxxa, oj ikk, oj apocalypso, oj woodgame, oj hambrle, oj izbjeglica, oj flyboy, i na kraju cu pozdravit i mentalista, iako se ne slažem sa njegovom izjavom od prije koji dan u nespavalicama, ukratko oj momci =D \o/

pozdravljam nove moderatore, lazarusa i pirata, neka dobro i pravedno sude ovim forumom {#}

Kad sam već na moderatorima, zamolio bih ivu da nam nabavi novi i bolji katanac za birc, jer primjetih da nam upadaju iza 22 sata skoro svaki dan {#}

a kad već pozdravljam ljude, htio bih napraviti jedan mali spotlight na novog člana foruma, tu je samo par dana, bistar i pametan momak, TheRunner-a

Zamolio bih vas ako nije problem, u potrazi sam za rabljenom matičnom socketa 775 i odgovarajućeg procesora, nije za mene, takva je situacija da se baš i novaca nema za neki luksuz =)

Potražiti ću i u temi poklanjanje i razmjena hardvera, pa možete i tamo postati eventualne viška dijelove ili me kontaktirajte na pp

ukratko, oj momci i dobra vam večer =D

edit: u potpunosti zaboravih spomenuti forumaša vlad0, kojem zahvaljujem na trudu za poboljšanje našeg foruma {#}

#winning 'Evo panj ti je dao 3 dana nagradnog pa se možeš ići igrat u pijesku.'
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.7.2011 7:57 (munjovoz).
18 godina
neaktivan
Re: oj momci \o/
munjovoz kaže...

Dobio sam privremenu suspenziju od jednog dotičnog admina, na 2 tjedna zbog ovog posta, no nećemo se zamarati s time, danas je novi dan \o/

Prvo bih želio čestitati kolegi forumašu Rambox sretan rođendan, i da se odlično provede, a bome i nešto okrene {#}

Bio sam na igorovom pogrebu i mogu reći da su elenine riječi bile stvarno dirljive, još uvijek sam tužan što je igor preminuo, i ovim putem zahvaljujem mindu što se potrudio skupiti novce forumaša za vijenac

Nadam se da mi nećete zamjeriti ako netkog zaboravim, nije namjerno, a pozdravljam vas jer ste mi falili {#}

Oj mind, oj nello, oj ivo, čuo sam da si nas nakratko napustio, ali se vratio, oj bellatrix, oj batista, oj ivan m, oj wicked sick, oj simeparanoja, oj jurra, oj seneka, oj eterna, oj ivan123, oj dmaz, oj mitch, čestitam na uspjehu u plivanju, oj xxx, oj šefe, oj lzgr, oj aliser, oj gman, oj tomislav, oj alen, oj bassman, oj danny, oj hrvojestr, oj nailer, oj omega, oj bruno, oj linkosan, oj joze, oj unforgiven, oj zeppelin, oj sirka, oj mitsouka, oj thuglife, oj weky (sada znan pod drugim nickom), oj mario l, oj tnakir, oj dinich, oj rocker, oj lazarus, oj nixxxa, oj ikk, oj apocalypso, oj woodgame, oj flyboy, i na kraju cu pozdravit i mentalista, iako se ne slažem sa njegovom izjavom od prije koji dan u nespavalicama, ukratko oj momci =D \o/

pozdravljam nove moderatore, lazarusa i pirata, neka dobro i pravedno sude ovim forumom {#}

Kad sam već na moderatorima, zamolio bih ivu da nam nabavi novi i bolji katanac za birc, jer primjetih da nam upadaju iza 22 sata skoro svaki dan {#}

a kad već pozdravljam ljude, htio bih napraviti jedan mali spotlight na novog člana foruma, tu je samo par dana, bistar i pametan momak, TheRunner-a

Zamolio bih vas ako nije problem, u potrazi sam za rabljenom matičnom socketa 775 i odgovarajućeg procesora, nije za mene, takva je situacija da se baš i novaca nema za neki luksuz =)

Potražiti ću i u temi poklanjanje i razmjena hardvera, pa možete i tamo postati eventualne viška dijelove ili me kontaktirajte na pp

Velik pozdrav tebi od mene! {#}

15 godina

Dečki kako vam se sviđa Bug Forum BlackOut by Vlad0. Meni je to najbolja nadogradnja foruma otkad sam tu (kad malo bolje razmislim prije je hackiranje nego nadogradnja ali kao što Rambox kaže fuckaj ga).

14 godina
neaktivan
munjovoz kaže...

{#}
Počašćen sam ovime 
Stvarno hvala :) 

18 godina
mario.L_hr kaže...

Rambox sretan ti rođendan i fuckaj ga što više možeš.

Dobar dan svima...

Fučkam da kaj drugo i mogu nema frke.{#}{#}

Diavol kaže...

Sretan rođendan Rambox i sve najbolje {#}

Fala lepa a bude kak bude sve štima uglavnom.{#}

munjovoz kaže...

Fala i tebi na cestitkama se razme pa nema frke.{#}

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
17 godina
neaktivan

O Rambox, pa sretan ti rođendan!

Poslao bih ti par lijepih cura da ti uljepšaju večer, ali se bojim da ih neki kamiondžija ne pokupi {#}, pa će ostat tu na sigurnom, kod mene. A ionako si puno popio pa bi mogla bit mlohava ćuna, fućkaj ga {#}  {#}

http://androoolog.blogspot.com/
16 godina
munjovoz kaže...

Oj munjovoz. {#}

Šta ima?

BOG I HRVATI
15 godina
neaktivan

Sretan rođendan spambox :)

Fućkao ti nama još 100 godina {#}{#}

15 godina

Di su nam fotografi večeras?

15 godina
neaktivan
ivan123 kaže...
munjovoz kaže...

Oj munjovoz. {#}

Šta ima?

oj momce =D

ah eto lagana vecernja dosada x)

#winning 'Evo panj ti je dao 3 dana nagradnog pa se možeš ići igrat u pijesku.'
17 godina
neaktivan
Re: oj momci o/
@munjovoz- poz care ;)
17 godina
neaktivan

LOCK!
Ajmo u Nespavalice!

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
17 godina
neaktivan

LOCKED

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA // R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011
15 godina
neaktivan
dobar jutar \o/

dobar jutar momci radosni, čestitam vam novi dan {#}

nego, matori me digo u 6 ujutro da poljevam cvijeće... hebalo ga to cvijeće da ga hebalo, sat vremena mi treba da sve polijem

edit: nema više kave {#}

nekog bum nalupal, nebum to sam tako pustil na miru

edit2: našao sam neku sumnjivu kavu, sad mi je zlo od nje

24.6.2011 || One Who Rides Lightning Bolts
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.7.2011 7:53 (munjovoz).
17 godina
neaktivan
Re: dobar jutar \o/
munjovoz kaže...

dobar jutar momci radosni, čestitam vam novi dan {#}

nego, matori me digo u 6 ujutro da poljevam cvijeće... hebalo ga to cvijeće da ga hebalo, sat vremena mi treba da sve polijem

edit: nema više kave {#}

nekog bum nalupal, nebum to sam tako pustil na miru

edit2: našao sam neku sumnjivu kavu, sad mi je zlo od nje

Mene nevrijeme probudilo u 6 {#}

15 godina

jutro {#}

ah kako lijep i sunćan dan {#}

http://www.youtube.com/watch?v=BCeglioeHao&feature=feedu
16 godina
Zeppelin kaže...

jutro {#}

ah kako lijep i sunćan dan {#}

Kod nas na moru kiša -.-

Jutro svima!

Peace means I'm reloading my gun.
17 godina
neaktivan

Jutro svima.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice