...a kajjebe ovaj firefox 4, uopće se nisam mogao spojiti na skype...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
...a kajjebe ovaj firefox 4, uopće se nisam mogao spojiti na skype...
nemoj kvariti zabavu s tom negativom
nemoj kvariti zabavu s tom negativom
...mogao si mi pomoć umjesto kaj petljaš...i da znaš idem sad doma...

od danas na dijetu, vjezbanje i voznju biciklom sljedeca 2 mjeseca, wish me luck T_T
PS: sve najbolje rambu
od danas na dijetu, vjezbanje i voznju biciklom sljedeca 2 mjeseca, wish me luck T_T
Samo nemoj odustajati 
Samo nemoj odustajati 
ma danas je bio piece of cake, nadam se da mi nece biti muka od tolko naranči i dvopeka
Fala lepa kaj drugo a bum nekak i to odradil, nije to više ko nekad u prošlosti proslava ali kaj moš danas nigdje ništ idealno pa tak niti to.
Pa onda i tebi fala lepa kaj drugo, zemite si obojica Pivu iako su se rasule ima ih još citavih itekak.
Fala lepa kaj drugo a bum nekak i to odradil, nije to više ko nekad u prošlosti proslava ali kaj moš danas nigdje ništ idealno pa tak niti to.
Pa onda i tebi fala lepa kaj drugo, zemite si obojica Pivu iako su se rasule ima ih još citavih itekak.
ja moram na vodi biti samo 
Rambox sretan ti rođendan i fuckaj ga što više možeš.
Dobar dan svima...
Sretan rođendan Rambox i sve najbolje 
Dobio sam privremenu suspenziju od jednog dotičnog admina, na 2 tjedna zbog ovog posta, no nećemo se zamarati s time, danas je novi dan \o/
Prvo bih želio čestitati kolegi forumašu Rambox sretan rođendan, i da se odlično provede, a bome i nešto okrene 
Bio sam na igorovom pogrebu i mogu reći da su elenine riječi bile stvarno dirljive, još uvijek sam tužan što je igor preminuo, i ovim putem zahvaljujem mindu što se potrudio skupiti novce forumaša za vijenac
Igore, prijatelju, počivao u miru 
Nadam se da mi nećete zamjeriti ako netkog zaboravim, nije namjerno, a pozdravljam vas jer ste mi falili 
Oj mind, oj nello, oj ivo, čuo sam da si nas nakratko napustio, ali se vratio, oj bellatrix, oj batista, oj ivan m, oj wicked sick, oj simeparanoja, oj jurra, oj seneka, oj eterna, oj ivan123, oj dmaz, oj mitch, čestitam na uspjehu u plivanju, oj xxx, oj šefe, oj lzgr, oj aliser, oj gman, oj tomislav, oj alen, oj bassman, oj danny, oj hrvojestr, oj nailer, oj omega, oj bruno, oj linkosan, oj joze, oj fromcelltohell, oj unforgiven, oj zeppelin, oj sirka, oj mitsouka, oj thuglife, oj weky (sada znan pod drugim nickom), oj mario l, oj tnakir, oj dinich, oj rocker, oj lazarus, oj nixxxa, oj ikk, oj apocalypso, oj woodgame, oj hambrle, oj izbjeglica, oj flyboy, i na kraju cu pozdravit i mentalista, iako se ne slažem sa njegovom izjavom od prije koji dan u nespavalicama, ukratko oj momci =D \o/
pozdravljam nove moderatore, lazarusa i pirata, neka dobro i pravedno sude ovim forumom 
Kad sam već na moderatorima, zamolio bih ivu da nam nabavi novi i bolji katanac za birc, jer primjetih da nam upadaju iza 22 sata skoro svaki dan 
a kad već pozdravljam ljude, htio bih napraviti jedan mali spotlight na novog člana foruma, tu je samo par dana, bistar i pametan momak, TheRunner-a
Zamolio bih vas ako nije problem, u potrazi sam za rabljenom matičnom socketa 775 i odgovarajućeg procesora, nije za mene, takva je situacija da se baš i novaca nema za neki luksuz =)
Potražiti ću i u temi poklanjanje i razmjena hardvera, pa možete i tamo postati eventualne viška dijelove ili me kontaktirajte na pp
ukratko, oj momci i dobra vam večer =D
edit: u potpunosti zaboravih spomenuti forumaša vlad0, kojem zahvaljujem na trudu za poboljšanje našeg foruma 
Dobio sam privremenu suspenziju od jednog dotičnog admina, na 2 tjedna zbog ovog posta, no nećemo se zamarati s time, danas je novi dan \o/
Prvo bih želio čestitati kolegi forumašu Rambox sretan rođendan, i da se odlično provede, a bome i nešto okrene 
Bio sam na igorovom pogrebu i mogu reći da su elenine riječi bile stvarno dirljive, još uvijek sam tužan što je igor preminuo, i ovim putem zahvaljujem mindu što se potrudio skupiti novce forumaša za vijenac
Nadam se da mi nećete zamjeriti ako netkog zaboravim, nije namjerno, a pozdravljam vas jer ste mi falili 
Oj mind, oj nello, oj ivo, čuo sam da si nas nakratko napustio, ali se vratio, oj bellatrix, oj batista, oj ivan m, oj wicked sick, oj simeparanoja, oj jurra, oj seneka, oj eterna, oj ivan123, oj dmaz, oj mitch, čestitam na uspjehu u plivanju, oj xxx, oj šefe, oj lzgr, oj aliser, oj gman, oj tomislav, oj alen, oj bassman, oj danny, oj hrvojestr, oj nailer, oj omega, oj bruno, oj linkosan, oj joze, oj unforgiven, oj zeppelin, oj sirka, oj mitsouka, oj thuglife, oj weky (sada znan pod drugim nickom), oj mario l, oj tnakir, oj dinich, oj rocker, oj lazarus, oj nixxxa, oj ikk, oj apocalypso, oj woodgame, oj flyboy, i na kraju cu pozdravit i mentalista, iako se ne slažem sa njegovom izjavom od prije koji dan u nespavalicama, ukratko oj momci =D \o/
pozdravljam nove moderatore, lazarusa i pirata, neka dobro i pravedno sude ovim forumom 
Kad sam već na moderatorima, zamolio bih ivu da nam nabavi novi i bolji katanac za birc, jer primjetih da nam upadaju iza 22 sata skoro svaki dan 
a kad već pozdravljam ljude, htio bih napraviti jedan mali spotlight na novog člana foruma, tu je samo par dana, bistar i pametan momak, TheRunner-a
Zamolio bih vas ako nije problem, u potrazi sam za rabljenom matičnom socketa 775 i odgovarajućeg procesora, nije za mene, takva je situacija da se baš i novaca nema za neki luksuz =)
Potražiti ću i u temi poklanjanje i razmjena hardvera, pa možete i tamo postati eventualne viška dijelove ili me kontaktirajte na pp
Velik pozdrav tebi od mene! 
Dečki kako vam se sviđa Bug Forum BlackOut by Vlad0. Meni je to najbolja nadogradnja foruma otkad sam tu (kad malo bolje razmislim prije je hackiranje nego nadogradnja ali kao što Rambox kaže fuckaj ga).

Počašćen sam ovime
Stvarno hvala :)
Rambox sretan ti rođendan i fuckaj ga što više možeš.
Dobar dan svima...
Fučkam da kaj drugo i mogu nema frke.

Sretan rođendan Rambox i sve najbolje 
Fala lepa a bude kak bude sve štima uglavnom.
Fala i tebi na cestitkama se razme pa nema frke.
Oj munjovoz. 
Šta ima?
Sretan rođendan spambox :)
Fućkao ti nama još 100 godina 

Di su nam fotografi večeras?
Oj munjovoz. 
Šta ima?
oj momce =D
ah eto lagana vecernja dosada x)
LOCK!
Ajmo u Nespavalice!
LOCKED
dobar jutar momci radosni, čestitam vam novi dan 
nego, matori me digo u 6 ujutro da poljevam cvijeće... hebalo ga to cvijeće da ga hebalo, sat vremena mi treba da sve polijem
edit: nema više kave 
nekog bum nalupal, nebum to sam tako pustil na miru
edit2: našao sam neku sumnjivu kavu, sad mi je zlo od nje
dobar jutar momci radosni, čestitam vam novi dan 
nego, matori me digo u 6 ujutro da poljevam cvijeće... hebalo ga to cvijeće da ga hebalo, sat vremena mi treba da sve polijem
edit: nema više kave 
nekog bum nalupal, nebum to sam tako pustil na miru
edit2: našao sam neku sumnjivu kavu, sad mi je zlo od nje
Mene nevrijeme probudilo u 6 
jutro 
ah kako lijep i sunćan dan 
jutro 
ah kako lijep i sunćan dan 
Kod nas na moru kiša -.-
Jutro svima!
Jutro svima.

, pa će ostat tu na sigurnom, kod mene. A ionako si puno popio pa bi mogla bit mlohava ćuna, fućkaj ga