Dobro Jutro svima! Svanuo ljep sunčan dan barem kod mene
jutro, i ovdje je ljep i sunčan samo da je malo toplije
Dobro Jutro svima! Svanuo ljep sunčan dan barem kod mene
jutro, i ovdje je ljep i sunčan samo da je malo toplije
Dobro jutro.
Baš mi je lijepo počeo dan. Još da je Bug došao na vrijeme bilo bi još bolje... 
Jutro i tebi. kiosk u Bj su došle i ja kupio. Samo mi je žao što nisam kupio prošli broj al sam zakasnio. Idem vidjet kak se mogu nabavit prošli broj.
bem ti nebo
, stari upali elektromotor, pregori osigurać, palim ponovno komp, spaja se na net, neće, uštekam liniju bez splitera u router, radi, e sad, imam internet nemam telefon, ak imam telefon neam internet, zvao t-scum, kažu kvar je prijavljen ekipa će izać na teren da promjeni spliter, sam neznam kak je vraga on mogo otić, kvragu 
Dobro jutro.
Jutro i tebi. kiosk u Bj su došle i ja kupio. Samo mi je žao što nisam kupio prošli broj al sam zakasnio. Idem vidjet kak se mogu nabavit prošli broj.
Ma i kod mene je na kiosku, ali uzeo sam pretplatu, a poštara nigdje
(valjda će u ponedjeljak)
bem ti nebo
, stari upali elektromotor, pregori osigurać, palim ponovno komp, spaja se na net, neće, uštekam liniju bez splitera u router, radi, e sad, imam internet nemam telefon, ak imam telefon neam internet, zvao t-scum, kažu kvar je prijavljen ekipa će izać na teren da promjeni spliter, sam neznam kak je vraga on mogo otić, kvragu 
Ja znam to što pregorio osigurač to znači da je nešto probilo od kratkog spoja. treba preispitat u elektromotor treba pregledat utilač i po potrebi zamjenit dio. Može miš uvuči i rade štetu.
Ma i kod mene je na kiosku, ali uzeo sam pretplatu, a poštara nigdje
(valjda će u ponedjeljak)
Je, ak si pretplatnik obično malo kasni a ak kupuje na kiosk onda prije dođu. čudna promjena. Ako ni nedobiješ nazovi ili pošalji mail redakciju Buga za pretplatnike.
Ja znam to što pregorio osigurač to znači da je nešto probilo od kratkog spoja. treba preispitat u elektromotor treba pregledat utilač i po potrebi zamjenit dio. Može miš uvuči i rade štetu.
ma izgleda da se je jućer malo pregrijo, sad ćeka da ga se odveze k majstoru, al kak je spliter otišo koj nema veze sa strujom 
ma izgleda da se je jućer malo pregrijo, sad ćeka da ga se odveze k majstoru, al kak je spliter otišo koj nema veze sa strujom 
Ima veze, navest ču naprimjer: ak je komp u sobu a elektromotor u podrumu i zamisli jedan osigurač pregori? Zašto? Zato što u zidi gdje složen kud ide žica u sobu i podruma pa zato dijeli jedan osigurač.
Prije 2-3 g pregorio elektromotor za vodovodne pumpe a imao zaštitnu sklopku ali nije izbacila iz zaštite zbog kratkog spoja. U podrumu je smrdilo jer otišo navoj motora pa je majstor to složio ( zamjena navoj motora) A zaštitnu sklopku zamjenio ispravnim. Ni meni nije jasno zšto sklopka nije izbacila. Motor je bio trofazni.
Je, ak si pretplatnik obično malo kasni a ak kupuje na kiosk onda prije dođu. čudna promjena. Ako ni nedobiješ nazovi ili pošalji mail redakciju Buga za pretplatnike.
Ma prvo poštara potražiti a onda poslati mail 
Račune mi moše "krast" ali bug ne
Ma prvo poštara potražiti a onda poslati mail 
Račune mi moše "krast" ali bug ne
Aj budi inspektor pa to istraži... 
Aj budi inspektor pa to istraži... 
Budem. 
Elektromotori kad se pale vuku struju 7-8 puta veću nego kad rade.
Dobro jutro.
Bolje da nije došao... Sranje je, Petric sere nadaleko i naširoko... 

Dobro jutro.
Bolje da nije došao... Sranje je, Petric sere nadaleko i naširoko... 

Kako je krenulo Bug će se uskoro zvati Apple Bug. Koliko samo hvale iPhone da čovjek ne povjeruje.
Da li je iko sinoć gledao boks lakrdiju od meča. Odavno gori meč nisam gledao, pa nije bilo dva-tri čestita udarca čitavih dvanaest rundi.
Bljak!
Da li je iko sinoć gledao boks lakrdiju od meča. Odavno gori meč nisam gledao, pa nije bilo dva-tri čestita udarca čitavih dvanaest rundi.
Bljak!
Ma to samo vrti love ko više uplačuje pa nije čudno kad ovaj pobjedi a ovaj gubi. Moj čača to gledao a ja bio u snu.......
Bljak!
Gledao sam ja sa drugovima,stvarno razocaran sam,bezveze totalno match bio,džabe potrosili vrijeme na to.
Par pravih udaraca bilo ukupno ostalo sve gurkanje i pipkanje.
Dobro jutro.
...jutro...vidim da je izašao novi PCchip pa možda prošećem do grada, a i terase me nekako privlače...
...jutro...vidim da je izašao novi PCchip pa možda prošećem do grada, a i terase me nekako privlače...
čip 
Imaš pravo, mogao bi i ja malo van na zrak 
Dan!
Konačno upao na Google+, dodajte me ako ga imate KLIK
Gledam po Googleu+ malo.
Jel pametno čistit komp s usisavačem, mama kaže da je prejak, da bi moglo povuć nešto. A kompresora nemam pa ne mogu ispuhat
Gledam po Googleu+ malo.
Jel pametno čistit komp s usisavačem, mama kaže da je prejak, da bi moglo povuć nešto. A kompresora nemam pa ne mogu ispuhat
na slabo moras
nedjeljni rućak, preždero sam se ko svinja 
Ja mislio kod bratića na roštilj, ali mi nešto nije bilo dobro baš...
Napravit ću si ja već nešto.. Uh, i da, 15. ja odoh na more 
Dan narode. Ja izgubio pola partizanke, odmah mi se ne sudjeluje na forumu. Koja demotivacija.