- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dan narode. Ja izgubio pola partizanke, odmah mi se ne sudjeluje na forumu. Koja demotivacija.
A šta češ kad zvijezda blijedi. Probaj nekome pomoći pa ti vrate. A moj stoji skoro god dana a stalno sam tu. Hehe
...i ja sam ih nekad imao više...
Eh, kad je to bilo 
Eh, kad je to bilo 
...kad si ti bio odmah iza mene...
...kad si ti bio odmah iza mene...
Ma ja sam te mogao prestići ali mi se nije dalo 
A šta češ kad zvijezda blijedi. Probaj nekome pomoći pa ti vrate. A moj stoji skoro god dana a stalno sam tu. Hehe
...mislim da ipak malo pretjeruješ...
...ovaj forum je gori od hdz-a, stalno nekakva recesija...
Šta je vidim nekim autorima uklonili partizanke?
Ma kao da je važno koliko je zvezdica, to ne govori ko je kakav forumaš a još manje čovjek.
No sikiriki, biće to sve ok 
...mislim da ipak malo pretjeruješ...
Mislim da ne, ako da ispričavam.
Sutra idem polagat za brod 
Jao tebi da ti brod ne tone. Hehe šalim se. Sretno ti
Malo vitra a 
Zdravo! Dodajte me u G+ ako imate profil.
Idem sistemski disk počistit malo pa onda defragmentirat. Sram me je, sva 3 diska su fragmentirana 40+%
pozz :)
a daj ima li tko jos pozivnicu za G+? 
Da li ikome pada na pamet sta bi mogla znacit skracenica TIG? saljem neke upite za vanjsku firmu a u manualu od druge firme se referenciraju na neki TIG i onda poglavlje
a daj ima li tko jos pozivnicu za G+? 
Da li ikome pada na pamet sta bi mogla znacit skracenica TIG? saljem neke upite za vanjsku firmu a u manualu od druge firme se referenciraju na neki TIG i onda poglavlje
mogu te ja pozvat ak hoces, samo baci emajl na pp
jedini TIG koji ja znam je način varenja 
posla sam ti mail, hvala unaprijed
a to i ja znam za varenje samo nije mi to tema upita :S
ubit cu ih sve, i njihove skracenice koje nitko ne kuziiiiiiiii
pozz :)
Pozz i tebi
Alkohol nikako nije dobar! Em se trijezniš 2 dana, em te dan poslije opsjeda gabor kojem si s 4 promila u krvi dao broj jer ti je u tom stanju izgledala ko Monica Belluci, em kad pogledaš u novčanik počneš plakat kad shvatiš da je prazan...
O stanju i mirisu u sobi dan poslije neću ni počet..
Alkohol nikako nije dobar! Em se trijezniš 2 dana, em te dan poslije opsjeda gabor kojem si s 4 promila u krvi dao broj jer ti je u tom stanju izgledala ko Monica Belluci, em kad pogledaš u novčanik počneš plakat kad shvatiš da je prazan...
i opet ga piješ elda
Ja sam si ubo Tropica i Torchlight na Steamu, ko sisa, baš sam njih čekao 
i opet ga piješ elda
Da. Ovo je poznato "the day after" jadikovanje kad psuješ sam sebi sve živo i pitaš se koji qrac ti je to večer prije trebalo
Vece ekipo :D
Ne brini, neće ni meni...
Ali bi, ako se to otvaranje registracija ponavlja (loophole) trebalo moći upast večeras, ili negdi ujutro...
Večer ljudi!
Znate li koji univerzalni messenger koji podržava Skype?
Trebao bi mi hitno, a ne želim novu temu otvarat.
Hvala vam!
Večer...
Šta se radi?