Kada sam se ujutro probudio,gledam malo vijesti i vidim da je preminuo Tomislav Ivic,zao mi je covjeka.Ajd,idem na Bug forum,da se malo razveselim na Humor,a kad tamo,pod aktivnim temama,oprostaj od EP,pa gdje bas danas sve tako.
Kada sam se ujutro probudio,gledam malo vijesti i vidim da je preminuo Tomislav Ivic,zao mi je covjeka.Ajd,idem na Bug forum,da se malo razveselim na Humor,a kad tamo,pod aktivnim temama,oprostaj od EP,pa gdje bas danas sve tako.
I sto ova samosebismijesna trollcina jos ima ovo zapisano !
Nije bilo fora onda, a sad je ovo preko svake mjere, ne zelim ti zlo malac, al kad ce doc vrijeme da se skockas i pocnes zrelije razmisljat...
To tu stoji već neko vrijeme, nadam se da će sada obrisati to.
I sto ova samosebismijesna trollcina jos ima ovo zapisano !
Nije bilo fora onda, a sad je ovo preko svake mjere, ne zelim ti zlo malac, al kad ce doc vrijeme da se skockas i pocnes zrelije razmisljat...
Da, i ja se nadam, poslao sam mu pp neka sad konacno obrise tu j.ebenu deathlistu na sto mi je samo odgovorio - LOL.
@mitsuoka, i ja se nadam da je iskren po tom pitanju...
Još jednom R.I.P za Igora,neka mu je laka Hrvatska zemlja 
Jadan Igor...
Danny - kazes da nitko nije rekao da mu nije zao, a bome nitko nije ni rekao da mu JE zao. Mozda je sad vrijeme za to, pustimo mi sad j.ebeni ego i dokazivanje prava, covjek je umro i bilo bi stvarno fer da njemu oprostite njegove pogreske i ispricate se za to sto ste mu zamjerili jadikovanje, nevezano kakvo je ono bilo. Ako to niste u stanju, onda stvarno vise nemam sto za rec.
Ja sam rekao, u prvom postu gdje sam ga ikad kritizirao, da mi je žao zbog njegovog stanja, ali da forum nije mjesto gdje nas treba bombardirati tim informacijama u svakoj temi.
I dalje stojim iza toga i ne smatram da se trebam ispričavati za svoj stav.
Da, žao mi je što je bio bolestan. Da, žao mi je što je preminuo. Ali da vratim vrijeme isto bih kritizirao ono što smatram da nije u redu.
Ako ništa, licemjerno bi bilo da se neiskreno ispričam za nešto za što smatram da sam bio u pravu.
Da, i ja se nadam, poslao sam mu pp neka sad konacno obrise tu j.ebenu deathlistu na sto mi je samo odgovorio - LOL.
I ja sam mu poslao, ali nije još odgovorio.
Na 1 dan ce bit crna slika na mom profilu,pa eto,zbog svega sto se dogodilo proteklih par dana.
Ja sam rekao, u prvom postu gdje sam ga ikad kritizirao, da mi je žao zbog njegovog stanja, ali da forum nije mjesto gdje nas treba bombardirati tim informacijama u svakoj temi.
I dalje stojim iza toga i ne smatram da se trebam ispričavati za svoj stav.
Da, žao mi je što je bio bolestan. Da, žao mi je što je preminuo. Ali da vratim vrijeme isto bih kritizirao ono što smatram da nije u redu.
Ako ništa, licemjerno bi bilo da se neiskreno ispričam za nešto za što smatram da sam bio u pravu.
Shvacam da ti ga nije tolko zao kolko ga je meni pa zato nemamo isto razmisljanje. Nas dvoje smo si bilo bliskiji nego ti sa njime pa... Nema opce veze danny, ti si bar fer kad si se javio na moj post premda stvarno pojma nisam imal da si imal nesuglasice s njim.
pusti suzu nek poteče... moje odveć teku
nedostajat ce mi EP i njegovi tabani :(
Evo sad otvorio temu kad ono EP...
Moje saučešće svima, baš mi je žao čovjeka. Jbg jest život nepošten Bože moj, lopovi, ubice i ostala gamad živi a dobri i pošteni idu.
Stvarno mi je žao...
Iskreno ja sam se odpocetka bojao da ce tako biti :(
Evo i ivanoile je odlučio biti solidaran, pa ako slučajno još netko bude, neka javi.
ThE quick brown fox jumPs over a lazy dog.
Test.
De ljudi di vam je slika profila sve mračn kvadratići WTF?
To je namjerno tako
Ode mlad život zbog proklete bolesti. Je*bem ti život.
Test.
Nije uspio.
Test.
Nije uspio.
Slova E i P si napisao velika
sory nisam znao mind!
De ljudi di vam je slika profila sve mračn kvadratići WTF?
To je namjerno tako
Evo tebi jedan veliki
prijatelju mojjj
Zašto rofl? To je povodom smrti jednog nama dragog forumaša.

Također 
Evo vratio sam se među vas,sad idem staviti crni avatar u počast EP-u.
Počivao u miru,nadam se da će mu posvetiti djelić stranice u BUG-u. Odoh pisati redakciji.
Molim vas moze li bar jedna osoba preko ovog linka doci na erepublik, dosta je samo registracija minutu, molim vas http://www.erepublik.com/en/referrer/Mitsuoka
Sad sam proctiao sto se dogodilo EP-u, stvarno tragicna prica :(
OOO borže, pa dugo te nisam vidio, sta je sta ima