Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 11.536.616
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
15 godina
Re: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
TonyM kaže...

Dobro Jutro svima! Svanuo ljep sunčan dan barem kod mene{#}

jutro, i ovdje je ljep i sunčan samo da je malo toplije

http://www.youtube.com/watch?v=BCeglioeHao&feature=feedu
17 godina
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

Dobro jutro.

Baš mi je lijepo počeo dan. Još da je Bug došao na vrijeme bilo bi još bolje... {#}

https://plus.google.com/104765597155524028136
16 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...

Dobro jutro.

Baš mi je lijepo počeo dan. Još da je Bug došao na vrijeme bilo bi još bolje... {#}

Jutro i tebi. kiosk u Bj su došle i ja kupio. Samo mi je žao što nisam kupio prošli broj al sam zakasnio.  Idem vidjet kak se mogu nabavit prošli broj.

R.I.P EnlightenedPhoenix 24,06,2011
15 godina

bem ti nebo {#}, stari upali elektromotor, pregori osigurać, palim ponovno komp, spaja se na net, neće, uštekam liniju bez splitera u router, radi, e sad, imam internet nemam telefon, ak imam telefon neam internet, zvao t-scum, kažu kvar je prijavljen ekipa će izać na teren da promjeni spliter, sam neznam kak je vraga on mogo otić, kvragu {#}

17 godina
Nello kaže...
Ivan M. kaže...

Dobro jutro.

Jutro i tebi. kiosk u Bj su došle i ja kupio. Samo mi je žao što nisam kupio prošli broj al sam zakasnio.  Idem vidjet kak se mogu nabavit prošli broj.

Ma i kod mene je na kiosku, ali uzeo sam pretplatu, a poštara nigdje {#} (valjda će u ponedjeljak){#}

16 godina
neaktivan
Zeppelin kaže...

bem ti nebo {#}, stari upali elektromotor, pregori osigurać, palim ponovno komp, spaja se na net, neće, uštekam liniju bez splitera u router, radi, e sad, imam internet nemam telefon, ak imam telefon neam internet, zvao t-scum, kažu kvar je prijavljen ekipa će izać na teren da promjeni spliter, sam neznam kak je vraga on mogo otić, kvragu {#}

Ja znam to što pregorio osigurač to znači da je nešto probilo od kratkog spoja. treba preispitat u elektromotor treba pregledat utilač i po potrebi zamjenit dio. Može miš uvuči i rade štetu.

16 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...

Ma i kod mene je na kiosku, ali uzeo sam pretplatu, a poštara nigdje {#} (valjda će u ponedjeljak){#}

Je, ak si pretplatnik obično malo kasni a ak kupuje na kiosk onda prije dođu. čudna promjena. Ako ni nedobiješ nazovi ili pošalji mail redakciju Buga za pretplatnike.

15 godina
Nello kaže...

Ja znam to što pregorio osigurač to znači da je nešto probilo od kratkog spoja. treba preispitat u elektromotor treba pregledat utilač i po potrebi zamjenit dio. Može miš uvuči i rade štetu.

ma izgleda da se je jućer malo pregrijo, sad ćeka da ga se odveze k majstoru, al kak je spliter otišo koj nema veze sa strujom {#}

16 godina
neaktivan
Zeppelin kaže...

ma izgleda da se je jućer malo pregrijo, sad ćeka da ga se odveze k majstoru, al kak je spliter otišo koj nema veze sa strujom {#}

Ima veze, navest ču naprimjer: ak je komp u sobu a elektromotor u podrumu i zamisli jedan osigurač pregori? Zašto? Zato što u zidi gdje složen kud ide žica u sobu i podruma pa zato dijeli jedan osigurač.

Prije 2-3 g pregorio elektromotor za  vodovodne pumpe a imao zaštitnu sklopku ali nije izbacila iz zaštite zbog kratkog spoja. U podrumu je smrdilo jer otišo navoj motora pa je majstor to složio ( zamjena navoj motora) A zaštitnu sklopku zamjenio ispravnim. Ni meni nije jasno zšto sklopka nije izbacila. Motor je bio trofazni.

17 godina
Nello kaže...

Je, ak si pretplatnik obično malo kasni a ak kupuje na kiosk onda prije dođu. čudna promjena. Ako ni nedobiješ nazovi ili pošalji mail redakciju Buga za pretplatnike.

Ma prvo poštara potražiti a onda poslati mail {#}

Račune mi moše "krast" ali bug ne{#}

16 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...

Ma prvo poštara potražiti a onda poslati mail {#}

Račune mi moše "krast" ali bug ne{#}

Aj budi inspektor pa to istraži... {#}

17 godina
Nello kaže...

Aj budi inspektor pa to istraži... {#}

Budem. {#}

16 godina
Zeppelin kaže...
Nello kaže...

Elektromotori kad se pale vuku struju 7-8 puta veću nego kad rade.

Peace means I'm reloading my gun.
17 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...

Dobro jutro.

Bolje da nije došao... Sranje je, Petric sere nadaleko i naširoko...  {#}{#}

http://androoolog.blogspot.com/
17 godina
Anketa
Šef kaže...

Bolje da nije došao... Sranje je, Petric sere nadaleko i naširoko... {#}{#}

{#} To zbog onoga ajfona jel (iphone).

Nego evo jedna anketa. {#}

4 Bug HR
13 Google +
2 Facebook
http://plus.google.com/104765597155524028136
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.7.2011 12:14 (Ivan M.).
15 godina
neaktivan
Šef kaže...
Ivan M. kaže...

Dobro jutro.

Bolje da nije došao... Sranje je, Petric sere nadaleko i naširoko... {#}{#}

Kako je krenulo Bug će se uskoro zvati Apple Bug. Koliko samo hvale iPhone da čovjek ne povjeruje.

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
15 godina
neaktivan

Da li je iko sinoć gledao boks lakrdiju od meča. Odavno gori meč nisam gledao, pa nije bilo dva-tri čestita udarca čitavih dvanaest rundi.

Bljak!

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
16 godina
neaktivan
Linkosaan kaže...

Da li je iko sinoć gledao boks lakrdiju od meča. Odavno gori meč nisam gledao, pa nije bilo dva-tri čestita udarca čitavih dvanaest rundi.

Bljak!

Ma to samo vrti love ko više uplačuje pa nije čudno kad ovaj pobjedi a ovaj gubi. Moj čača to gledao a ja bio u snu.......

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.7.2011 13:06 (Nello).
15 godina
neaktivan
Linkosaan kaže...

Bljak!

Gledao sam ja sa drugovima,stvarno razocaran sam,bezveze totalno match bio,džabe potrosili vrijeme na to.

Par pravih udaraca bilo ukupno ostalo sve gurkanje i pipkanje.

IT'S RECORD TIME!
17 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...

Dobro jutro.

...jutro...vidim da je izašao novi PCchip pa možda prošećem do grada, a i terase me nekako privlače...{#}

...kaos...
17 godina
Jurra kaže...

...jutro...vidim da je izašao novi PCchip pa možda prošećem do grada, a i terase me nekako privlače...{#}

čip {#}

Imaš pravo, mogao bi i ja malo van na zrak {#}

http://plus.google.com/104765597155524028136
17 godina
neaktivan

Dan!

Konačno upao na Google+, dodajte me ako ga imate KLIK

Najbolji broj je 73.73 je 21. prosti broj.Njegov zrcalni par, 37, je 12.,a njegov zrcalni par, 21,je nastao množenjem brojeva sedam i tri.U binarnom sustavu, 73 je palindrom: 1-0-0-1-0-0-1.
16 godina
neaktivan
Tomislav95 kaže...

Dan!

Konačno upao na Google+, dodajte me ako ga imate KLIK

evo jesam {#}

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
neaktivan
sta ima....

maklo mi partizanku RR
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
neaktivan
Mitch kaže...
sta ima....

maklo mi partizanku RR

Gledam po Googleu+ malo.

Jel pametno čistit komp s usisavačem, mama kaže da je prejak, da bi moglo povuć nešto. A kompresora nemam pa ne mogu ispuhat{#}

Najbolji broj je 73.73 je 21. prosti broj.Njegov zrcalni par, 37, je 12.,a njegov zrcalni par, 21,je nastao množenjem brojeva sedam i tri.U binarnom sustavu, 73 je palindrom: 1-0-0-1-0-0-1.
17 godina
neaktivan
Tomislav95 kaže...
Mitch kaže...
sta ima....

maklo mi partizanku RR

Gledam po Googleu+ malo.

Jel pametno čistit komp s usisavačem, mama kaže da je prejak, da bi moglo povuć nešto. A kompresora nemam pa ne mogu ispuhat{#}

na slabo moras

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina

nedjeljni rućak, preždero sam se ko svinja {#}

15 godina
neaktivan

Ja mislio kod bratića na roštilj, ali mi nešto nije bilo dobro baš...

Napravit ću si ja već nešto.. Uh, i da, 15. ja odoh na more {#}

17 godina
neaktivan

...nabavio sam original sivu sedmicu, fali mi još jedna sitnica pa razmišljam da aktiviram pp...{#}

...kaos...
17 godina
neaktivan

Dan narode. Ja izgubio pola partizanke, odmah mi se ne sudjeluje na forumu. Koja demotivacija.

Only God can judge me!
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice